ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
‘7 terörist etkisiz hale getirildi’
‘7 terörist etkisiz hale getirildi’
‘Türkiye’de alanında bir ilk’
‘Türkiye’de alanında bir ilk’
Yeşilay: “Sağlıklı yaşamın keyfini birlikte sürelim”
Yeşilay: “Sağlıklı yaşamın keyfini birlikte sürelim”
 ETÜ’den vefa etkinliği
 ETÜ’den vefa etkinliği
Çığlık EİT 2025 Erzurum’u değerlendirdi
Çığlık EİT 2025 Erzurum’u değerlendirdi
HABERLER>SİYASET
28 Haziran 2010 Pazartesi - 00:01

Küçükler halkın nabzını tuttu

Büyükşehir Belediye Başkanı Küçükler, hafta sonunda Palandöken ilçesinde esnafla istişare etti. Küçükler, hem belediye çalışmalarını anlattı, hem de sorunları dinledi. Palandöken ilçesinde yaşayan vatandaşların alt ve üstyapı şikayetleriyle karşılaşan Başkan Küçükler, bu alanda yürütülen çalışmalara değindi.

Küçükler halkın nabzını tuttu

ERZURUM(GHA) – Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, hafta sonunda Palandöken ilçesinde yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi. Sabah saatlerinde başlattığı esnaf gezisiyle Yenişehir ve Yıldızkent semtlerini karış karış gezen Küçükler, hem belediye çalışmalarını anlattı, hem de vatandaşlara kulak verdi. Palandöken ilçesinde yaşayan vatandaşların alt ve üstyapı şikayetleriyle karşılaşan Başkan Küçükler, bu alanda yürütülen çalışmalara değindi.
//PALANDÖKEN’DE VATANDAŞLA İSTİŞARE
Büyükşehir Belediye Başkanı Küçüker’e, geçtiğimiz hafta yağan yağmur nedeniyle Yenişehir’de ortaya çıkan sel ve su baskını manzaralarını hatırlatan vatandaşlar, “Erzurum’da yağmur artık korkulu rüyamız haline geldi. Caddeler bir anda su doluyor, kaldırımlar sular altında kalıyor. Altyapı tıkanıyor, hayat resmen felç oluyor.” diyerek, bu konuda acilen bir çalışma yapılması gerektiğini kaydettiler. Başkan Küçükler ise, Erzurum’un altyapısına yönelik olarak ciddi çalışmalar yürüttüklerini belirterek, “Belediyecilik hizmetlerinde altyapı elbette çok önemli, bunun bizler de farkındayız. Bununla birlikte altyapı çalışmaları takdir edilmelidir ki, uzun bir zaman süreci gerektiren yatırımlar arasında geliyor. Biz bu sorunu ortadan kaldırmaya ve altyapımızı tamamen yenilemeye yönelik çalışmaları zaten yapıyoruz. Bu hizmetin verilmesi uzun vadede mümkün olabiliyor. Bu nedenle bir takım sıkıntı ve sancılar kaçınılmaz oluyor. Fakat şundan emin olunmasını istiyoruz ki; Erzurum’un altyapısı uygulamaya koyduğumuz projeler çerçevesinde yenilenecek ve güçlendirilecek.” diye konuştu. 
//PALANDÖKEN GÖZDE YERLEŞİM ALANI
Vatandaşların, karo, asfalt, bordür ve kaldırım gibi üstyapı hizmetlerinin eksikliğinden yakınmalarına da yanıt veren Başkan Küçükler, sadece Büyükşehir Belediyesi’nin değil, merkezdeki bütün belediyelerin bu anlamda yoğun bir çalışma temposu içerisinde olduklarını kaydederek, “Geçmişte Erzurum belediyecilik hizmetlerinden yeterince nasiplenememiş, bunun hepimiz farkındayız. Son 5 yıldır da, bu eksikliğin telafisini gidermek için mücadele ediyoruz. Palandöken Belediyesi’nin başlattığı bir takım üstyapı çalışmaları var, bundan da haberdarız ve takip ediyoruz. Erzurum’un en gözde ve modern yerleşim merkezlerinden olan Palandöken ilçemizin de, diğer merkez ilçelerimiz gibi layık oldukları belediyecilik hizmetlerine kavuşacaklar. Diğer başkanlarımız da bu amaç doğrultusunda çaba gösteriyorlar.” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, bulduğu her fırsatta esnaf ve vatandaşlarla bir araya geleceğini vurgulayan Küçükler, en doğru ve kaliteli hizmetin verilmesinde istişarenin büyük önem taşıdığını ifade ederek, buna özen göstereceklerini kaydetti. Başkan Küçükler, vatandaşlarla bir araya gelerek oluşturduğu sohbet ortamlarının dışında, esnafın kapısını da çalarak, hem işyeri sahipleriyle, hem de müşterilerle görüş alışverişinde bulundu.
 

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
adnan çakal 7 Temmuz 2010 Çarşamba 14:06

Bizde bu halk oldugu müddetce biz çok daha camaşır suyu iceriz gardaş hangisi suyumuz ne olacak demiş hepsi önünü iliklemiş buyur başkan demiştir eminim.hele başka memleketde böyle sorun olsun meclis ayagı kaldırırlar.

Yorumu oyla      6      4  
7 Temmuz 2010 Çarşamba 12:39

YAV ALLAH RIZASI İÇİN AKILANIN YAV BUNLARA SEÇİMDE ELE BİR DERS VERİNKİ 5 SENE AKILLARI BAŞLARINA GELMESİN

Yorumu oyla      6      4  
metin 29 Haziran 2010 Salı 12:30

abi şu erzurum milletinde hiç akıl yook bld nin yaptığı karolar kaldırımlar iki ay gitmiyor asfalt desen beş para etmez su yerine vatandaşa çamaşır suyu içiriyor. yinede ahali memnun bu ne ayaktır anlamadım başbakan ankarada ahmet küçüklere sormuş erzurumun ne eksiği var vatandaş ne gibi şeyler istiyor küçükler hemen yalakalığını göstermiş sn:başbakanım vatandan halinden memnun şehrimizin eksiği yoktur boynu bükük küheylan gibi öyle kala kalmıış laan be adam vatandaş memleketimize METROOOOOO istiyor desene AĞRININ,MUŞUN,MARDİNİN belediye başkanları kadar olamıyorsun. abi yazılacak çok şey varda site yöneticileri yayımlamaz.

Yorumu oyla      6      4  
güven 28 Haziran 2010 Pazartesi 20:00

Dadaşkent diye biryerde var..! Sayın Küçüklere ve Aziziye belediye başkanına Dadaşkenti bulmaları için kroki göndermek gerekli heralde...

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bakan Eroğlu Doğu turunda
IŞIK ÇAPANOĞLU(İHA) - Çevre ve Orman Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu bugün Kars’a geliyor
Dadaş Ağdaş’a hemşeri desteği
Geçtiğimiz Hafta Darıca Belediye Başkan Yardımcılığında Yapılan Değişiklik ...
Yakutiye, nüfusta lider ilçe
Belediyelerin İller Bankası’ndan alacakları hizmet payı için ölçü kabul ...
 
AK Partili gençler kampa giriyor
AHMET AKBUĞA/İHA – AK Parti Gençlik Kolları, Erzurum’da düzenlenecek yaz kampına hazırlanıyor.
Şehir planlamasında yeni süreç
DİLEK BAYRAK/ERZURUM gazetesi/Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nce eski mal ...
Bu kez istifa çağrısı Bulutlar’ dan
Palandöken Belediye Başkanı Bulutlar, CHP İl Başkanı r Aktaş’ın “İstifa ...
 
“Türk Milletinin sabrı zorlanmamalı”
İLHAMİ İBİŞ - Memur-Sen İl Temsilcisi Dursun Mehmet Dindi, son günlerde ...
AK Partili kadınlardan basın açılımı
İHA Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez ile görüşen Ak Partili hanımlar, ...
Aktaş’tan istifa çağrısı
Palandöken ilçesinde ağaç kesilmesi ve yerine halı saha yaptırılmasıyla ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Şarkışla
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Güvenin Verilmeyeni
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva