ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’da 'Narkoçelik-14' operasyonu
Erzurum’da 'Narkoçelik-14' operasyonu
Aranan 2 hükümlü yakalandı
Aranan 2 hükümlü yakalandı
Kaymakam Taşkın muhtarları dinledi
Kaymakam Taşkın muhtarları dinledi
Short Track Türkiye şampiyonası başladı
Short Track Türkiye şampiyonası başladı
Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik 
Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik 
HABERLER>GUNCEL
8 Haziran 2011 Çarşamba - 07:48

Vakıf AVM’de son süreç

Cumhuriyet Caddesi üzerinde yapımı devam eden Vakıf Alışveriş ve Yaşam Merkezi, tamamlandığında şehir merkezinin yeni yüzü olacak. Eğlence merkezlerinden sinema salonlarına, kapalı otoparklardan 100’e yakın işyerine varıncaya kadar çok amaçlı kullanım özelliğine sahip olacak Vakıf Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin inşaatı, bu yılın Kasım ayında tamamlanmış olacak.

Vakıf AVM’de son süreç

ERZURUM(GHA) – Cumhuriyet Caddesi üzerinde yapımı devam eden Vakıf Alışveriş ve Yaşam Merkezi, tamamlandığında şehir merkezinin yeni yüzü olacak. Eğlence merkezlerinden sinema salonlarına, kapalı otoparklardan 100’e yakın işyerine varıncaya kadar çok amaçlı kullanım özelliğine sahip olacak Vakıf Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin inşaatı, bu yılın Kasım ayında tamamlanmış olacak.
Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından yaptırılan Erzurum Vakıf Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin inşaatında çalışmalar son sürat devam ediyor. İki katı bodrum olmak üzere 3’üncü katın yapım işlerine başlandığı Alışveriş ve Yaşam Merkezi, çok amaçlı kullanım özelliğine sahip olarak tasarlanacak. İçerisinde 5 sinema salonu, bowling ve bilardo gibi eğlence merkezlerinin bulunacağı alışveriş merkezinde, 100’e yakın işyeri ise, ticari hayata canlılık kazandıracak. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Hisar İnşaat Şantiye Şefi Uğur Özkurt, 25 bin metrekare alan üzerine kurulacak olan Vakıf Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin inşaatı hakkında bilgiler verdi. Özkurt, 5 katlı alışveriş merkezinin, Erzurum şehir merkezine ayrı bir hava katacağını belirterek, “Burası sadece işyerlerinin bulanacağı bir alışveriş merkezi olmayacak. 2 katı kapalı otopark olarak hizmet verecek alışveriş merkezinde, birbirinden bağımsız 5 sinema salonu, bilardo ve bowling salonları, restaurantlar ve kafelerin bulunacağı eğlence merkezleri olacak. Alışveriş merkezinde ayrıca 100’e yakın işyeri kira usulüyle işletmeye açılacak ve kente ticari katkı sağlanacak.” diye konuştu.
YAŞAM MERKEZİ İNŞAATI KASIM AYINDA TAMAMLANACAK
Vakıf Alışveriş ve Yaşam Merkezi inşaatında 3 katın tamamlanmak üzere olduğunu ve fore kazık imalatının tamamlandığını kaydeden Şantiye Şefi Uğur Özkurt, yeraltı su seviyesinin engellenmesi amacıyla zeminde çeşitli tedbirlerin de alındığını belirtti. İnşaatta şu ana kadar 7 bin 800 çimento kullanıldığını ve zemin iyileştirme çalışmalarının sona erdiğini dile getiren Özkurt, inşaatın Kasım ayında tamamlanacağını açıkladı.
16 milyon 80 bin liraya mal olacak Vakıf Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde, Erzurum halkının her türlü ihtiyacının düşünüldüğünü ve ona göre tasarlandığını anlatan Özkurt, “Vakıf Alışveriş ve Yaşam Merkezi, hem iç, hem de dış görüntüsü itibariye modern mimarinin en güzel örneklerinden birisi olacak ve şehir merkezine ayrı bir hava katacak. Ekip olarak gece gündüz çalışmaları sürdürüyoruz. Kasım ayında yapım işleri sona ermiş olacak. Ondan sonraki süreç, binanın tefrişine yönelik olacak.” dedi.
İnşaat çalışmalarını yakından takip eden Vakıflar Bölge Müdürü Kenan Üngan’a ve her türlü desteği veren Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dursun Ali Kırmızıtaş’a da teşekkür eden Özkurt, “Her iki yetkilimiz de, inşaatın bir an önce tamamlanması için her türlü desteği veriyorlar.” ifadesini kullandı.
 

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 3 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
halil ibrahim bingöl 26 Ocak 2012 Perşembe 09:09

şehrimize yeni açılacak olan bu yeni avm den dükkan satın alınabiliyormu.veya kiralana biliyormu yok mu cevap verebilecek bi yetkili veya bilir kişi

Yorumu oyla      6      4  
Ç.Ö 31 Ekim 2011 Pazartesi 23:00

Birde arkasındaki yanındaki sıvasız boyasız apartmanları binaları görseniz daha iyi olacak. Çevre düzenlemesi denen olayı belediye beceremiyor.

Yorumu oyla      6      4  
C.K. 9 Haziran 2011 Perşembe 10:08

Vakıfların bu AVM sinin karşısında Erzurum'un en değerli yerinde ise baraka tatlıcı, baraka lokanta, baraka büfe, baraka eczane, baraka kontörcü vs. bulunuyor, buradaki yerler mal sahipleri ile görüşülüp komple bir iş merkezine dönüştürülebilir. Bunu görecek bir yetkili, yönetici yokmudur Allah aşkına. Küçükler bey Mahallebaşında yağcılar hali kuruyor burayı Cumhuriyet Caddesini nasıl göremiyor, hayret. Olimpiyat şehri Erzurumun göbeğindeki manzara işte baraka dükkanlar, **** Hakkını teslim edelim mesela Müceldili Konağı hem restore hemde ilavelerle çok güzel bir görünüm kattı bulunduğu yere, bunu düşünenler Cumhuriyet caddesini nasıl göremezler ***, anlaşılan o ki çevrelerini iyi temaşa edemiyorlar. Erzurumda STKlarda o kadar dinamik değiller. Hasılı 2011 Erzurumunun Cumhuriyet Caddesine baraka dükkanlar yakışmıyor, ***

Yorumu oyla      6      4  
mürsel 8 Haziran 2011 Çarşamba 22:48

istasyon mahallesindeki galeria avm de açılınca halkın büyük ilgisiyle karşılaşmıştı.sonra erzurum avm açılınca galerianın kapanması bir yılı bile bulmadı.umarım vakıf avm de açılınca erzurum avmnin de sonu öbürü gibi olmaz.biraz maymun iştahlı bir halkımız var maalesef...

Yorumu oyla      6      4  
ahmet 8 Haziran 2011 Çarşamba 11:01

projeyi değiştirip üst katları otel olarak dizayn edilmeli iyi bir 4 yıldızlı otel şehir merkezine daha faydası olurdu gelen turist dağda değil şehir merkezinde alışveriz yapardı alt kattaki dükkanlar ise en fazla beş yıl süreli kiraya verilmeli her beşyılda bir kiracı değiştirlmeli öyleki işyeri açmayı düşünenlere yeni bir kapı olsun

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘Ayrılık yok, birlik var’
Sağlık Bakanı Akdağ, Erzurum’da AK Parti’ye yüzde 80’nin üzerinde oy beklediğini ...
Termal tesislere bilim adamı övgüsü
Atatürk Üniversitesi tarafından düzenlenen “2. Avrasya İpek Yolu Üniversiteleri ...
Yakutiye Parkı 10 haziran’da açılacak
Erzurum'un en büyük Kent Meydanı olacak Yakutiye Parkında Başbakan Erdoğan ...
 
Karabulut’un sağlık durumu iyi
Erzurum'un Aşkale ilçe Kaymakamı 32 yaşındaki Asalet Karabulut, makamında ...
Büyükşehir, Krasnıcka’yı ağırladı
Çeşitli ülkelerin büyükelçi ve konsoloslarının, Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ne ...
Ovit rüyası gerçek oluyor
Rize ile İspir’i birbirine bağlayacak Ovit Tüneli’nin Osmanlı Devleti’nin ...
 
Devlet-Halk bütünleşmesi
Vali Öztürk, Tekman’ı ziyaret etti. İlçe merkezinde gezen ve kahvehanede ...
Aziziye’de yeşil seferberlik
Aziziye Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bahar dönemi çalışmalarını ...
Küçükler’den mağdur kadınlara destek
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’in eşi Ayşenur Küçükler, ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva