DAGC'DEN TAM DESTEK
Erzurumspor Başkanı Tevfik Özel, Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti'ni (DAGC) ziyaret ederek, Başkan Feridun Fazıl Özsoy ile bir süre görüştü.
Basın mensuplarından yardım ve destek isteyen Başkan Özel, zor bir dönemde geldikleri görevde başarılı olmak için yoğun çaba gösterdiklerini söyledi.
Lige sadece 3 gün kala görevi devraldıklarını hatırlatan Başkan Özel, "Bu süre içerisinde hem transfer yaptık, hem de transferde yaşanan engelleri ortadan kaldırdık. Ligin ilk haftasında Gençlerbirliği Asaşspor karşısında deplasmanda aldığımız bir puanla lige başladık. Giresunspor'un kaza yapması sebebiyle bu hafta oynayacağımız müsabaka ertelendi. Şimdi hafta sonunda oynayacağımız Zonguldakspor maçına hazırlanıyoruz. Çok iyi bir hava yakaladık. Şampiyonluk mücadelesi vereceğiz." dedi.
Taraftarlardan ve basın mensuplarından takımlarına sahip çıkmalarını ve kendilerine destek olmalarını isteyen Başkan Özel, genel kurul öncesi destek sözü veren herkesi taahhütlerini yerine getirmeye çağırdı.
Eylül ayından itibaren Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Antalya ve Adapazarı'nda Erzurumspor yararına geceler düzenleyeceklerini hatırlatan Tevfik Özel, mavi-beyazlı taraftarların ve Erzurumspor'a gönül verenlerin satışa çıkarılan kombine biletlere ilgi göstermesini istedi.