ERZURUMLU İŞADAMI TEVFİK ÖZEL; "ERZURUMSPOR'A SABİT GELİRLER SAĞLAYACAĞIZ"AÇIKLAMASINI YAPTI.
ÖZEL ERZURUM’DA
Türkiye 2. Ligi B kategorisinde yönetim arayışlarının devam ettiği Erzurumspor'da başkanlık için aday olan işadamı Tevfik Özel, Erzurum'a geldi.
Ankara'da ikamet eden Erzurumlu işadamı Özel, amacının Erzurumspor'a sabit akarlar sağlayarak sorunun kökten çözümünü sağlamak olduğunu dile getirdi.
YETKİLİLERLE GÖRÜŞME YAPTI
Geçtiğimiz hafta Başkan Nizam Budak'ın istifasının ardından Erzurum Valisi Celalettin Güvenç, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler tarafından sürdürülen yeni yönetim arayışları çerçevesinde Başkan Küçükler tarafından Erzurum'a davet edilen İşadamı Tevfik Özel dün Erzurum'a gelerek yetkililerle görüştü.
ÖZEL: ERZURUM SEVDALISIYIM
Ankara'da doğup büyümesine rağmen Erzurum sevgisinden hiç bir şey kaybetmediğini söyleyen işadamı Özel, "Bizler Erzurum sevdalıları olarak Erzurumspor'un içinde bulunduğu durumda elimizden geleni yapmak için burdayız. Amacımız günü birlik çözümler değil, Erzurumspor'un yaşadığı ekonomik sıkıntıların sona erdirilmesidir. Sağlanacak sabit gelirlerle Erzurnumspor'un geleceğinin kurtarılmasını istiyoruz." dedi.
İSTANBUL GURUBU DA HAZIRLIK İÇİNDE
Öte yandan Erzurumlu sanatçı İbrahim Erkal'ın da aralarında bulunduğu bir grubun İstanbul'da yönetim için hazırlık içerisinde olduğu öğrenildi.
Erzuruspor'da lig öncesi yaşanan sıkıntıların yarın yapılacak değerlendirme sonrası yeni oluşturulacak yeni yönetimle birlikte aşılması planlanıyor.