ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
434 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı
434 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı
Kaçakçılara darbe
Kaçakçılara darbe
‘Nemrut’un Develeri’ görsel şölen oluşturdu
‘Nemrut’un Develeri’ görsel şölen oluşturdu
8 kilo uyuşturucu ele geçirildi
8 kilo uyuşturucu ele geçirildi
Jandarmadan terör operasyonu
Jandarmadan terör operasyonu
HABERLER>SPOR
5 Haziran 2018 Salı - 17:55

Osmanlıspor’da yeniden Akçay devri

Osmanlıspor ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Mustafa Reşit Akçay, başarı ve başarısızlığın birinci muhataplarının yönetimler olduğunu söyledi.

Osmanlıspor’da yeniden Akçay devri

Osmanlıspor ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Mustafa Reşit Akçay, başarı ve başarısızlığın birinci muhataplarının yönetimler olduğunu söyledi. Akçay, kendileri gibi insanların zurnanın son deliği olduğunu vurgulayarak, "Ayağa kalkmanın zevkini biz tekrar süper lige çıkarak yaşayacağız" dedi.

Süper Lig'de küme düşerek önümüzdeki sezon Spor Toto 1. Lig’de mücadele edecek olan Osmanlıspor, geçen sene yollarını ayırdığı Mustafa Reşit Akçay ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Akçay, Osmanlıspor’un tarihindeki en büyük başarısı olan UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu'nda da kulübün başındaki isimdi. Mustafa Reşit Akçay için kulübün Batıkent Tesisleri’nde imza töreni düzenlendi. Düzenlenen törende 3 yıllık sözleşme imzalayan Akçay, "Düşmek ve kalkmak yaşamın bir parçası. Ayağa kalkmanın zevkini biz tekrar Süper Lig'e çıkarak yaşayacağız. Bunu göstermek için buradayız. Ekibime güveniyorum. Menajerime ve kulüp yapısına güveniyorum. Kurumsal olarak çok iyi yapılanmış olması, beni ve arkadaşlarımı buraya getiren etkenlerden bir tanesi. Şimdi sıra çalışmaya geldi. Bizler çalışacağız. Sonucun takdiri, Allah’a ait" ifadelerini kullandı.

"BİZİM GİBİ İNSANLAR ZURNANIN SON DELİĞİDİR"

Kulüplerin yaptıkları yatırımlara değinen Akçay, "Bizim gibi insanlar zurnanın son deliğidir. Bizler bazı şeyleri yorumlarken çok dikkate alınmayız. Biz sorumluluk alacağız. Kulüplerimizde ilk ipe getirilen, zindanda boğulan kişi teknik adamlardır. Kulüplerin yaptıkları büyük yatırımlar, futbolcular ve diğer çalışmalar üzerine yoğunlaşır. Futbolcuları terk edemeyeceklerine göre, oluşan bir olumsuzlukta teknik adam üzerinden yapılan bir takım değişikliklerle sorunun bir kısmı çözülebilir. Kulüpler sorumluluk aldıkları süre içinde her ne kadar imzalardan sorumluysalar da imzalar ile birlikte attıkları rakamlardan sorumlu olmaları dileğimdir. Bu rakamlar ile ilgili sorumluluk alındığı zaman kulüplerimizdeki parasal kayıplarının yüzde 90’ının olmayacağını düşünmüyorum" şeklinde konuştu.

"BAŞARI VE BAŞARISIZLIĞIN BİRİNCİ MUHATABI YÖNETİMLERDİR"

Eğer bir yerde bir başarısızlık varsa bunu sahiplenmek zorunda olduklarını vurgulayan Akçay, konuşmasının devamında şunları kaydetti:

"Bu bir dürüstlüktür. Başarı ve başarısızlığın birinci muhatabı yönetimlerdir. Bir yerde başarı varsa onu sağlayan birinci etken yönetimdir. Bir yapı, altına dinamit konulduğu zaman bir anda çöker. En büyük gücümüz menajerimiz ve onun arkasındaki kadrodur. Sorunsuz sahaya çıktığım kulüplerden birisi burası. Yönetime çok güveniyorum. Bir önceki dönemimizde aile olarak kulübümüze verilen destek ve başkanımız Ahmet Bey'in de destekleri son derece yüksekti. Bütün bunlar kulübün başarılı olmasında birinci etkendir. Burada dürüstlüğün devreye girmesi lazım. 3 yıllık anlaşmamın sebebi, futboldaki ihtiyaçların sanırım yüzde 70’lik bir süresini tamamlama noktasında yeterli bir süredir."

"OSMANLISPOR TARİHİNİN EN BÜYÜK BAŞARILARINI BİRLİKTE YAŞADIĞIMIZ MUSTAFA REŞİT AKÇAY İLE ANLAŞTIK"

Osmanlıspor Genel Menajeri Ender Yurtgüven ise "İstemediğimiz şekilde Spor Toto 1. Lig’e düştük. Osmanlıspor olarak hedefimiz bu sezon, hak ettiğimiz ve ait olduğumuz Süper Lig'e geri çıkmak. Bu sebeple Osmanlıspor tarihinin en büyük başarılarını birlikte yaşadığımız Reşit Akçay ile anlaştık. Bizi kırmadı ve büyük fedakarlıklar yaparak, Süper Lig'den gelen onca teklife rağmen, kulübümüzün önümüzdeki 3 sezon için hocası olmayı kabul etti" dedi.

"KADROMUZU KORUMA KARARI ALDIK"

Kadro yapılanması ve kulübün son durumu ile ilgili bilgiler aktaran Genel Menajer Yurtgüven, konuşmasının devamında şunları kaydetti:

"Kadromuzu koruma kararı aldık. Şu an için hiçbir oyuncumuzu yollamayı düşünmüyoruz. Serdar Gürler ile ilgili 10 milyon Euro bonservis talebi olduğu söyleniyor ama biz öyle bir açıklama yapmadık. Satmayı düşünmediğimiz adama bir değer biçemeyiz. Kulübümüze ulaşan herhangi bir resmi teklif yok. Sözleşmeli bir futbolcu ile görüşmek için diğer kulüpler bir bildirim yollamalı. Bu federasyonun kurallarında var. Birkaç takım hakkında federasyona başvuruda bulunacağız. Osmanlıspor gündemine asla küçülme konusunu almaz."

Tören, atılan imzaların ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

 
Ege'deki Erzurumlulardan Kırkpınar'a tam destek
 
Pierre Webo'dan Gazişehir'e veda
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erhan Çelenk Erzurumspor'da kaldı
Süper ligin yeni takımlarından BB Erzurumspor’da transfer çalışmaları ...
Transfer dönemi 9 Haziran’da başlıyor
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu tarafından görüşülüp karara ...
1. Lig'in demirbaşları oldular
Spor Toto 1. Lig ekipleri her sezon Süper Lig'e çıkmak için birbirleri ...
 
Erzurumspor’dan açıklama
Büyükşehir Belediye Erzurumspor kulübü, son günlerde sosyal medya ve basında ...
‘BB Erzurumspor’ adı değişmeyecek
BB Erzurumspor As Başkanı Ünsal Kıraç, eski başkan Ali Demirhan’ın adaylığı ...
Rizespor, Samudio ile 3 yıllık anlaşmaya vardı
Çaykur Rizespor, oyuncusu Braian Samudio ile yeniden anlaşmaya vararak, ...
 
Balkes, Giray Bulak ile sözleşme imzaladı
Spor Toto 1. Lig takımlarından Balıkesirspor Baltok, Teknik Direktör Giray ...
Buz Hokeyinde ASP Gençlik Spor Kulübü farkındalığı
Türkiye Buz Hokeyi Şampiyonası grup elemeleri yıldızlar B takımı, grup ...
BB. Erzurumspor 6 futbolcuyla yollarını ayırdı
Spor Toto Süper Ligin yeni temsilcisi BB. Erzurumspor, 6 futbolcuyla yolları ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva