ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Kene can aldı
Kene can aldı
Son sözü Kaptan Yumlu söyledi: 2 -1
Son sözü Kaptan Yumlu söyledi: 2 -1
Gazze’deki çığlığı tuvale yansıttılar
Gazze’deki çığlığı tuvale yansıttılar
Yaşlı Destek Programı  başvuruları başladı
Yaşlı Destek Programı başvuruları başladı
İYİ Parti GİK üyeleri belirlendi
İYİ Parti GİK üyeleri belirlendi
HABERLER>SPOR
4 Mart 2014 Salı - 03:09

Büyükşehir'in kaybetme lüksü yok

RECEP DAĞ-Düzyurtspor deplasmanından puanla dönen Erzurum Büyükşehir Belediyespor bu hafta kendi evinde gurup ikincisi Manavgat Evrensekispor’u ağırlayacak.

Büyükşehir in kaybetme lüksü yok

Düzyurtspor deplasmanından puanla dönen Erzurum Büyükşehir Belediyespor bu hafta kendi evinde gurup ikincisi Manavgat Evrensekispor’u ağırlayacak.  42 puanlı Manavgat Evrensekispor’la 38 puanlı Erzurum Büyükşehir Belediyespor karşılaşması 2’inci gurubun bu hafta en önemli maçı olarak değerlendiriliyor.

ARTIK HEDEF PLAY OFF

Şampiyonluk hedefi tamamen matematiksel ihtimallere kalan, artık playoff’a yoğunlaşan Mavibeyazlı ekip, Manavgat Evrensekispor karşısında galibiyet arayacak.  Deplasman karnesi, Büyükşehir Belediyespor’a göre daha iyi olan konuk ekip ise, şampiyonluk hedefine ulaşmak için üç puana yoğunlaşacak.

EVRENSEKİSPOR ATAĞA GEÇTİ

2’inci gurupta ikinci sırada yer alan Manavgat Evrensekispor oynadığı 24 maçın 12’sinden galibiyetle ayrıldı, 6 maçta berabere kaldı, 6 maçını da kaybetti. 24 maçta 41 gol atan ekip, kalesinde ise 31 gol gördü. Son yedi haftada 16 puan toplayan ekip, son maçlarında sadece bir kez yenilirken 5 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti.

DIŞ SAHADA İKİNCİ SIRADALAR

Manavgat Evrensekispor dış sahada yaptığı 12 maçın 5’inden üç puanla ayrıldı. Deplasmanda 4 maçından bir puan çıkaran ekip, 3 maçını kaybetti. Manavgat Evrensekispor dış sahada 16 gol kaydederken, 14 de gol yedi. Deplasman maçlarından 19 puan çıkaran takım, dış saha 2’inci gurup başarı sıralamasında 2’inci oldu.

İÇ SAHA PERFORMANSLARI DÜŞÜK

Antalya ekibi iç saha maçlarında ise deplasmandaki performansını gösteremedi. Evindeki 12 maçında 7 galibiyet, 2 beraberlik alan takım. Aralarında Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un da yer aldığı 3 takım karşısında ise puan alamadı. İç sahada 25 gol atan ekip,kalesinden 17 gol çıkardı ve topladığı 23 puanla, 2’inci gurup iç saha sıralamasında 7’inciliğe yerleşti.

EVRENSEKİSPOR’UN SON YEDİ MAÇI

Manavgat Evrensekispor son yedi maçının 5’ini galibiyetle bitirdi. İç sahada 68 Yeni Aksarayspor, Düzyurtspor, Sakaryaspor ve Darıca Gençlerbirliği maçlarını kazanan Evrensekispor, deplasmanda da Elazığ Belediyespor’u yendi. Deplasmanda Çıksalınspor ile berabere kalan ekip, sadece sezonun ikinci yarısındaki ilk maçta deplasmanda Maltepespor’a mağlup oldu.

BÜYÜKŞEHİR İSTİKRARSIZ

2’inci gurupta 38 puanla sekizinci sıraya gerileyen Büyükşehir Belediyespor, gurupta toplamda 8, iç saha sıralamasında 2, deplasman başarı sıralamasında ise 10’uncu durumda. Toplamda 24 maçın 10’unu kazanan mavibeyazlılar, 8 maçtan bir puan aldı, 6 maçını da kaybetti. Rakip filelere 33 gol gönderen ekip, kalesinde 21 gol buldu.

İÇ SAHADA İKİNCİYİZ

Büyükşehir Belediyespor Kazım Karabekir’de oynadığı 11 maçın 8’ini galibiyetle bitirdi, 2 maçta berabere kaldı ve bir maçını da kaybetti. İç saha başarı grafiği en yüksek ikinci takım olan Mavibeyazlı ekip attığı 22 gole karşılık, kalesinden 7 gol çıkardı. Büyükşehir Belediyespor iç sahadaki maçlarında 26 puan topladı.

DEPLASMANDA ARADIKLARINI BULAMADILAR

İç sahadaki üstün performansına karşılık deplasmanda aradığı puanları bulamayan Mavibeyazlı ekip 13 maçın 5’inden mağlup ayrıldı, 6 maçından bir puan çıkardı, sadece iki maçından galip çıktı. Deplasman maçlarında rakip takım gilelerine 11 gol gönderen ekip 14 golü kalesinden çıkardı. Büyükşehir Belediyespor 13 deplasman maçında sadece 12 puan elde etti.

BÜYÜKŞEHİR’İN 7 MAÇLIK  KARNESİ

Erzurum Büyükşehir Belediyespor son yedi maçında 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Deplasmanda Elibol Sandıklıspor, Bursa Nilüferspor’a yenilen ekip, 68 Yeni aksarayspor ve Düzyurtspor maçından beraberlikle ayrıldı. Büyükşehir Belediyespor son yedi maçı içinde evinde oynadığı Ünyespor, Maltepespor ve Elazığ Belediyespor maçlarını ise kazandı.

20 EKİM 2013’TEKİ MAÇ

Erzurum Büyükşehir Belediyespor 20 ekim 2013’te deplasmanda oynadığı Mavavgat Evrensekispor maçından galibiyetle ayrılmıştı. Manavgat Evrensekispor maçı  Anıl, Osman, Oğuz, Turgut , Reşit, Ayhan (Aykut), Çağrı, Ömer Demircan (Ali), Mehmet, Atakan(Burak), İlker’li kadrosuyla tamamlarken, Büyükşehir Belediyespor 90 dakikayı İlker Günay, Haluk(Erdinç), Sefer(Muhammed), Mustafa, Kerem, Fatih Gültekin, Emrah, Ekrem, Onur, Fatih Arat(Mustafa), İsmail’li kadrosuyla bitirmişti.

 

EVRENSEKİSPOR’UN 7 MAÇLIK KARNESİ

Maltepespor  2-0  Manavgat Evrenseki Spor

Manavgat Evrenseki Spor  1-0  68 Yeni Aksaray Spor

 Elazığ Belediyespor  0-1  Manavgat Evrenseki Spor

Manavgat Evrenseki Spor  3-1  Düzyurtspor

 Manavgat Evrenseki Spor  4-0  Sakaryaspor A.Ş.

Çıksalın Spor  1-1  Manavgat Evrenseki Spor

Manavgat Evrenseki Spor  2-1  Darıca G.Birliği

 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR’UN 7 MAÇLIK KARNESİ

Elibol Sandıklıspor  1-0  Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor  3-0  Ünyespor

 Bursa Nilüferspor A.Ş.  2-1  Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor  2-1  Maltepespor

68 Yeni Aksaray Spor  0-0  Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor  3-2  Elazığ Belediyespor

Düzyurtspor  1-1  Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor

 

25’İNCİ HAFTA MAÇ PROGRAMI

9 Mart 2014 13:30  Sancaktepe Belediye Spor - Elazığ Belediyespor 9-18

9 Mart 2014 13:30  Batman Petrolspor - Bursa Nilüferspor A.Ş.  4-11

9 Mart 2014 13:30  Orhangazispor – Düzyurtspor 10-1

9 Mart 2014 13:30  Balçova Belediye Spor - Maltepespor  14-13

9 Mart 2014 13:30  Çorum Belediyespor – Ünyespor 5-17

9 Mart 2014 13:30  Sakaryaspor A.Ş. - Elibol Sandıklıspor 16-6

9 Mart 2014 13:30  Darıca G.Birliği - Çıksalın Spor 7-15

9 Mart 2014 13:30  Büyükşehir Belediyesi Spor - Manavgat Evrenseki Spor 8-2

9 Mart 2014 13:30  Hacettepe Spor - 68 Yeni Aksaray Spor 3-12

 

 

 
TİM Erzurum ihracat verilerini açıkladı
 
Erzurum EYOF 2019’a aday oldu
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ceza 6 Mart 2014 Perşembe 20:25

MANAVGAT EVRENSEKİ SPOR Kulübü teknik sorumlusu AHMET KAZIM ERTEM'in, 02.03.2014 tarihinde oynanan MANAVGAT EVRENSEKİ SPOR- DARICA GENÇLERBİRLİĞİ Spor Toto 3. Lig 2. Grup müsabakasında, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 1.500.TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına.(tff)Bu cezasını Erzurum bb spor maçında çekecek.

Yorumu oyla      6      4  
misafir 6 Mart 2014 Perşembe 17:23

haftanın hakemleri açıklanmıştır.Ben erzurum gazetesi yerinde olsam şöyle bir başlık atardım .'Erzurum bb spora şanslı gelen hakem geldi 'diye.Böyle dememim sebebi ; Bu hakemle 3 maça çıkmışık 3 'ünde de galibiyet aldık.Bunlardan bir tanesi geçen yıl erzurum da darıcayı 2-0 yendiğimiz maç.Diğer iki si ise ondan önceki yıl beylerbeyini ve arsini 2-0 yendiğimiz maçlardır.Hakem ordu bölgesindendir.Hatta yardımcıları bile erzurum maçı yönetmiştir.Yardımcılarından biri ilk yarıdaki darıca - erzurum maçının yardımcı hakemidir.

Yorumu oyla      6      4  
olumsuz 4 Mart 2014 Salı 20:29

ben bu haftadan çokta ümitli değilim maalesef .Çünkü fatih gültekin , mustafa özkaya sakat ve erdinçin ise oynayıp oynamayacağı maç günü belli olacakmış.Benim anlamadığı şey şu bize gelen oyuncular ya sezonu kapatıyor ya da bir sakatlandı mı bir türlü sakatlığı geçmiyor .Kardeşim şu futbolcuların sakatlığı bir an önce geçsede takımın savunması daha iyi olur.Diğer takımların oyuncularına baktın mı hiçbirinin oyuncusu sezonu kapatmazken bizim geçen sezon da dahil 3 futbolcu sezonu kapatıyor demekki bu işte bir sorun var ya doktorlarda bir sorun var ya hoca antremanı ağır yaptırıyor ya da futbolcular kendilerine iyi bakmıyor.En önemli maçlarda en önemli oyuncuların olmaması bizim için olumsuz bir durum

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kickboks sporda yükselen değer
Erzurum’da düzenlenen Kick Boks Teşvik Müsabakaları kıran kırana geçti. ...
2’inci gurupta zirve karıştı
Spor Toto 3’üncü Lig 2’inci gurupta 24’üncü hafta karşılaşmaları tamamlandı.
Yine bir Yakutiyespor klasiği
RECEP DAĞ-Yakutiyespor Erzurum’da oynadığı Çayelispor maçını 2-1 yenik ...
 
20 sporcu Erzurum Kızağı’nda yarıştı
Türkiye Geleneksel Spor dalları Federasyonu Başkanlığı tarafından düzenlenen ...
Minderde Erzurum Fırtınası
Ata Sporumuz Güreşte, Erzurumlu pehlivanlar üst üste başarılı dereceler ...
Geleneksel Atlı Kızak Türkiye Şampiyonası tamamlandı
Erzurum’da Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından Atlı Kızak Türkiye ...
 
Krosta Erzurum’un rakibi yok
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Daire ...
Geçen sezonun 6 puan gerisindeyiz(YENİ)
Düzyurtspor’la deplasmanda 1-1 berabere kalan Erzurum Büyükşehir Belediyespor, ...
Düzyurt maçını Kaya yönetecek
RECEP DAĞ-Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un cumartesi günü deplasmanda ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva