ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Çiftçi Erzurum orman varlığını değerlendirdi
Çiftçi Erzurum orman varlığını değerlendirdi
Nisan ayı enflasyon rakamları açıklandı
Nisan ayı enflasyon rakamları açıklandı
Nafiz Kotan’a vefa
Nafiz Kotan’a vefa
Ilıcalı Ailesi yasta
Ilıcalı Ailesi yasta
Bakan Tekin’den Diyarbakır annelerine destek
Bakan Tekin’den Diyarbakır annelerine destek
HABERLER>GUNCEL
30 Temmuz 2007 Pazartesi - 00:00

Erzurum Gazetesi Arşiv

TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ BAŞKANI DURAK: 2011 İÇİN HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEYE HAZIRIZ Durak, beraberinde Türkiye Belediyeler Birliği yönetim kurulu üyeleriyle encümen toplantısı için geldiği Erzurum'da, Vali Celalettin Güvenç ile Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler'i ziyaret etti.

Erzurum Gazetesi Arşiv

TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ BAŞKANI DURAK: 2011 İÇİN HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEYE HAZIRIZ Durak, beraberinde Türkiye Belediyeler Birliği yönetim kurulu üyeleriyle encümen toplantısı için geldiği Erzurum'da, Vali Celalettin Güvenç ile Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler'i ziyaret etti. VALİ GÜVENÇ 2011’İ ANLATTI Ziyarette misafirlere Erzurum hakkında bilgiler veren Vali Güvenç ilin sağlık, turizm, tarım ve hayvancılık gibi büyük bir potansiyele sahip olduğunu ve bölgenin de merkezi konumunda bulunduğunu söyledi. Palandöken Kayak Merkezinde 2000 yatak kapasitesiyle yılda 160 bin turistik ağırlandığını ifade eden Vali Güvenç 2011 Dünya Üniversiteler Arası Kış Oyunlarının Erzurum’a kazandırılması ile birlikte kente gelen turist sayısının hem çok artacağını, hem de Erzurum’un daha nitelikli bir turizm merkezi haline geleceğini vurguladı. BAŞKAN KÜÇÜKLER DESTEK İSTEDİ Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Küçükler ise 2011 Dünya Üniversiteler Arası Kış Oyunları konusunda Türkiye Belediyeler Birliğinden destek beklediklerini kaydetti. Durak, Küçükler'i ziyaretinde, birliğin 13 kişilik yönetim kurulu ile Türkiye'deki 3 bin 225 belediyeyi temsil ettiğini söyledi. Durak, Erzurum'da yapılacak 2011 Dünya Üniversiteler Arası Kış Oyunları'na Belediyeler Birliği olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını sözlerine ekledi. İLLER BANKASI KANUNU TASLAĞI YASALAŞMALI 59. Hükümet döneminde İller Bankası ile ilgili kanun taslağı hazırlandığını anımsatan Durak, ''İller Bankasının her ay belediye gelirlerinden kestiği yaklaşık yüzde 5'lik payın düzenlenen yeni kanun taslağında kaldırıldığını görmekten mutluyuz. Taslağın bir an önce kanunlaşmasını bekliyoruz'' diye konuştu. Belediyelerle ilgili 59. Hükümet döneminde Belediyeler Kanunu, Büyükşehir Belediyeleri Kanunu, İl Özel İdaresi Kanunu gibi önemli kanunların çıktığını kaydeden Durak, İller Bankası ile ilgili kanunun da yeni hükümet döneminde bir an önce çıkmasını beklediklerini ifade etti. Durak, ziyaretleri anısına Vali Güvenç ve Büyükşehir Belediye Başkanı Küçükler'e plaket verdi. ZİYARETE KATILAN BELEDİYE BAŞKANLARI Ziyarette Türkiye Belediyeler Birliği ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, Muğla Belediye Başkanı Osman Gürgün, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, İstanbul Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Türkiye Belediyeler Birliği Sekreteri Vali Cemal Ayman, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekçi, Ankara Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, İstanbul Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Amasya Belediye Başkanı İsmet Özarslan, Şırnak Belediye Başkanı Ahmet Ertak, Adıyaman Akıncılar Belediye Başkanı İsmet Çetinkaya, Konya Selçuklu Belediye Başkanı Adem Esen ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler hazır bulundular. Ziyaretin ardında Vali Celalettin Güvenç ve Belediye Başkanları Valilik merdivenlerinde hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
BELEDİYELER BİRLİĞİ BAŞKANI DURAK:
BELEDİYE GELİRLERİNİN ARTIRILMASI ŞARTTIR Türkiye Belediyeler Birliği ...
ANADOLU TARİHİNE IŞIK TUTAN MÜZELER
Zengin tarihi mirasa sahip olan Doğu Anadolu Bölgesi'nde, Erzurum ve Kars'ta ...
İnşaat sektörü destek bekliyor
Erzurum Yapı Kooperatifleri Birliği Başkanı Adnan Bozan önemli bir sektör ...
 
CEYLAN COŞTURDU
Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nce İstasyon meydanında organize edilen ...
BAKÜ-TİFLİS-KARS DEMİRYOLU İHALESİ YAPILDI
ERZURUM MARMARARAY’A BAĞLANACAK Bakan Yılmaz: “BTK, Türkiye'nin ...
ERZURUM-TRABZON DEMİRYOLU ULAŞIM GÜNDEMİNDE
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ulaştırma ve Lojistik Sektör ...
 
ASKERLİK KANUNU'NA TABİ YÜKÜMLÜLERE İNDİRİM
Askerlik Kanunu'na tabi yükümlülere, son yoklama ve askere sevkleri sırasında, ...
ERZURUM’DA ARAÇ ESTETİĞİNDE YENİ BİR KONSEPT
Erzurum'da açılan araç estetik merkezinde otolar için her türlü konfor ...
ÖSS TERCİH İŞLEMLERİ 3 AĞUSTOS'TA SONA ERECEK
Üniversite adaylarının tercih işlemleri 3 Ağustosta sona erecek. Adaylar ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Şarkışla
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Güvenin Verilmeyeni
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva