ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
‘Uzay Yolculuğu Çadırı’ ilgi odağı oldu
‘Uzay Yolculuğu Çadırı’ ilgi odağı oldu
Polat’tan tezhib sergisi
Polat’tan tezhib sergisi
Erzurum - Artvin yolunda dua alan yatırım
Erzurum - Artvin yolunda dua alan yatırım
Hukuk Fakültesinde uzay hukuku gündemi
Hukuk Fakültesinde uzay hukuku gündemi
Ayatay sahada Ormancılık yatırımlarını denetledi
Ayatay sahada Ormancılık yatırımlarını denetledi
HABERLER>SİYASET
31 Ocak 2012 Salı - 17:58

Erzurumlular Derneği’nden siyasi açılım

Akhisar Erzurumlular ve Erzurum'u Sevenler, Kültür, Sosyal Yardımlaşma Derneği ile Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), AK Parti Akhisar İlçe Başkanlığına seçilen, İsmail Hakkı Şenyiğit’i ziyaret ederek, görevinde başarılar dilediler.

Erzurumlular Derneği’nden siyasi açılım

BARIŞ GEZİCİ(İHA) - Akhisar Erzurumlular ve Erzurum'u Sevenler, Kültür, Sosyal Yardımlaşma Derneği ile Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), AK Parti Akhisar İlçe Başkanlığına seçilen, İsmail Hakkı Şenyiğit’i ziyaret ederek, görevinde başarılar dilediler.
AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, yönetim kurulu arkadaşlarını tanıttıktan sonra Akhisar Erzurumlular ve Erzurum'u Sevenler, Kültür, Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı ve yönetim kuruluna ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Şenyiğit, ”Bizleri ziyaret etmenizden dolayı çok mutlu olduk. Akhisar’da tahmini 180 dernek var, bunların içinde en faal derneklerden bir tanesisiniz. Biz AK Parti olarak bütün derneklere eşit mesafede yakınız. Bu güne kadar Akhisar Erzurumlular ve Erzurum'u Sevenler, Kültür, Sosyal Yardımlaşma Derneği kuranlara ve bu güne kadar başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle derneği yaşatanlara, ilçemizde bazı işlerin oluşumunda önderlik yaptıkları için teşekkür ediyorum” dedi.
25 YILDIR İKTİDAR MİLLETVEKİLİ ÇIKARAMIYORDUK
Başkan Şenyiğit, ”Şuan ki yönetimimizden beklentiler çoğaldı, çünkü 25 yıldır Akhisar’dan bir milletvekili çıkartamıyorduk. Bu sefer bunu başardık ve iktidarın milletvekilinden tek başına iktidarın nimetlerinden faydalanmak zorundayız. Bu başka yerler yapıyorsa bizler neden yapmayalım, yılladır yapılamayan işler var. Milletvekilimizin 6 ay içersinde sebep olduğu işlerden bir tanesi de Akhisar sigara fabrikasından 204 dönüm arazinin Üniversite olarak ayrılması olmuştur.” dedi.
Ziyarette konuşan Akhisar Erzurumlular ve Erzurum'u Sevenler, Kültür, Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı İrfan Aksoy ise ”Akhisar AK Parti ilçe başkanlığı görevinizde yönetim kurulum adına hayırlısı olsun ve başarılar diliyorum. Yeni seçilen yönetim kurulunuzun sorumlulukları, eskiye göre daha büyük olacaktır. Son günlerde Akhisar’da kalp krizi geçiren insanlarımız Manisa ve İzmir’e götürülürken ölüyorlar, bu bizleri çok üzüyor. Akhisar Devlet hastanemizde kalp anlamında daha çabuk bitirilerek hizmete girmesini bekliyoruz. Yıllardan beri Çevre yolu ve Devlet Demir Yollarının ilçe dışına taşınmasını bir an önce faaliyete geçirilmesini Akhisarlılar olarak istiyoruz. Biz sivil toplum kuruluşu olan bizlere üzerimize ne görev düşerse biz elimizden ne geliyorsa biz sizlerle beraberiz" diyerek sözlerini tamamladı.
ATSO’DAN TEBRİK ZİYARETİ
Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Meclis Başkanı Mehmet Ulusoy, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit’i parti lokalinde ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler. Ziyarette konuşan Mehmet Ali Erdayıoğlu“Öncelikle yeni göreviniz hayırlı olsun başkan ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum. Akhisar Ticaret Sanayi Odası olarak sivil toplum örgütlerinin en büyük olanı biziz ve bizim hiçbir suretle odamızda siyaset yapmıyoruz. Seçim zamanı herkes görevini yapar tekrar odamızda görevi yapar. Odamızdaki başarıyı böyle sağladık ve az önce başkanın dediği gibi sizler her sivil toplum örgütlerine eşit mesafedeyseniz bizde oda olarak her partiye eşit mesafedeyiz bizim odamızda her partiden bir arkadaşımız var. Akhisar’ımızı güzel günler bekliyor çünkü artık bir milletvekilimiz var görev aldığı günden beri birçok işe imza atmıştır” dedi.
AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit de Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Meclis Başkanı Mehmet Ulusoy, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

 
Karatede eğitim adımı
 
Kablo hırsızlığı şebekesine darbe
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP Gurubu’nda Bağbaşı konuşuldu
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, TBMM düzenlenen partisinin grup toplantısında ...
Kamulaştırma bitti, dönüşüm başlıyor..
Aziziye Belediyesi, 300 yıla aşkın tarihi bulunan Gezköy’de 300 dönüm ...
HES protestocuları Ankara’da
Erzurum’un Tortum ilçesinde yapılmak istenen ve köylülerin büyük direnişine ...
 
Küçükler artışı değerlendirdi
Erzurum, 12 yıl aradan sonra yeniden nüfus artışıyla tanıştı. 2010 yılında ...
Kent meydanında sanat galerisi
Erzurum'da sosyal ve sportif etkinliklerin bir bölümü şehir merkezinde ...
Köprüköy, Karasu dedi
MHP Köprüköy ilçe teşkilatı 10 Olağan Kongresine parti binasında tek liste ile gidildi.
 
Bayrak güven tazeledi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Horasan İlçe Başkanlığının 10. Olağan ...
Yakutiye’de Andy-Ar coşkusu
Kimse Yok mu Derneği Erzurum Şube Başkanı Yunus Polat ve Genel Sekreteri ...
‘Meselemiz gönülleri fethetmektir’
Erzurum'un Türkiye'nin ve dünyanın önemli marka şehirlerinden birisi haline ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva