BESİCİLİK CANLANDIRILACAK
Geçen yıl özellikle tavukçuluk alanında Erzurum'un ismini ülkeye ve dünyaya duyurduklarını öne süren AK Parti Erzurum Milletvekili Özyılmaz, tavukçuğun gelişmesi için yaptıkları projenin aynısını besicilikte de başarıyla icra edeceklerini kaydetti.
Erzurum AK Parti Milletvekili Ömer Özyılmaz, hükümetin ve belediyelerin Erzurum'un gelişmesi için üzerine düşeni en iyi şekilde yaptığını kaydetti.
Özyılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, hükümetin çiftçinin yüzünü güldürdüğünü, organik tarımda da çok büyük mesafeler kat edildiğini belirterek, bunun semerelerini almaya başladılarını bildirdi.
Erzurum'un gelişmesi için yoğun çaba ve gayret sarf ettiklerini belirten Özyılmaz, şöyle devam etti. ''Hayvancılığın geliştirilmesi için yeni uygulamalar başlattık. Başta Pasinler ve Narman ilçeleri ile Kandilli Beldesi'nde olmak üzere tarımla ilgili projeleri hayata geçirdik. Ayrıca köylerimizde çiftçimize her türlü desteği veriyoruz. Yatırımcılara hükümet olarak teşvik sunduk, öncelikle amacımız Erzurum'un hızlı bir şekilde gelişmesidir.''
İşsizlik konusunda bir çok girişimde bulunduklarını belirten Özyılmaz, ''Bu girişimlerimizde de iyi bir mesafe aldığımıza inanıyoruz'' diye konuştu.
Geçen yıl özellikle tavukçuluk alanında Erzurum'un ismini ülkeye ve dünyaya duyurduklarını öne süren Özyılmaz, tavukçuğun gelişmesi için yaptıkları projenin aynısını besicilikte de başarıyla icra edeceklerini kaydetti.