BABA MESLEĞİNDEN EKMEK YİYOR
Bu işi baba mesleği olarak devam ettirdiğinin altını çizen Tanhaş, Erzurum tatlılarını renklendirmeyi istediğine vurgu yaptı.Kadayıf dolması ustalığını ata mesleği olarak devraldığını söyleyen oğlu Kadir Tanhaş ise, "Ramazan özel bir ay. Kadayıf dolması da Erzurum'a özel. Böylesine özel bir ayda özel bir tatlı yapmak için hurmayla kadayıf dolmasını birleştirdik." dedi.
MEYVELİ KADAYIF KONSEPTİ TUTTU
Hurmalı kadayıf dolmasının maliyette ve yapılışta fazla bir şey değiştirmediğini dile getiren Tanhaş, bununla yetinmeyeceklerini, daha farklı tatlar oluşturacaklarının altını çizdi.
İlk kez bu yıl meyveli kadayıf dolması yaptıklarını hatırlatan Kadir Tanhaş, bu tür farklılıkların müşteriler tarafından çok olumlu karşılandığını dile getirdi.
KAVUNLU KADAYIF
Tanhaş, sipariş üzerine çalıştıklarını ve müşterilerinin istedikleri meyvelerle kadayıf dolmasını tatlandırdıklarını söyledi. Kendilerine gelen bir müşterinin kavun ve şeftalili kadayıf dolmasını istediğini anlatan Tanhaş, bu meyveleri müşterilerinin isteği üzerine denediklerini, tattıklarında çok farklı lezzetle karşılaştıklarını vurguladı.
İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ VE BAŞARDILAR
Kadayıf dolmasının yıllardır Erzurum'da yapıldığını belirten Tanhaş, "Bugüne kadar kadayıf dolması hep ceviz ve fındık içi ile yapıldı. İlk kez biz meyveli kadayıf dolmasını denedik. Müşterilerimiz ve bayilerimiz tarafından çok güzel karşılandı. Biz de geliştirmek için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Hurmalı kadayıf dolması da bunlardan biri." dedi.
HEM MEYVE HEM KADAYIF
Ramazan ayında insanları çifte masraftan kurtardıklarını esprili bir şekilde ifade eden Kadir Tanhaş, müşterilerinin hurmalı kadayıf dolmasını alması ile hem hurma hem de kadayıf dolması masrafından kurtulacaklarının altını çizidi. Tanhaş, müşterilerinin, Türkiye'nin her yerinden www.kadayifcimudahirusta.com internet adresinden kendilerine rahatlıkla ulaşabileceklerini sözlerine ekledi.