ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
2026 Dünya Kupası: İspanya: 4 - Suudi Arabistan: 0
2026 Dünya Kupası: İspanya: 4 - Suudi Arabistan: 0
2026 FIFA Dünya Kupası: Belçika: 0 - İran: 0
2026 FIFA Dünya Kupası: Belçika: 0 - İran: 0
Işıkhan: Kalkınma yerelden başlar
Işıkhan: Kalkınma yerelden başlar
Erdoğan’dan Babalar Günü mesajı
Erdoğan’dan Babalar Günü mesajı
Gençlerden Erdoğan'a Babalar Günü sürprizi
Gençlerden Erdoğan'a Babalar Günü sürprizi
HABERLER>SİYASET
19 Ocak 2005 Çarşamba - 00:00

Baykal’dan Erzurum çıkarması

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, kurultayı, parti içi seçim kurultayı olarak görmediklerini belirterek, ''Kurultaya, CHP'yi, koruma, sakınma ve güçlendirme anlayışı içinde giriyoruz'' dedi.

Baykal’dan Erzurum çıkarması

Baykal’dan Erzurum çıkarması CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, kurultayı, parti içi seçim kurultayı olarak görmediklerini belirterek, ''Kurultaya, CHP'yi, koruma, sakınma ve güçlendirme anlayışı içinde giriyoruz'' dedi. Yaklaşan CHP kurultayı için hazırlıklarını sürdüren Baykal, bölge toplantısı yapmak üzere özel bir uçakla Erzurum'a geldi. Toplantının yapılacağı Palan Otel'de, gazetecilerin sorularını yanıtlayan Baykal, kurultayın çok büyük bir ilgi odağı haline geldiğini ifade etti. “TÜRK HALKI KURULTAYA ENDEKSLENDİ” Kurultayın, yalnız parti içinde değil, Türkiye ve Türkiye dışındaki çevrelerde de ilgiyle beklendiğini kaydeden Baykal, tüm vatandaşların bu kurultaydan alınacak sonucu beklediğini söyledi. ''Bu kurultaydan CHP güçlenerek çıkacaktır'' diyen Baykal, şöyle devam etti: ''CHP, bu kurultaydan kendi kimliğini, karakterini, ahlak ve ilkesini, bağımsızlığını güçlendirerek çıkacaktır. CHP'ye yönelik tuzakları, CHP'nin ahlak ve ilkelerini yozlaştırma girişimlerini bu kurultay etkisiz kılacaktır. Bütün vatandaşın özlediği ahlaklı, bağımsız CHP'yi bu kurultaydan sonra herkes görecektir.'' SEÇİM KURULTAYI DEĞİL, ÖZE DÖNÜŞ KURULTAYI Kurultayı, parti içi seçim kurultayı olarak görmediklerini de kaydeden Baykal, ''Kurultayı CHP'nin tarihini, özünü, kimliğini, sahipleneceği ve bu konuda kurulan tuzakları kıracağı kurultay olarak görüyoruz. Kurultaya, yarışma duygusu içinde değil, CHP'yi koruma, sakınma, güçlendirme anlayışı içinde giriyoruz'' diye konuştu. TOPLANTIDA GERGİNLİK Baykal'ın açıklamalarını bitirmesinin ardından, basına kapalı olarak yapılacak toplantı için delegeler salona alınmaya başlandı. CHP Ağrı Milletvekili Naci Aslan, bu sırada, delegelerin salona alınış şeklini protesto ederek toplantıya girmedi. AĞRI DELEGELERİNDEN PROTESTO Ağrılı delegelere de toplantıya katılmama çağrısında bulunan Aslan tepkisini şöyle dile getirdi: ''Ben, halkımın gücüyle buradayım. Tırnağımla kazmış gelmişim. Bazılarının gizli hesapları var. Delegeler, koyun sayar gibi içeri alınıyor. Başka bir milletvekili salonda, “Ağrı delegesi buraya gelsin. Ben göreceğim, görmem lazım” derse bu onun haddini aşar. Ben kulağımla işittim. Demokrasi adına utanç duyuyorum. Dünden beri buradayız. Organizasyondan, her şeye kadar ilgilendik. Maalesef bugün uçakla tepemizden inenler emrivaki yaparak insanları belli sınıflandırmaya tabii tutma gibi, kendilerine aşan hareket ve davranış içinde bulundular.'' Ağrılı delegelere de farklı bir şekilde davranıldığını öne süren Aslan, toplantıyı protesto ettiğini söyledi. Bu arada, Aslan'ın bu tepkisinin ardından aynı yönde tepki gösteren bazı parti üyeleri de çevredeki diğer partililer tarafından yatıştırılmaya çalışıldı.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Mirage 12 Mayıs 2010 Çarşamba 09:40

Engelli olmak eğer %12 gibi bir sınıra gelmişse bu demektir ki 10 insandan biri engelli...Demekki bunun bizim ya da çevremizdeki herhangi bir yakınımzın başına gelmesi çok yüksek bir ihtimal.Öyleyse bizim başımıza gelmediği için şükretmeli ve bu insanlara yardım elini uzatmalıyız..Teşekkürler Gamze hanım...

Yorumu oyla      7      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Akbulut’tan Bayram kutlaması
AK Parti Milletvekili Mustafa Nuri Akbulut, kurban bayramını kutlayarak, ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
AK PARTİ İSTİŞARE ETTİ AK Parti Milletvekilleri ve Belediye Başkanları ...
SİYASİ PARTİLER ERZURUM’UN BAYRAMA NASIL GİRDİĞİNİ DEĞERLENDİRDİLER.
Yoksulluk bayramı unutturdu Erzurum’da faaliyet veren Siyasi Partilerin ...
 
“KIŞ TURİZMİNİ DEĞERLENDİREMİYORUZ”
AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, Doğu'nun kalkınmasının ...
Başkan Efe’den yatırım çağrısı
Ilıca Belediye Başkanı İsmail Efe, bakanlar kurulu kararı ile turizm merkezi ...
SP’den akaryakıt zammına tepki
Saadet Partisi GİK Üyesi Cemalettin Hınıslıoğlu, hükümetin ekonomi politikasını ...
 
Dadaşkent nefes aldı
Türkiye'da "yılın davası" olarak nitelendirilen Erzurum'un Dadaşkent ...
Dadaşköy’den yatırımcıya destek
Dadaşköy Belediye Başkanı Güven Gülüm, belediyelerinin yatırımcıya destek ...
KAZIMKARABEKİR’DE KURBAN DÜZENLEMESİ
Erzurum Kazımkarabekir Belediye Başkanı Dursun Şahin, bir basın toplantısı ...
 
YAZARLAR
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Enseden aslan cepheden kedi kesilmek!
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Toplumun en tehlikeli adamı Vicdanı boş olandır.
Talat Paşa Aydemir
Talat Paşa Aydemir
Kudretin Tel Aviv Kürsülerindeki İtirafı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Buhara’dan Hive’ye, Hokand’dan Bugüne: Kaybettiğimiz Sadece Toprak Değildi
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Devletler iyi niyetle değil, ihtiyatla ayakta kalır.
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
ErzurumTürk Medeniyetinin Zirvesidir
ERZURUM GAZETESİ
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un 2026 Beklentileri:

Göçün durması
Hızlı Tren
Doğalgaz ve enerjide indirim
Stadyum
Direkt uçak seferlerinin artırılması
Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi
2. OSB’nin tam kapasiteye ulaşması
Yatay yapılaşmaya geçilmesi
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva