Erzurumspor Basın Sözcüsü Ayhan Yürekseven,
ÖZEL’LE BEYAZ SAYFA AÇILDI
Erzurumspor Basın Sözcüsü Ayhan Yürekseven Erzurumspor tesislerinde basın toplantısı düzenledi.
Toplantıda, yeni yönetimin Erzurumspor için büyük önem arz ettiğine değinen Yürekseven, “28 ağustos tarihinde yapılan Erzurumspor olağanüstü genel kurulunda Başkanlığa getirilen Tevfik Özel ile bizde bu zorlu ama zevkli yolda Erzurum’a ve Erzurumspor’a hizmet etmek için görev aldık. Hafta başında yapılan yönetim toplantısında kulüp basın sözcülüğünü getirildim. Kulübün içinde bulunduğu Dar boğaz ve yaşanan yönetim boşluğundan dolayı tarihinin en kötü günlerini yaşayan mavi beyazlı kulübümüz Tevfik Özel ve ekibiyle yeni beyaz bir sayfa açtı.”dedi.
Göreve başladıktan sonra bütün zamanlarını Erzurumspor’a ayırdıklarını söyleyen Yüreksever şunları kaydetti:” Bu meşakkatli fakat zevkli yolda göreve başladığımız günden bugüne kadar inanın ailemizin yüzünü göremedik. Amaç şov yapmak veya sırf Erzurumspor yönetim kurulu üyesi olmak değil, Erzurum’un gururu olan Erzurumspor’a cani gönülden hizmet etmektir. Başkanımız Tevfik Özel işini gücünü bırakarak Erzurumspor’u zor günlerden kurtarmak için nasıl çalıştığını, yaptığı icraatlarla yediden yetmişe herkese gösterdi. Böylesine Fedakar ve cefakar bir başkanla çalışmak inanın herkese nasip olmaz.” dedi.
GİRESUN MAÇINDA TARAFTAR DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR
Erzurumspor’un 2 lig B kategorisinde olmasının kendilerini derinden üzdüğünü söyleyen Yürekseven, sözlerine şöyle devam etti: “Doğunun en büyük şehri olan Erzurum, spor kamuoyunda hiçte hak etmediği kötü günlere maruz kaldı. Futbolcu transferinde yaşadığımız sıkıntılar geçmiş yönetimin Erzurumspor’un imajını nasıl zedelediğini bize gösterdi. Erzurumspor’a transfer etmek istediğimiz futbolcuların çoğu kafaları karışık olarak masaya oturdu. Neyse ki başkanımız Tevfik Özel göreve başladığı günden bugüne kadar şahsi olarak harcadığı 650 bin YTL ile bu kötü imajı ortadan kaldırdı. Asaş maçından alınan 1 puan başta bizleri olmak üzere şehrimizi sevince boğdu. Şimdi önümüzde Pazar günü saat 16.00’da oynanacak çok zorlu Giresunspor maçı var. Bu maçta taraftarlarımızın sonsuz desteklerini bekliyoruz.” şeklinde konuştu.