ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Yavaş Erzurumspor maçını değerlendirdi
Yavaş Erzurumspor maçını değerlendirdi
Kutlu: ‘Erzurumspor Lige damga vuran ekiplerden’
Kutlu: ‘Erzurumspor Lige damga vuran ekiplerden’
Trendyol 1. Lig: Şanlıurfaspor: 2 - Manisa FK: 0
Trendyol 1. Lig: Şanlıurfaspor: 2 - Manisa FK: 0
Trendyol 1. Lig: Göztepe: 1 - Bodrum FK: 1
Trendyol 1. Lig: Göztepe: 1 - Bodrum FK: 1
Trendyol 1. Lig: Boluspor: 2 - Çorum FK: 1
Trendyol 1. Lig: Boluspor: 2 - Çorum FK: 1
HABERLER>SPOR
2 Mart 2014 Pazar - 17:01

Geçen sezonun 6 puan gerisindeyiz(YENİ)

Düzyurtspor’la deplasmanda 1-1 berabere kalan Erzurum Büyükşehir Belediyespor, 24’üncü hafta bazında geçen sezonun 6 puan gerisinde kaldı.

Geçen sezonun 6 puan gerisindeyiz(YENİ)

Düzyurtspor’la deplasmanda 1-1 berabere kalan Erzurum Büyükşehir Belediyespor, 24’üncü hafta bazında geçen sezonun 6 puan gerisinde kaldı. Mavibeyazlılar deplasmanda karşılaştığı Düzyurtspor maçından 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Puanını 48’e çıkaran Düzyurtspor liderliğini sürdürürken, Erzurum Büyükşehir Belediyespor 8’inci sıraya geriledi.

MAÇIN YORUMU

Erzurum Büyükşehir Belediyespor puan için çıktığı maçta, baskın olan taraf oldu. Maça forvet ağırlıklı bir kadroyla çıkan mavibeyazlılar, ilk yarıda oyunu orta sahaya kilitleyerek rakip takım ataklarını kesti. Maçın ikinci yarısında golü ilk bulan taraf Büyükşehir Belediyespor oldu. 52’inci dakikada Sefer Sever mavi beyazlıları öne geçirdi: 0-1. Gol sonrasında defansa çekilen ve skoru koruma anlayışını sergileyen Büyükşehir Belediyespor 62’inci dakikada Halil İbrahim Cenik’in golüne engel olamadı: 1-1. Maçın kalan bölümünde başka gol olmayınca, iki takımda sahadan bir puanla ayrıldı.

Erzurum Büyükşehir Belediyespor deplasmanda 6, toplamda ise sekizinci beraberliğini aldı. Büyükşehir Belediyespor 24 maçın 10’unu kazandı, 8 maçını beraberlikle tamamladı, 6 maçını kaybetti. 24 maçta 33 gol atan ekip kalesinde 21 gol gördü.

EV SAHİBİNİN KADROSU

Ev sahibi ekip karşılaşmaya Mustafa Hoşoğlu, Samet Aydın, Erdinç Kedikli, Halit Gündoğdu, Gürkan Durmuş, Uğur Dilli, Çoşkun Arslan, Raif Gündoğdu, Halil İbrahim Cenik, Utku Demirel, Nurullah Dağaşan’lı 11 ile başladı.  Mehmet Üçüncü, Burhanettin Sever, Hüseyin Terzi, Murat Kan, Murat Yetimhellaç, Yasin Reis, Hakan Yağmurkaya ise yedek kulübesinde yer aldı.

 BÜYÜKŞEHİR’İN KADROSU

Erzurum Büyükşehir Belediyespor ise maça İlker Günay, İsmail Türkaslan, Sefer Sever, Muhammet Fettahoğlu, Hakan Çakır, Mustafa Kemal Küçük, Resul Ekrem Bilim, Gencay Erten, Ekrem Sütçü, Deniz Sert, Onur Demir on biriyle çıktı.  Hüseyin Daş, Furkan Dumlu, Abuzer Gaffar Toplu, Güner Okay, Fatih Arat, Erdinç Pekgöz, Haluk Zeybek de 18 kişilik kadroya girdi.

MAÇI TEKİRDAĞ BÖLGESİ HAKEMLERİ YÖNETTİ

Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un deplasmanda yaptığı Düzyurtspor maçını Tekirdağ Bölgesi hakemlerinden Osman Kaya yönetti. Kaya’nın yardımcılıklarını Tekirdağ Bölgesi hakemleri Ümit Ambar ve İbrahim akar yaptı. 4’üncü hakemliği Tekirdağ Bölgesi hakemlerinden Murat Ceyhan’ın yürüttüğü karşılaşmada, Zafer Korkmaz ise gözlemci olarak bulundu. Maçta TFF temsilciliklerini ise Bozkurt Berker ve Mehmet Zeki Aygümüş üstlendi.

HAFTANIN YORUMU

Spor Toto 3’üncü Lig 2’inci Gurupta 24’üncü hafta karşılaşmalarında 20 gol kaydedildi. 4 maçı ev sahibi ekipler kazandı, 3 maçtan deplasman takımları galip ayrıldı, 2 maç da berabere sonuçlandı. Haftanın sürprizini deplasmanda Elibol Sandıklıspor’a 4-0 gibi açık farkla yenilen Çorum Belediyespor yaptı. Haftanın en karlı çıkan takımları ise diplasmanda Maltepespor’u 1-0 yenen Hacettepespor ile, yine deplasmandan 1-0 galip dönen Batman Petrolspor oldu.

PUAN SIRALAMASI

Spor Toto 3’üncü gurupta zirve iyice karıştı. Çorum Belediyespor, Darıca Gençlerbirliği sıralamada geriye düştü. 48 puanlı Düzyurtspor liderliğini korudu. Darıca’yı mağlup eden Manavgat Evrensekispor ikinci sıraya yerleşirken, deplasman galipleri Hacettepespor 40 puanla üçüncü, aynı puanla Batman Petrolspor dördüncü sırada yer aldı. Haftayı hezimet gibi bir sonuçla tamamlayan Çorum Belediyespor 39 puanla beşinci, aynı puanla elibol Sandıklıspor altıncı, 38 puanlı iki takımdan Darıca Gençlerbirliği yedinci, Erzurum Büyükşehir Belediyespor 8’inci, 37 puanlı SAncaktepe Belediyespor ise dokuzuncu sıraya geriledi.

ZİRVE KARIŞTI

Haftayı 38 puanla tamamlayan Erzurum Büyükşehir Belediyespor ile lider Düzyurtspor arasındaki on puanlık fark 24’üncü hafta sonunda da devam etti.  Büyükşehir Belediyespor’un Manavgat Evrensekispor ile olan puan farkı 4, Hacettepor ile olan puan farkı 2’ye çıktı. Mavibeyazlı ekip haftayı Batman Petrolspor ile 2, Çorum Belediyespor ve Elibol Sandıklıspor ile bir puan farkla kapattı. Darıca Gençlerbirliği ile olan puan farkı da bire indi.

25’İNCİ HAFTA

TFF 25’inci hafta maç programına göre, Erzurum  Büyükşehir Belediyespor bu hafta evinde 2’inci sırada bulunan ve Sezonun ilk yarısında deplasmanda  2-1 yendiği   Manavgat Evrensekispor’u ağırlayacak.  Lider Düzyurtspor, 10’uncu Orhangazispor deplasmanına gidecek.3’üncü sıradaki Hacettepespor evinde 12’inci sıradaki Aksarayspor, 4’üncü sıradaki Batman Petrolspor sahasında Bursa Nilüferspor ile oynayacak. 5’inci durumdaki Çorum Belediyespor 17’inci Ünyespor’u ağırlarken, 6’ıncı Sandıklıspor deplasmanda Sakaryaspor ile puan mücadelesi verecek. 7’inci Darıca Gençlerbirliği 15’inci sıradaki Çıksalınspor’u evinde konuk edecek.

BÜYÜKŞEHİR’İN 24 MAÇLIK PERFORMANSI

Erzurum Büyükşehir Belediyespor 24 maçlık periyod sonunda 10 galibiyet, 8 beraberlik ve 6 yenilgi ile topladığı 38 puanla gurubunda 8’inci sırada yer buldu. Mavibeyazlı ekip toplamda 33 gol atarken, kalesinde 21 gol gördü. Büyükşehir Belediyespor gurupta iç saha sıralamasında 2, dış saha performansı sıralamasında ise 10’Uncu oldu. Mavibeyazlılar iç sahada 11 maçtan 8’ini, dış sahada ise 13 maçtan 2’sini kazanabildi. Büyükşehir Belediyespor iç sahada 2, dış sahada 6 maçı berabere bitirirken, evinde bir, deplasmanda ise 5 yenilgi aldı. Deplasmanda 11, iç sahada 22 gol atan ekip, dış sahada 14, iç sahada ise 7 golü ağlarından çıkardı.

GEÇEN SEZONUN 6 PUAN GERİSİNDEYİZ

Büyükşehir Belediyespor, 24 maçlık performansta geçen sezonun 6 puan gerisinde kaldı. 2/12-2013 sezonunda iç saha sıralamasında 4, dış saha sıralamasında 6’ıncı olan Büyükşehir Belediyespor, 24’üncü haftayı 44 puanla altıncı kapatmıştı. Mavibeyazlılar geçen sezon 24 maçın 12’sini kazanmış, 8’inden berabere ayrılmış, 4 de yenilgi almıştı. Dış sahada 12 maçın 5’ini kazanan ekip, sadece 3 maçı kaybetmiş ve 19 puan elde etmişti. Büyükşehir Belediyespor iç sahada oynadığı 12 maçta ise 25 puan toplamıştı.

MAÇIN KARNESİ

STAT: Yavuz Selim

 HAKEMLER: Osman Kaya, xx, Ümit Ambar xx, İbrahim Akar xx

 DÜZYURTSPOR: Mustafa xx, Samet xx (Murat ? dk.88), Erdinç xx, Halit xx, Gürkan xx, Uğur xx , Çoşkun xx (Hüseyin dk. 70 xx), Raif xx, Halil xx, Utku xx, Nurullah xx (Hakan dk. 56 xx)

 TEKNİK DİREKTÖR: Serdar Şahin

 ERZURUM BŞ.BLD: İlker x, Sefer xx (Güner dk. 88 ?), Muhammet xx, Hakan xx, Resul xx, Gencay xx (Gencay dk.79 x), Ekrem xx, Deniz xx, Onur xx, Mustafa xx, İsmail xx

 TEKNİK DİREKTÖR: Yavuz İncedal

 GOLLER: Utku (dk. 61) (Erzurum B.B), Sefer (dk.52) (Düzyurtspor)

 SARI KARTLAR: Hüseyin (Düzyurtspor), Resul, Ekrem (Erzurum B.B.)

24’ÜNCÜ HAFTA PROGRAMI

Düzyurtspor-E.Büyükşehir Belediyesi Spor: 1-1

Elibol Sandıklıspor-Çorum Belediyespor: 4-0

68 Yeni Aksaray Spor-Sancaktepe Belediye Spor: 2-1

Elazığ Belediyespor-Orhangazispor: 0-1

Manavgat Evrenseki Spor-Darıca G.Birliği: 2-1

Ünyespor-Batman Petrolspor: 0-1

Bursa Nilüferspor A.Ş.-Balçova Belediye Spor: 2-1

Çıksalın Spor-Sakaryaspor A.Ş.: 1-1

Maltepespor-Hacettepe Spor: 0-1

25’İNCİ HAFTA MAÇ PROGRAMI

9 Mart 2014 13:30  Sancaktepe Belediye Spor - Elazığ Belediyespor 9-18

9 Mart 2014 13:30  Batman Petrolspor - Bursa Nilüferspor A.Ş.  4-11

9 Mart 2014 13:30  Orhangazispor – Düzyurtspor 10-1

9 Mart 2014 13:30  Balçova Belediye Spor - Maltepespor  14-13

9 Mart 2014 13:30  Çorum Belediyespor – Ünyespor 5-17

9 Mart 2014 13:30  Sakaryaspor A.Ş. - Elibol Sandıklıspor 16-6

9 Mart 2014 13:30  Darıca G.Birliği - Çıksalın Spor 7-15

9 Mart 2014 13:30  Büyükşehir Belediyesi Spor - Manavgat Evrenseki Spor 8-2

9 Mart 2014 13:30  Hacettepe Spor - 68 Yeni Aksaray Spor 3-12

 

 

 
Kesin deprem verilerine erişim kolaylaştı
 
Oltulu çocuklar sirkle tanıştı
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
gurbetten sılaya 2 Mart 2014 Pazar 19:14

bu takımdan bir çaçık olmaz hangi maçını kazanacak

Yorumu oyla      6      4  
misafir 1 Mart 2014 Cumartesi 19:22

Defansımızın bel kemiği olan iki oyuncu bugün maçta forma giremedi.Fatih Gültekin ve erdinç yoktu bugün ki maçta .Belki fatih olsaydı yenebilirdik

Yorumu oyla      6      4  
misafir(devamı) 1 Mart 2014 Cumartesi 19:20

biliyorsunuz ki geçen yıl gümüşhanenin beşinci olup bir üst lige çıkacağını çoğumuz beklemiyordu .Gümüşhaneden daha iyi takımlar vardı ama başta Allah'ın yardımı , futbolcular , taraftar ve takımda çalışanların bir bütün olmasıyla o takım bir üst lige çıktı .Bizim niye böyle bir durumumuz olmasın .Bizde ilk 5'e giyersek bizde çıkarız Allah'ın izniyle

Yorumu oyla      6      4  
misafir 1 Mart 2014 Cumartesi 19:16

dadaşlar öncelikle şunu söylemek istiyorum.Bu hafta hariç son 10 maça baktım .En avantajlı takımlar Erzurum bb spor ile darıca .Çünkü bu iki takım 10 maçın 6 tanesini evinde 4 tanesini dışarıda oynayacak.Manvagat,Çorum,Hacettepe , Batman ve sancaktepe ise 5 evinde 5 dışarıda oynayacak.Bu durumdan olumsuz etkilenecek takım ise sandıklı takımıdır.Çünkü ;4 evinde maçı varken 6 tane de dışarıda maçı var.Bazı taraftarlarımız bir puan alınmasına kızmaktadır neden 3 puan alınmadı diye .Bende diyorum ki taraftarlarımıza belki ligin sonunda yer alan Maltepe , Balçova gibi takımlardan bir puan alsaydık bende kızardım çünkü ligin sonunda yer alan takımlardan 3 puan alınması gerekir diye düşünüyorum ama burada ligin birincisi bir takımla oynuyoruz ve deplasmanda oynuyoruz 1 puan alıyoruz en azından 0 puan almaktan iyidir diye düşünüyorum.En azından birinci bile olamıyorsak ilk beşe girmek için takımımızı sonuna kadar desteklemeliyiz.

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Düzyurt maçını Kaya yönetecek
RECEP DAĞ-Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un cumartesi günü deplasmanda ...
Futsal’da Yavuz Selim YİBO şampiyon
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü ...
Sütçü, 'Erzurum'a şampiyonluk yaşatmak istiyoruz'
Mavibeyazlıların dinamosu Ekrem Sütçü, “Bu güzel Erzurum şehrine şampiyonluk ...
 
Kış sporlarına Yerel Yönetim desteği
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, kış sporlarına ilgiyi artırmak amacıyla ...
Büyükşehir Rize’den eli boş döndü
RECEP DAĞ-Erzurum Büyükşehir Belediyespor A2 takımı deplasmanda oynadığı ...
Bulutlar başarıyı ödüllendirdi
Palandöken Belediye Meclisi kararıyla, Belediye bünyesinde faaliyet veren ...
 
Erzurum Büyükşehir’in işi zor
RECEP DAĞ-Elazığ Belediyespor maçında taraftarına korku yaşatan, karşılaşmadan ...
Macaristan’dan Slovenya’ya madalya seyahati
Erzurumlu milli short trackçıların başarısı tüm hızıyla sürüyor. Sporcular, ...
Narmanspor Erzurum’u gururlandırdı
Türkiye Buz Federasyonu tarafından düzenlenen ve Erzurum GHSİM’nin ev ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva