ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Judo’da ETÜ farkı
Judo’da ETÜ farkı
Atatürk Üniversitesinde 2 yeni bölüm açılıyor
Atatürk Üniversitesinde 2 yeni bölüm açılıyor
Erzurum’da bağımsız denetim şirketi kuruldu
Erzurum’da bağımsız denetim şirketi kuruldu
ESKİ’den su israfına karşı seferberlik
ESKİ’den su israfına karşı seferberlik
Erzurum çiftçisine makine desteği
Erzurum çiftçisine makine desteği
HABERLER>SİYASET
3 Ağustos 2015 Pazartesi - 13:43

Sendikacılıkta Dadaş damgası

Sendikal yapılanmalarda yükselen değer artık “Erzurum” olmaya başladı. Çok sayıda sendikanın tepe yönetimine getirilen Dadaş’lara bir yenisi daha eklendi.

Sendikacılıkta Dadaş damgası

Sendikal yapılanmalarda yükselen değer artık “Erzurum” olmaya başladı. Çok sayıda sendikanın tepe yönetimine getirilen Dadaş’lara bir yenisi daha eklendi. Erzurum’da uzun yıllar sendikacılık yapan ve kariyeri başarılarla dolu olan Ömer Budak, Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı Birlik Haber-Sen’in Genel Başkanlığı’na seçildi.

Erzurumlu sendikacı Ömer Budak, Birlik Haber-Sen’in Genel Başkanı oldu. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen genel kurulda delegelerden büyük bir teveccüh gören Budak, uzun yıllar Erzurum’da Şube Başkanlığı görevini yürüttüğü Birlik Haber-Sen’in yeni Genel Başkanı oldu.

Budak’ın Genel Başkanlığa seçilmesi, çalıştığı kurum ve sendikanın yanı sıra, Erzurum’da da büyük bir sevinçle karşılandı. Erzurum’un göğsünü kabartan Budak’ın PTT ve Telekom’un yönetim kademelerinde oldukça başarılı bir performans sergilediğini hatırlatan hemşehrileri, “Ömer Budak iyi bir Erzurumlu, başarılı bir bürokrat ve bir o kadar da etkin güce sahip bir sendikacı. Meslek yaşamını hep başarılarla süsleyen ve Birlik Haber-Sen’in Genel Başkanlığı’na seçilen Budak’ın, iş yaşamına yeni kazanımlar sağlayacağına ve Erzurum’u gururlandırmaya devam edeceğine inanıyoruz” dediler.

BİRLİK HABER-SEN GENEL BAŞKANI ÖMER BUDAK KİMDİR?

Aslen Erzurumlu olan Ömer Budak, 1973 doğumludur. İlkokul, ortaokul ve lise tahsilini Erzurum’da bitiren Budak, Yüksek öğrenimini Erzurum Atatürk Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu’nda tamamladı. Halen Atılım Üniversitesi (İngilizce) Endüstri Mühendisliği’nde okumaktadır. Erzurum Atatürk Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu’nda okuduğu dönemlerde, Rektörlüğün kurduğu öğrenci derneğinde fakültelerden sorumlu başkan yardımcısı görevi yapan Ömer Budak, çeşitli sivil toplum örgütlerinde de üst düzey yönetici olarak görev aldı. İş hayatına 1992 yılında Erzurum PTT Başmüdürlüğü’nde başlayan Budak, PTT ve Telekom’un her kademesinde görev yapmıştır. 1990’ lı yılların sonunda Memur-Sen ile tanışan Ömer Budak, Memur-Sen’in Erzurum’da teşkilatlanmasında büyük çaba gösterdi. Memur-Sen Erzurum İl Başkan Vekilliği görevinde bulunan Budak, aynı zamanda Memur-Sen’in üst kurul delegeliği de yaptı. Ömer Budak, 2003 yılında Birlik Haber-Sen’in Erzurum’da teşkilatlanmasını ve il başkanlığının oluşmasında çaba gösterdi. Birlik Haber-Sen’in Erzurum kurucu başkanı olan Budak, Erzurum’da il başkanlığını oluşturduktan sonra Birlik Haber-Sen 8 No’lu Şube’nin yönetim kurulunda görev aldı. Çalışma arkadaşlarıyla birlikte Birlik Haber-Sen’in Erzurum’da yetkili sendika olmasını sağladı. 20 Şubat 2011 tarihinde yapılan Birlik Haber-Sen 4. Olağan Genel Kurulu’nda Birlik Haber-Sen Genel Başkan Yardımcısı olarak seçildi. AB Hibe Projeleri hazırlama ve uygulamaları konusunda çeşitli eğitimler alan Budak, Hayat Boyu Öğrenme Programı LEONARDO da VİNCİ Hareketlilik Projesi Hibe Sözleşmesi’ kapsamındaki “Haberleşme Sektöründe Çalışanların Mesleki Risklerinin Azaltılması” konulu projede, proje sorumlusu olarak Birlik Haber-Sen’in Avrupa’da tanıtılmasını sağladı. İş ve meslek hayatında her zaman ekip çalışmasını ön planda tutarak planlı-programlı ve öz verili çalışan Budak, ürettiği fikirlerle, geliştirdiği projelerle ve yaptığı teşkilat çalışmalarıyla Birlik Haber-Sen’in 5 bin 834 olan üye sayısının 15 bini bulmasında büyük emeği geçti.

Ömer Budak, evli ve 2 çocuk babasıdır.

 
Bakan Müezzinoğlu’ndan sert tepki
 
6 ayda bin 609 kaza
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Mustafa Cenk Özakın 3 Ağustos 2015 Pazartesi 23:05

Ömer Budak ve yönetim kurulunun çok başarılı olacağına inanıyor ve desteğimizi 2004 yılından bu yana sergiliyoruz.Memur sendikacılığında yeni bir soluk taze bir nefes kazandıracağına kalben eminiz.

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sekmen altyapı çalışmalarını değerlendirdi
Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezindeki su ve kanalizasyondan oluşan ...
Taşkesenlioğlu: ‘Kardeşliğimizi kimse bozamaz’
Sıla-i Rahim etkinliği ve Deli Çermik Kaplıcası’nın açılışında vatandaşlarla ...
Başkan Orhan’dan örnek yaklaşım
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, sabah 06:30’da Fen İşleri ...
 
Taşkesenlioğlu Stratejik Vizyon 2023’ü paylaştı
Erzurum milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu Atatürk Üniversitesi yerleşkesinde ...
Aydemir:‘Durmak yok, yola devam’
AK Parti Milletvekili Aydemir, Erzurum’un ekonomik kalkınma ve gelişme ...
Kevelciler Çarşısı’nda Kentsel İyileştirme
Erzurum’un tarihi mekânlarından biri olan Kevelciler Çarşısı’na kentsel ...
 
Tortum beklentilerini açıkladı
M.COŞKUN-Sağlık Sen Erzurum Şube Başkan Vekili Ramazan Tortum, gelecek ...
Aydın gündemi değerlendirdi
MHP Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, Türkiye’de ve Erzurum’da ...
‘Dünyayı başlarına yıkarız..!’
Başbakan Davutoğlu, "Bizim sabrımızı, kararlılığımızı test etmesinler. ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva