ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik 
Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik 
Hainlere ait EYP ve çok sayıda mühimmat ele geçirildi
Hainlere ait EYP ve çok sayıda mühimmat ele geçirildi
Erzurum’un şirketleşme performansı düşüşte
Erzurum’un şirketleşme performansı düşüşte
MEB’den Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli
MEB’den Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli
Hainler Avrupa’nın başına bela oldu
Hainler Avrupa’nın başına bela oldu
HABERLER>BÖLGEDEN
5 Haziran 2018 Salı - 17:53

Ege'deki Erzurumlulardan Kırkpınar'a tam destek

İzmir ve Ege Bölgesi'nde yaşayan Erzurumluların kurmuş olduğu federasyon, dernek, vakıf ve hemşehri toplulukları, Erzurumlu olan AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Yaşar Kırkpınar'a tam destek vereceklerini açıkladı.

Ege deki Erzurumlulardan Kırkpınar a tam destek

İzmir ve Ege Bölgesi'nde yaşayan Erzurumluların kurmuş olduğu federasyon, dernek, vakıf ve hemşehri toplulukları, Erzurumlu olan AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Yaşar Kırkpınar'a tam destek vereceklerini açıkladı.

Ege Bölgesi Erzurum Dernekleri Federasyonu tarafından Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu'nun ev sahipliğinde iftar programı düzenlendi. Programa Ege Bölgesi Erzurum Dernekleri Federasyonu çatısı altında bulunan İzmir, Manisa ve Aydın illeri başta olmak üzere İzmir ve çevre illerin ilçelerinde ki Erzurum dernekleri, hemşehri toplulukları, siyasi parti temsilcileri, bürokratlar ve çok sayıda davetli katıldı. Erzurumlular, kendileri gibi Erzurumlu olan AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Yaşar Kırkpınar'ı desteklediklerini belirtirken, bugüne kadar Ege'de yaşayan bir Erzurumlunun Meclis'te olmayışının artık geçmişte kaldığını ve Yaşar Kırkpınar'ın seçilebilir bir yerde olmasının kendileri için umut verici olduğu dile getirildiler.

"ORTAK DERDİMİZ BİR ERZURUMLUYU MECLİS'E GÖNDERMEK"

Programa katılanlar adına konuşma yapan Ege Bölgesi Erzurum Dernekleri Federasyonu Başkanı Muzaffer Okumuş, Ege'deki Erzurumluların Meclis'te temsil edilecek olmasının kendileri için çok anlamlı olduğunu söyleyerek, "Milletvekili aday arkadaşımız Aşkaleli olup Erzurumlu bir ailenin çocuğu. İçimizden biri. Bugün burada bu sofranın anlamlı olmasının birinci sebebi yola çıkarken de bizimle istişare eden ve bütün Ege'de bulunan Dadaşların kendisinin destekçisi olduğu milletvekili adayı arkadaşımız Yaşar Kırkpınar için toplanmış bulunmamızdır. Hepimizin ortak derdi neydi; bir Erzurumluyu Meclis'e göndermekti. İşte inşallah Yaşar Kırkpınar kardeşimiz bütün İzmir'i ve bizleri mecliste layıkıyla temsil edecektir. Bizlerde bütün gücümüzle hemşehrimizi destekleyip kendisi için çalışacağız" dedi.

"YALNIZ DEĞİLİZ"

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu ise, böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Kemalpaşa'da Erzurumlu çok kıymetli hemşehrilerimiz ile bu güzel ve bereketli iftar sofrasında bir araya gelmekten çok mutlu olduk. Naçizane bizler ülkemizin bekası ve yavrularımızın geleceği için gayret gösteriyoruz. Ama gördüm ki yalnız değiliz. ülkesine, bayrağına, devletine ve milletine her zaman bağlı olan Erzurumlu kadirşinas hemşehrilerimiz de bizlerin yanında. Bugün milletvekili adayımız için vereceğiniz her bir destek ülkemizin geleceği için verilmiş destektir. Unutmayalım ki isimler geçici ama davamı kalıcıdır. Bizler sizlerden aldığımız güçle Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu ülkeye hizmet etmeye devam edeceğiz inşallah" diye konuştu.

TEŞEKKÜR ETTİ

Ege Bölgesi'nde yaşayan Erzurumluların kendisine destek vermek için bir araya gelmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Yaşar Kırkpınar, "Aziz hemşehrilerimizin bana göstermiş oldukları teveccüh beni gerçekten çok mutlu etti. Böyle kocaman bir aileye mensup olmaktan ve böyle bir aile ile aynı çatı altında bulunmaktan, ülkeme, bayrağıma ve milletime sizlerle birlikte hizmet ediyor olmaktan duyduğum onur ve gururu sizlerin huzurunda bir kere daha ifade etmek istiyorum. Bugün burada ülkemizin geleceği için istişare yapmak üzere toplandık. Daha şimdiden parlamentoda bulunmamız halinde sizlerin sorumluluğu olan o ağırlığı üzerimde hissetmeye başladım. Bugüne kadar İzmir ve Ege Bölgesi'nde Erzurumluların partimizde temsiliyeti yoktu. Biz Erzurumlular olarak bu algının kırılması noktasında hareket ettik. Nihayetinde Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın takdirleri ile İzmir'den Erzurumlu bir kardeşiniz aday gösterildi. Ben AK Parti İzmir Milletvekili Adayı olarak gerek siz aziz hemşehrilerimize, gerekse davamıza gönül veren çok kıymetli hemşehrilerimize müteşekkir olduğumu ifade ediyor şükranlarımı sunuyorum" diyerek açıklamasına son verdi.

 
Haziran ayı Kaymakamlar Zirvesi tamamlandı
 
Osmanlıspor’da yeniden Akçay devri
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aydın, gündemi değerlendirdi
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, ...
Akpınar: “MHP bu ülkenin çimentosudur”
MHP Erzurum Milletvekili Adayı Şimşek Akpınar, "Milliyetçi Hareket Partisi ...
Bulutlar, şehit ailelerini ağırladı
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, şehit aileleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.
 
Çayanyurdu’nda ev ve ahır çöktü
Horasan ilçesine bağlı Kadıcelal köyü Çayanyurdu mezrasında bir vatandaşa ...
Dadaş Ala’ya yoğun ilgi
Mudanya Erzumlulular Derneği’nin iftarında konuşan Ala, “İslam ülkeleri ...
Baraj kapakları kapatılınca çok sayıda balık telef oldu
Erzurum’un İspir ilçesi Karakale köyünde bulunan Arkun Baraj kapakları ...
 
Akpınar: Akan her damla kanın hesabını soracağız
Ramazan Ayı içinde hain terör örgütünün saldırıları sonucu 10’a yakın ...
Bulutlar esnafla buluştu
Palandöken Belediye Başkanı Bulutlar, esnaf ve halk buluşmalarını sürdürüyor
Yurdigül, üniversite öğrencilerine konuk oldu
Erzurum’un Dadaşkent semtinde oturan bir grup üniversiteli genç, sosyal ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva