ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Baruş; polis haftası resepsiyonuna katıldı
Baruş; polis haftası resepsiyonuna katıldı
181. kuruluş yıl dönümü coşkusunu paylaştılar
181. kuruluş yıl dönümü coşkusunu paylaştılar
Küçükoğlu, ' Cezayı üstleniyoruz'
Küçükoğlu, ' Cezayı üstleniyoruz'
Yağış kazayı beraberinde getirdi
Yağış kazayı beraberinde getirdi
Marketten hırsızlık güvenlik kamerasına yansıdı
Marketten hırsızlık güvenlik kamerasına yansıdı
HABERLER>GUNCEL
11 Ekim 2007 Perşembe - 00:00

Bakımevi ziyaretçi bekliyor

Büyükşehir Belediyesi Bakım evi sakinlerini ramazan bayramında yalnız bırakmayalım. Ziyaret konusunda yeterli ilginin olmadığını belirten Bakımevi müdürlüğü yetkilileri, “Bakımevini ziyaret oranı beklenen düzeyde değil, herkesin bu noktada daha duyarlı olmasını istiyoruz.”diye konuştular.

Bakımevi ziyaretçi bekliyor

Bakımevi ziyaretçi bekliyor Büyükşehir Belediyesi Bakım evi sakinlerini ramazan bayramında yalnız bırakmayalım. Ziyaret konusunda yeterli ilginin olmadığını belirten Bakımevi müdürlüğü yetkilileri, “Bakımevini ziyaret oranı beklenen düzeyde değil, herkesin bu noktada daha duyarlı olmasını istiyoruz.”diye konuştular. Erzurum İl Müftüsü Ahmet Arslantürk, bayramlarda kimsesiz ve yardıma muhtaç insanların ziyaret edilmesi gerektiğini belirterek.,dinimizde bu ziyaretlerin önemli bir yeri olduğunu ifade etti. Bayramların ziyaretler açısından önemli bir yere sahip olduğunu belirten Arslantürk, “ Bakımevindeki kimsesizleri, çocuk yuvalarını, cezaevlerini ve hastaneleri ziyaret ederek, bayramın önemine uygun davranmalıyız. Bayramlar, yardımlaşma ve dayanışma pekiştiği günler, herkesin bu noktada duyarlı olmasını istiyoruz” dedi 26 KİŞİ BARINIYOR 26 kişinin barındığı Büyükşehir Belediyesi Bakım evi sakinlerini bu bayram yalnız bırakmayalım. Ziyaret konusunda yeterli ilginin olmadığını belirten Bakımevi müdürlüğü yetkilileri, “Bakımevini ziyaret oranı beklenen düzeyde değil, herkesin bu noktada daha duyarlı olmasını istiyoruz.” dedi26 muhtaç ve kimsesizin barındığı Büyükşehir Belediyesi Bakım evi sakinleri bayram ziyareti bekliyor. Bakımevi Müdürlüğü yetkilileri“Bakımevini ziyaret oranı istediğimiz oranda değil, herkesin bu noktada daha duyarlı olmasını istiyoruz. Bizim de bu durumda olmayacağımızın güvencesini hiç kimse veremez, onları bu bayram yalnız bırakmayalım” diye konuşuyor. HAYAT HİKAYELERİNİ GÖZYAŞIYLA SUNUYORLAR 2 yıldır, Bakımevinde barınan Seher Ünlü, bayramdaki ziyaretlerden büyük haz aldıklarını belirterek, bakımevi olmasaydı dışarıda kalacağını ifade etti.Ünlü, “ Bakımevi olmasaydı dışarıda kalacaktım. Allah devletimize zeval vermesin. Bayramda ziyaretçileri bekliyoruz” diyor. BİZ DE ONLAR GİBİ OLABİLİRİZ! Ziyaret konusunda yeterli ilginin olmadığını belirten yetkililer“Bakımevini ziyaret oranı istediğimiz oranda değil, herkesin bu noktada daha duyarlı olmasını istiyoruz. Bizimde bu durumda olmayacağımızın güvencesini hiç kimse veremez, onları bu bayram yalnız bırakmayalım” diye konuştu.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK PARTİ MERKEZ İLÇE BAŞKANI KÜÇÜKOĞLU:
BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ HİÇBİR GÜÇ BOZAMAZ Adalet ve Kalkınma Partisi ...
VALİ GÜVENÇ AŞKALE KAYMAKAMI’NI ZİYARET ETTİ
Erzurum Valisi Celalettin Güvenç, Aşkale Kaymakamı Yusuf Üstün’ün ...
KAYMAKAM ÜSTÜN'E VEDA YEMEĞİ VERİLDİ
Aşkale İlçe daire amirleri tarafından Kaymakam Yusuf Üstün adına Öğretmenevi’nde ...
 
SALDIRIYA UĞRAYAN 3 İNŞAAT İŞÇİSİ, POLİSE SIĞINDI
Erzurum'da çıkan kavgada kazma, kürekli saldırıya uğrayan 3 inşaat işçisi ...
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ’NDEN ADINA YARAŞIR YARDIM
Horasan' a 15 kilometre uzaklıktaki Pirali köyüne bağlı olan Akkeran mezrasında ...
AÜ 50’İNCİ GURUR YILINA GİRİYOR
Atatürk Üniversitesi’nde yeni eğitim ve öğretim dönemine törenle başlanacak.
 
BAHARATÇILARA BAYRAM DOPİNGİ
Bayram alışverişi için pazarlarda kurulan tezgahlarda baharat bölümleri ilgi çekti.
CHP TERÖRE TELİN MESAJI YAYIMLADI
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzurum İl Başkanı Nevzat Özpeker, son günlerde ...
BAYRAM MESAJI YAYIMLAYAN YAKUTİYE BELEDİYE BAŞKANI ATINÇ:
TERÖRİSTLERİN KAHROLMASI İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM Erzurum'daki alt kademe ...
 
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Gücün Direnişi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Şampiyonuz inşaallah!
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Din Ateşe Verildiğinde
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Dünya Bir Eşiğin Üzerinde
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Konuşmak
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
DAİB, Seçim ve Öneriler
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un 2026 Beklentileri:

Göçün durması
Hızlı Tren
Doğalgaz ve enerjide indirim
Stadyum
Direkt uçak seferlerinin artırılması
Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi
2. OSB’nin tam kapasiteye ulaşması
Yatay yapılaşmaya geçilmesi
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva