ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Özsoy dua ile anıldı
Özsoy dua ile anıldı
ETÜ Egzersiz ve Spor Psikolojisi Kongresi başladı
ETÜ Egzersiz ve Spor Psikolojisi Kongresi başladı
Tekin: LGS 13 Haziran Cumartesi günü yapılacak
Tekin: LGS 13 Haziran Cumartesi günü yapılacak
ATAUNİV'den örnek proje
ATAUNİV'den örnek proje
Aras'ta can kurtarma operasyonu
Aras'ta can kurtarma operasyonu
HABERLER>SİYASET
12 Ocak 2005 Çarşamba - 00:00

Dadaşköy’den yatırımcıya destek

Dadaşköy Belediye Başkanı Güven Gülüm, belediyelerinin yatırımcıya destek olmak amacıyla bin dönümlük yer tahsisinde bulunacağını ifade etti.

Dadaşköy’den yatırımcıya destek

Dadaşköy’den yatırımcıya destek Dadaşköy Belediye Başkanı Güven Gülüm, belediyelerinin yatırımcıya destek olmak amacıyla bin dönümlük yer tahsisinde bulunacağını ifade etti. 5084 sayılı teşvik yasasından yatırımcının yararlanması için çalışmalarının devam ettiğini belirten Güven Gülüm; " Belediyemize ait bin dönümlük arazinin yatırımcılar tarafından kullanılması için imar konusunda düzenleme ve etüt çalışmaları sürdürülüyor. Bölgemizde 5 fabrika kurulacak ve yüzlerce kişi istihdam edilebilecek. Yatırımcıya tahsisi düşündüğümüz alanda doğalgaz ve su sorununu çözmeye çalışıyoruz " dedi. ÖDENEKLERİMİZ SINIRLI Belediyelerine gelen ödeneklerin yeterli olmadığını, bunların da belediyenin fonksiyonelliğini azalttığını kaydeden Başkan Gülüm, " Belediyemize 8 milyar 550 bin liralık ödenek geldi. Ödeneğimizin yüzde 35'i katkı payı olarak kesiliyor. Kalan 5 milyar ile hizmetlerimizi çok zor şartlar altında yürütüyoruz. Yeni kanunla, katkı payının kesilmesi, ödenek miktarını azaltıyor. Hizmetlerimizi en etkin şekilde yapmak için yoğun çaba sarf ediyoruz. Belediyelere finansal açıdan destek verilmesi, halka hizmetin aksatılmaması için şart olmuştur." diye konuştu. 2004 yılında beldeyi geliştirmek için önemli hizmetlere imza attıklarını ifade eden Gülüm, " 2004 yılında 1 kilometrelik asfalt çalışması yaptık. Belediyemize makam aracı tahsis ettik. Beldemizdeki okulu onardık. Çevre ve yeşil alan düzenlemelerinde atılım gerçekleştirdik." dedi.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Prof.Dr.Recep Songün 9 Nisan 2010 Cuma 17:07

Merhaba Sayın Göksan, Kıbrıs'ta birkaç ay Lefke-Avrupa üniversitesinde kazara çalışmış,ama birtakım Kıbrıslının Türkiye ve Türkler hakkındaki düşüncelerini görünce ve kulaklarımla duyunca,kahrolmuştum.Biz,bu vefasız,Vatan sevgisinden yoksun adamlar için mi yıllardır eziyet çekiyoruz,demiştim.Allah'tan ki,çoğunluk o adamlar gibi düşünmüyor.19 Nisan 2010 günü,Kırıs'ı sevenler için yeni bir başlangıç olacaktır.Buna gönülden inanıyorum.Sevgiyle kalın.

Yorumu oyla      7      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
KAZIMKARABEKİR’DE KURBAN DÜZENLEMESİ
Erzurum Kazımkarabekir Belediye Başkanı Dursun Şahin, bir basın toplantısı ...
CHP İL BAŞKANLARI TOPLANTISINDA ÖZGÜVEN BAYKAL’A SERT ÇIKTI
“PARTİYİ KENDİ BİLDİĞİNİZ GİBİ YÖNETİYORSUNUZ”CHP'li bazı ...
Siyasiler siyaseti değerlendirdi
Siyasi parti temsilcileri “Erzurum’da siyaset olgusunu” ...
 
DYP Gençlik Kolları Başkanı Ercan:
“Teşvik amacından uzaklaştı” DYP Gençlik Kolları Başkanı ...
MİLLETVEKİLLERİNİN SPORA BAKIŞI
“TESİSLEŞME YETERLİ DEĞİL” Milletvekillerine göre Türk sporunun ...
Dadaşkent Belediye Meclisinde MHP’li üyeler şeffaflık istedi.
Dadaşkent Belediyesi 2005 yılının ilmk meclis toplantısını yaptı. Meclis ...
 
Kültür ve turizm gelişim bölgelerine yenileri eklendi
ILICA RESMEN TURİZM MERKEZİ OLDU Bakanlar Kurulu kararıyla; Kültür ve ...
Hınıslıoğlu vekilleri suçladı
Saadet Partisi Genel İdare Kurul Üyesi Cemalletin Hınıslıoğlu, haftalık ...
VATANDAŞTAN ALINACAK 4 DOLAR İÇME SUYU KATKI PAYINA BAŞKAN KÜÇÜKLER’DEN AÇIKLAMA:
“Karar Uykusuz döneminde alındı” Belediyenin gelirinin yeterli ...
 
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Kuyunun Taşlısı
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
DAİB, Seçim ve Öneriler
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Annem, Şehir Hastanesi ve Bir Teşekkür
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Büyükşehir Halk Pazarları ve Allah Korkusu
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Yapay Zeka İllet mi, Nimet mi?
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Özgür ülke olmanın ilk şartı
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un 2026 Beklentileri:

Göçün durması
Hızlı Tren
Doğalgaz ve enerjide indirim
Stadyum
Direkt uçak seferlerinin artırılması
Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi
2. OSB’nin tam kapasiteye ulaşması
Yatay yapılaşmaya geçilmesi
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva