ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Kurbanlıklar sadece seyirlik
Kurbanlıklar sadece seyirlik
Peçeteye emdirilmiş uyuşturucu ele geçirildi
Peçeteye emdirilmiş uyuşturucu ele geçirildi
ATAUNİV’den liselilere farmakoloji bilgilendirmesi
ATAUNİV’den liselilere farmakoloji bilgilendirmesi
ATAUNİV’den bilgi üretiminde küresel vizyon
ATAUNİV’den bilgi üretiminde küresel vizyon
Erzurum'da 318 gıda işletmesi denetlendi
Erzurum'da 318 gıda işletmesi denetlendi
HABERLER>GUNCEL
29 Ekim 2007 Pazartesi - 00:00

Çocuğu için vücudunu siper etti

Erzurum'da uğradığı silahlı saldırıda vücuduna 2 kurşun isabet eden Avukat Ayhan Köseoğlu, yanında bulunan 1 yaşındaki oğlunu vücudunu siper ederek korudu.

Çocuğu için vücudunu siper etti

Çocuğu için vücudunu siper etti Erzurum'da uğradığı silahlı saldırıda vücuduna 2 kurşun isabet eden Avukat Ayhan Köseoğlu, yanında bulunan 1 yaşındaki oğlunu vücudunu siper ederek korudu. Saldırıya uğrayan Avukat Köseoğlu, ''saldırı sırasında aklıma tek gelen şey oğlumun canını korumak oldu, çünkü o benim için benden daha kıymetli'' dedi. AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Bosna Caddesi'ndeki evinin önünde, dün akşam saat 20.00 sıralarında eşi ve çocuğuyla birlikte otomobilinden inen Avukat Ayhan Köseoğlu'na kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından silahlı saldırı yapıldı. Bu sırada kucağında bulunan 1 yaşındaki oğlu Burkay'ı üzerine yatarak koruyan Köseoğlu'nun vücuduna 1 adet mermi isabet etti. Saldırgan ise Köseoğlu'nun yere düşmesinin ardından koşarak olay yerinden uzaklaştı. Olay yerine gelen ambulansla Atatürk Üniversitesi Aziziye Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Köseoğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Köseoğlu, yaptığı açıklamada, silah seslerinin önce maytap sandığını, daha sonra arkasındaki saldırganı görünce 1 yaşındaki Burkay'ı korumaya çalıştığını söyledi. Kurşunlardan birinin sırtına isabet etmesinin ardından 1 yaşındaki Burkay'ı yere koyarak üzerine yattığını ifade eden Köseoğlu, ''Saldırı sırasında aklıma tek gelen şey oğlumun canını korumak oldu, çünkü o benim için benden daha kıymetli. Gerekirse onun için ölürüm de'' diye konuştu. Saldırganın 7-8 el ateş ettikten sonra koşarak uzaklaştığını ifade eden Köseoğlu, ''saldırgan ateş ederken oğlumu korumaya çalıştığım için saldırganın yüzünü göremedim. Kim olduğunu da bilmiyorum. Polis saldırıyla ilgili soruşturmasını sürdürüyor zaten'' dedi. Köseoğlu, vücudundaki mermi çekirdeğinin tehlikeli bir noktada kaldığı için çıkartılamayabileceğini sözlerine ekledi. Bu arada doktorlar, Köseoğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğunu, son kontrolleri yaptıktan sonra kurşunun çıkartılıp çıkartılmayacağıyla ilgili karar vereceklerini ifade ettiler.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
DAGC’DEN ÖDÜL AÇIKLAMASI
Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu’nca, yapılan yazılı ...
ETB tritikale projesini anlatacak
Erzurum Ticaret Borsası tarafından Erzurum İlinde tritikale tarımını tanıtımı ...
DOĞUDAKİ KIŞ HAZIRLIKLARI EMEKLİNİN BELİNİ BÜKÜYOR
İşçi Emeklileri Derneği Erzurum Şubesi 2. Başkanı Hikmet Ateş, doğuda ...
 
MMO asansör firmalarına H belgesi veriyor
Makine Mühendisleri Odası Erzurum Şubesi Başkanı Abdulgaffur Yeniay, asansör ...
ORGANİZE SUÇ ÖRGÜTÜ ZANLISI 5 KİŞİ YAKALANDI
Erzurum'da organize suç örgütü kurdukları ileri sürülen 5 kişi, polisin ...
Otomobilin çarptığı güvenlik görevlisi hayatını kaybetti
Erzurum’da meydana gelen trafik kazasında NTV Erzurum temsilcisi ...
 
Sınırı kaçak geçmeye çalışan mülteci mayına bastı
Kaçak yollarla Kuzey Irak'tan Türkiye'ye giriş yapan Afganistan uyruklu ...
Çobanlık yapan kız çocuğuna ayı saldırdı
Erzurum'da yaylada hayvan otlatırken vahşi bir ayının saldırısına uğrayan ...
DÜĞÜN KONVOYUNDA KAZA: 26 YARALI
Ağrı'nın Başçavuş köyünde düğün konvoyunda bulunan bir minibüsün şarampole ...
 
ERZURUM
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Yaşın Alınanı
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Atatürk Üniversitesi’nde akıl teri patenti geçti
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Trafikte ölüm sessizdir, istatistik bağırır
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Kurşun sıkarsan, sevinç dağılır kardeşim
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Herkesin putu kendine şirin...
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Asansör Takım Olmanın Alemi Var mı? Ve Erzurumspor Gerçeği
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva