ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Engelli gençlerin askerlik heyecanı
Engelli gençlerin askerlik heyecanı
7. Dede Korkut Günleri başladı
7. Dede Korkut Günleri başladı
Edebük şehitlerine vefa
Edebük şehitlerine vefa
Engellilere istihdam için eğitim desteği
Engellilere istihdam için eğitim desteği
Son bir haftada 47 terörist etkisiz hale getirildi
Son bir haftada 47 terörist etkisiz hale getirildi
HABERLER>SİYASET
25 Haziran 2010 Cuma - 07:03

Bu kez istifa çağrısı Bulutlar’ dan

Palandöken Belediye Başkanı Bulutlar, CHP İl Başkanı r Aktaş’ın “İstifa etsin” şeklindeki açıklamasına karşılık “Ortaya attığı iddiaların belediyemizle uzaktan yakından alakası yok. Bu iddiaları muhatabını öğrenip, ona sorsun. Bir il başkanı elinde belge olmadan konuşmaz, kendisi istifa etsin” dedi.

Bu kez istifa çağrısı Bulutlar’ dan

AHMET AKBUĞA/İHA/ (İHA) - Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, CHP İl Başkanı Tuncer Aktaş’ın “İstifa etsin” şeklindeki açıklamasına karşılık “Ortaya attığı iddiaların belediyemizle uzaktan yakından alakası yok. Bu iddiaları muhatabını öğrenip, ona sorsun. Bir il başkanı elinde belge olmadan konuşmaz, kendisi istifa etsin” dedi.
Belediye binasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Bulutlar, CHP İl Başkanı Aktaş’ın birkaç gündür yaptığı açıklamalarda Palandöken Belediyesi’ni hedef aldığını belirterek, “Sayın il başkanının bahsettiği yer Palandöken Belediyesi’nin sorumluluğunda değildir. Palandöken Belediyesi’nin bu yerle ilgili ruhsat verme ve benzeri işlemlerde bir tasarrufu yoktur. Ağaç katliamı yapılmış mıdır? Bunun muhatabı da Palandöken Belediyesi değildir. Belediyemin herhangi bir tasarruf hakkının bulunmadığı bir alanla ilgili sayın il başkanının yaptığı açıklamaları anlayamadık. Sayın başkanla geçmişten gelen herhangi bir kırgınlık ve benzeri bir durumumuz da yok. Sayın Başkan asıl niyetini söylemiyor. Sayın başkan beni istifaya davet edeceğine, bilmeden, öğrenmeden, muhatabının kim olduğunu araştırmadan konuştuğu için asıl kendisi istifa etsin.” diye konuştu.
//2011 İNŞAAT RUHSATLARINI BÜYÜKŞEHİR VERİYOR
Palandöken Belediyesi mıntıkasında 2011 Universiade ile ilgili çok sayıda yatırım ve tesis yapıldığını ve bunlardan hiçbirisinin belediyeden ruhsat almadığını kaydeden Başkan Bulutlar, “İlla bu tesisler bizim ilçemizde diye, bu tesislerin ruhsatını ben verecek değilim. Her şeyin bir kanunu, yönetmeliği var. Belediyemizin yetkisi ne ise o yapılıyor. Bahse konu parkta da durum böyle, burasıyla ilgili, işlemleri biz yapmadık. Hangi kurumun yaptığını, öğrenip araştırmadan kamuoyuna açıklamada bulunan sayın Aktaş bulsun ve söylesin. CHP İl Başkanı Aktaş’ı iyi bir hukukçu olarak tanıyordum. Ancak yaptığı son açıklamalarda, kendisinin araştırmadan ve elinde belge olmadan konuştuğunu gösteriyor. “ifadelerini kullandı.
//ÇEVREYE DUYARSIZ DEĞİLİZ
Palandöken Belediyesi olarak ağaç ve çevreye büyük önem verdiklerini bildiren Bulutlar, “Parktaki ağaçlara zarar veren bir inşaat hakkında ağır ceza uyguladığımızı herkes biliyor. Katliam yapmak bir tarafa ilçemizde 10 bin ağaç dikimi yapılmıştır.” dedi.
Bulutlar, ayrıca bu sezon 35 bin ton asfalt, 15 bin metrekare granit döşenmesiyle ilgili ihalenin yapıldığını yakında çalışmalara başlanılacağını vurguladı.
Bulutlar, Harput Mahallesi’nde kamulaştırma çalışmalarıyla ilgili son prosedürün tamamlanmak üzere olduğunu, ilk önce alanın temizleneceğini ve daha sonradan da TOKİ veya Erzurumlu müteşebbislerle dar gelirlilerin konut sahibi yapılmasıyla ilgili bir proje üzerine çalışma yapılacağını söyledi.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
engin 25 Haziran 2010 Cuma 22:37

daha önce ağaç kesimini ispatlasın diyen bulutlar şimdi ise sorumlusu ben değilim diyor !!!

Yorumu oyla      6      4  
Tuncer aktaş, bulutrarı tebrik etmeli 25 Haziran 2010 Cuma 14:45

Markokenti yapan Karadayı inşaat Palandöekn belediyesi sorumluluğun da olan bir parktan yol açmak için belediyenin hiç bir şekil de haleri olma da bir gece yarısı 5 ile 6 ağaç kesdi diye Bleediye Başkanı Orhan Blutlar inşaat firmasına 40 milyar ceza kesti. Hemde tahsil etti. Çevreye verdiği önem ve duyarını bir parçası bu Tuncer Aktaş önçe tebrik etmeli. Kaldıki Başkan Bulutlar ağaç keseçekmiş yok yanılıyorsunuz ne ağaç keser nede ruhsat veri. Adres beli. Mahattabın beli. İstifayysa aktaş istifa etmeli. Yada bulutlar dan özür dilemeli.

Yorumu oyla      6      4  
suçlu ayağı kalak 25 Haziran 2010 Cuma 14:39

suçlu ayağı kalak diyorum çünkü suçlu varsa oda Büyükşehir ve Tuncer Aktaştır her ikiside Avkat ama Hukuk devletin de yaşadıkların dan haberleri yok. Hani Derler ya şeryatın kestiği parmek açımaz. Tama işte kesilecekse kesilsin. Ama bu işe bu Şehir için çalışan ve çalışmaktan da başka bir gayesi olmayan Bir İlçe Belediye Başkanını karıştırmasınlar.Adam gibi çıkıp ne istediklerinin açık açık söylesinler. Bulutlarını başarılı çalışmalarınımı çekemiyorlar. Bende idiyorum ki suçlu ayağı kalk ve bu şehre hesap ver veremiyorsa o koltukta oturma bu Tuncer aktaş ta olur büyükşehir belediyesi de olur. Ne ise çıkın söyleyin derdinizi hesaplarınaza başka birini katmayır.

Yorumu oyla      6      4  
YAPAMIYORSAN BIRAK 25 Haziran 2010 Cuma 12:43

BŞKAN 2011 E YAKIŞAN HİZMETLER YAP PALANDÖKEN İLÇESİ OLMUŞ AŞKALE

Yorumu oyla      6      4  
BEKLİYORUZ 25 Haziran 2010 Cuma 11:14

SAYIN BAŞKAN YOLUMUZ YAPILANA KADAR YAZMAYA DEVAM EDECEĞİZ.TOKİ BLOKLARIYLA YILDIZKENTİ BAĞLAYAN YOLUN YAPILMASINI İSTİYORUZ.DAHA NE KADAR ZAMAN TOZ BULUTLARI İÇERİSİNDE YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ SÖYLERMİSİNİZ?ASLİ GÖREVİNİZDİR YAPMAK ZORUNDASINIZ.NASIL Kİ OY İSTEDİNİZ ÖYLE DE O YOLU YAPACAKSINIZ.

Yorumu oyla      6      4  
ee daha kotu 25 Haziran 2010 Cuma 10:51

yanı orhan bulutlar ahmet kucuklere atıyor sucu ole mı

Yorumu oyla      6      4  
bulutlar doğru söylüyor 25 Haziran 2010 Cuma 09:30

avkat olmuş ama birilerini sözüyle hareket ediyor. konunu özeti o park büyükşehire ait. avkat ahmet küçükler, avkat tuncer aktaş ve o parkı yapan Avkat...... arkadaşlar. bu konuyu getirip bulutlara bağlamak çok yanlış. Sayın Aktaş, siz çok iyi biliyorsunuz şayet hesap görülecekse bunu kendi aranızda yapın bu şehir de çalışan tek insana saldırmayın.

Yorumu oyla      6      4  
izmirli 25 Haziran 2010 Cuma 09:21

Tam şark kurnazlığı yapıyorsunuz sayın başkan. Ne farkeder ha büyükşehir ha siz sonuçta ağaçlar kesilmiş, büyükşehir kesse bile sizin karara itiraz etme hakkınız var Sayın başkan. Ayrıca şimdiye kadar ağaç kesimi yok diyordunuz şimdi büyükşehir yaptı demek bir müslümana yakışırmı sayın başkan

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
“Türk Milletinin sabrı zorlanmamalı”
İLHAMİ İBİŞ - Memur-Sen İl Temsilcisi Dursun Mehmet Dindi, son günlerde ...
AK Partili kadınlardan basın açılımı
İHA Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez ile görüşen Ak Partili hanımlar, ...
Aktaş’tan istifa çağrısı
Palandöken ilçesinde ağaç kesilmesi ve yerine halı saha yaptırılmasıyla ...
 
Aziziye’de örnek proje
Aziziye Belediyesi’nce her doğan çocuk için bir fidan kampanyası başlatılıyor. ...
Semt garajı hizmete giriyor
Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nce 2 bin 500 metrekare alan üzerine kurulan ...
Diva-Sen bölücüleri lanetledi
ORHAN YILDIRIM(CİHAN)- Diva- Sen Genel Başkan Yardımcısı Osman Temel, ...
 
Aktepe’den Büyükşehir’e tepki
İHSAN KUMRU(GHA) – Büyükşehir Belediyesi tarafından seyyar satıcılar için ...
Türker:“Türkiye’nin başı sağ olsun”
DSP Genel Başkanı Türker, "Ben terör örgütünü ve bu olayı kınıyorum. Herkesin ...
Seyyar satıcılara 2011 yaklaşımı
DİLEK BAYRAK/ERZURUM gazetesi - Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva