ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
 Erdem’den Türkçe hassasiyeti vurgusu
 Erdem’den Türkçe hassasiyeti vurgusu
Erzurum SYDV verileri açıklandı
Erzurum SYDV verileri açıklandı
Oltu Derebaşı’nda gölet taştı
Oltu Derebaşı’nda gölet taştı
Askeri bando 19 Mayıs konseri büyük ilgi buldu
Askeri bando 19 Mayıs konseri büyük ilgi buldu
Tanfer: ’19 Mayıs milli uyanışın sembolü’
Tanfer: ’19 Mayıs milli uyanışın sembolü’
HABERLER>SİYASET
1 Şubat 2012 Çarşamba - 16:10

Büyükşehir’de Memur-Sen buluşması

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, MEMUR-SEN Konfederasyonu’na bağlı sendikaların başkan ve yöneticileriyle bir araya geldi. Müceldili Konağı’nda verilen akşam yemeğinde sendika yöneticileriyle buluşan Başkan Küçükler, Büyükşehir Belediyesi’nin 8 yılını değerlendirdi.

Büyükşehir’de Memur-Sen buluşması

ERZURUM (İHA) - Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, MEMUR-SEN Konfederasyonu’na bağlı sendikaların başkan ve yöneticileriyle bir araya geldi. Müceldili Konağı’nda verilen akşam yemeğinde sendika yöneticileriyle buluşan Başkan Küçükler, Büyükşehir Belediyesi’nin 8 yılını değerlendirdi.
KÜÇÜKLER SUNUM YAPTI
Büyükşehir Belediyesi’nin yatırım ve hizmetlerini görsel sunular eşliğinde sendika başkanları ve yöneticilerine anlatan Başkan Küçükler, “Erzurum’u zirve kent yapmaya söz verdik. Şu ana kadar yaptığımız yatırımlar, Erzurum’un belediyecilik tarihi boyunca görmediği hizmetlerdir” diye konuştu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’in yaptığı hizmet sunumu, zaman zaman sendikacıların alkışlarıyla bölünürken, Başkan Küçükler, belediye hizmetlerini ‘yapılanlar’ ve ‘yapılacak olanlar’ şeklinde ele aldı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, yatırım ve hizmetler hakkında bilgiler aktarırken, özellikle kentsel dönüşüm ve gecekondu ıslah projeleri üzerinde durdu. Başkan Küçükler, Erzurum’un birçok bölgesinde gecekondu dönüşüm projeleri uyguladıklarını belirterek, “Erzurum’da yeni bölgeleri imara açmıyor, tam tersine gecekonduların yoğun olarak bulunduğu yerleri yeniden inşa ediyoruz. Eski Mal Meydanı, Palandöken Caddesi, Üç Kümbetler civarı, kamulaştırma noktasında üzerinde ciddiyetle çalıştığımız projeler arasında geliyor. Şehitler Mahallesi’nde başlattığımız sosyal konut seferberliğini Dağ Mahallesi’nde sürdürecek, şehrin gecekondularla örülü bölgelerinde modern yerleşim yerleri oluşturacağız.” şeklinde konuştu.
“ERZURUM’U CAZİBE MERKEZİ HALİNE GETİRMEYE KARARLIYIZ”
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Erzurum’u cazibe merkezi ve marka bir kent haline getirmeye kararlı olduklarını vurgulayarak, ulaşımdan altyapıya, çevre düzenlemelerinden sosyal ve kültürel hizmetlere varıncaya kadar her alanda model bir şehir hedeflediklerini dile getirdi.
Başkan Küçükler, “Erzurum’da belediyecilik hizmetleri noktasında acil müdahale gerektiren alanlarla ilgili oluşturduğumuz yol haritasında kentsel yenileme projelerine öncelik tanıdık. Şehrin muhtelif noktalarında kamulaştırma çalışmaları yaparken, belirlediğimiz diğer alanlarda çeşitli yatırım projelerini devreye soktuk. Erzurum’da bir tane bile müstakil otopark yokken, bugün binlerce araç kapasiteli kapalı otoparklara sahip olduk. 6 köprülü kavşak hizmete sokarak, şehir içi trafiğinde ciddi bir rahatlama sağladık. Çeşitli meslek kollarını bir arada toplamak amacıyla site yatırımlarına giriştik. Kamyon-Tır Parkı ve Nakliyeciler Sitesi, Galericiler Sitesi, Hurdacılar Sitesi, Süt ve Süt Ürünleri Çarşısı, Erzurum’a kazandırdığımız ticari yatırımları teşkil ediyor” diye konuştu.
BÜYÜKŞEHİR’İN ÖNEMLİ ALTYAPI YATIRIMLARI
Erzurum’un içme suyu sorununun çözüldüğünü, arıtma tesisi ve ozonlama ünitesiyle şehre önemli bir yatırım kazandırdıklarını kaydeden Küçükler, “Bu yatırıma ek olarak katı atık toplama tesisimiz ve tıbbi atık sterilizasyon tesisimiz, önemli altyapı hamlelerimiz arasındadır. Bu sezonda atık su arıtma tesisi için de harekete geçiyoruz. Bununla beraber şehir içme suyu şebekesini yeniliyoruz. İhalelerini yaptık, inşallah baharda ilk kazmayı vuracağız. Bu yatırımlar, değerleri trilyonlarla ifade edilecek türden yatırımlar. Biz Erzurum’u çok önemli ihtiyaçlarından kurtardık, yarınlarına yatırım yaptık. Bu yatırımları esasen bizden önceki dönemlerde yapılmış olması gerekiyordu. Fakat yapılmamıştı, bu hizmetleri yapmak bizlere nasip oldu.” dedi.
BAŞKAN KÜÇÜKLER, 2012 YILININ YATIRIM PROJELERİNDEN BAHSETTİ
Başkan Küçükler, Erzurum’u 2012 yılında yeni yatırımlarla tanıştıracaklarının müjdesini de verdi. Doğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük kongre kültür ve fuar merkezinin temelini Çat Yolu üzerinde atacaklarını açıklayan Başkan Küçükler, Müzik Folklor ve Engelli Eğitim Merkezi ile Toplu Ulaşım Sevk ve İdare Merkezi isimli yatırımların da, yine 2012 yılının önemli projelerinden olacağını dile getirdi.
Başkan Küçükler, “Biz Erzurum’a belediyecilik hizmetleri noktasında yepyeni bir ufuk kazandırdık. Bizden önceki dönemlerde sadece asfalt ve kaldırımdan ibaret olan belediyecilik hizmetlerini, yatırım yağmuruna dönüştürdük. Erzurum, önümüzdeki birkaç yıl içerisinde belediye eliyle yapılan kamu yatırımları noktasında bölgenin en zengin ili haline gelecek” şeklinde konuştu.
Programın sonunda söz alan Memur-Sen İl Temsilcisi Abdullah Duman da, Erzurum’a yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Küçükler’e teşekkür ederek, bu tür sohbet toplantılarının devam etmesini arzuladıklarını söyledi. Duman, daha sonra Başkan Küçükler’e MEMUR-SEN tarafından hazırlanan “Yeni Anayasa Raporu” kitaplarını hediye etti.

 
Bulutlar, işçilerini sevindirdi
 
Dadaş şoförden dürüstlük dersi
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
YA 2 Şubat 2012 Perşembe 10:25

SAYIN BAŞKAN BİRAK SENDIKALARIDA BİR DE TARİHİ MEKENLARIN ETRAFINA BAK ÖRNEK ERZURUM KALESİ VE CAVARI HARABE HALINDE YIKTIM YAPTIM NEREDE HANI BURALARA BİR UĞRA AYIP OLMAZ.YAKUTIYE BELEDİYE BAŞKANI ÜÇ KÜMBETLERİ DİLİNDEN DÜŞÜRMEZKEN SİZDE AYNI NAKARAT HANI NEYAPMİŞ DURUMDASINIZ.EĞER BEN YALAN SÖYLÜYORSAM SAYNN YAZAR SİZLER BU KALENIN ETRAFINI LÜTFEN BİR GEZİN VE BU HALI SİZLERDE YAZIN SAYGILAR

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bulutlar, işçilerini sevindirdi
Palandöken Belediyesi işçilerle sözleşme masasına oturan ilk belediye ...
Öztürk yasa teklifi verdi
MHP Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk, TBMM Başkanlığına Afetler dolayısıyla ...
Erzurumlular Derneği’nden siyasi açılım
Akhisar Erzurumlular ve Erzurum'u Sevenler, Kültür, Sosyal Yardımlaşma ...
 
CHP Gurubu’nda Bağbaşı konuşuldu
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, TBMM düzenlenen partisinin grup toplantısında ...
Kamulaştırma bitti, dönüşüm başlıyor..
Aziziye Belediyesi, 300 yıla aşkın tarihi bulunan Gezköy’de 300 dönüm ...
HES protestocuları Ankara’da
Erzurum’un Tortum ilçesinde yapılmak istenen ve köylülerin büyük direnişine ...
 
Küçükler artışı değerlendirdi
Erzurum, 12 yıl aradan sonra yeniden nüfus artışıyla tanıştı. 2010 yılında ...
Kent meydanında sanat galerisi
Erzurum'da sosyal ve sportif etkinliklerin bir bölümü şehir merkezinde ...
Köprüköy, Karasu dedi
MHP Köprüköy ilçe teşkilatı 10 Olağan Kongresine parti binasında tek liste ile gidildi.
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva