ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Çiftçi Erzurum orman varlığını değerlendirdi
Çiftçi Erzurum orman varlığını değerlendirdi
Nisan ayı enflasyon rakamları açıklandı
Nisan ayı enflasyon rakamları açıklandı
Nafiz Kotan’a vefa
Nafiz Kotan’a vefa
Ilıcalı Ailesi yasta
Ilıcalı Ailesi yasta
Bakan Tekin’den Diyarbakır annelerine destek
Bakan Tekin’den Diyarbakır annelerine destek
HABERLER>SİYASET
3 Mart 2014 Pazartesi - 14:37

Akdağ: ‘Bu memleketi çapulculara bırakmayacağız’

Sağlık eski Bakanı Ak Parti Erzurum Milletvekili Recep Akdağ ve AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen Pasinler’de coşkuyla karşılandı.

Akdağ: ‘Bu memleketi çapulculara bırakmayacağız’

MURAT ÇANKAYA

 ERZURUM (İHA) - Sağlık eski Bakanı Ak Parti Erzurum Milletvekili Recep Akdağ ve AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen Pasinler’de coşkuyla karşılandı.

Erzurum Milletvekili ve Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen Mahalli İdareler seçim çalışmalarını Erzurum’un Pasinler İlçesinde sürdürdüler. Yoğun bir kalabalık ordusuyla karşılanan Recep Akdağ, kendisini karşılamaya gelen vatandaşlara teşekkür etti.

 Miting alanında ilk konuşmayı yapan Pasinler Belediye Başkan Adayı Ünsal Sertoğlu oldu. Sertoğlu konuşmasında, “Bugün burada coşkulu bir kalabalık ve dün akşam haber almamıza rağmen bu coşkulu kalabalıktan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Kendilerinin asıl programlarının Cuma günü olduğunu belirtti. Bakan Bey’in ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Mehmet Sekmen’in programları olduğu için bugün buradalar onlarında bizlerin başının üzerinde yerleri var. Hasankale’ye ne kadar hizmet gelmişse altında Bakan Bey’in imzası vardır. Kendisine ilçem ve şahsım adına teşekkür ederim” dedi.

 SEKMEN; “KÖYLERİMİZE KÜLTÜR MERKEZİ YAPACAĞIZ”

AK Parti Erzurum Büyükşehir Adayı Mehmet Sekmen ise, “Bu seçimde muhtarımızdan belediye encümenimizden belediye başkanına kadar seçim yapacağız. Şimdiden hayırlı olsun diyorum. Bu millet iki asırdır hizmetsizlikten sonra Ak Parti iktidarıyla hizmete kavuştu. Bu millet 12 yıldır yapılan bütün olumsuzluklara, iftiralara rağmen Milli İradeyi ortaya koyarak her zaman gösterdi. Hatırlayın dün bizim iktidarımız öncesinde memurlara nasıl maaş dağıtacağız endişesini yaşatanlar bugün istikrara oyunlar oynamaya çalışıyorlar. Mevcut Belediye Başkanınız sizlere 5 yıldır hizmet veriyor. Ondan önce MHP’li belediye başkanın hizmetsizliği ortada onlardan sonra Ak Parti iktidarı devraldı ve sizin özlem duyduğunuz hizmeti getirdi. Belediyeye o kadar eleman alınmıştı ki onları da yine Ak Parti iktidarı sayesinde paraları ödendi ve kamu kurum kuruluşlarına gönderildiler. Bizler size daha iyi hizmet etmek için aday olduk. Hayvancılarınıza, tarımınıza, köydeki suyunuza ve alt yapınıza hizmet edeceğiz. Köylerimiz artık şehir gibi olacak. İlçenizde olan hayvan pazarını daha da büyüteceğiz. Köylerimize kültür merkezi yapacağız. Erzurum’daki otobüslerimiz artık buralara da çalışacak ve böylece sizlerin ulaşım sıkıntısı olmayacak. 65 yaş ve üzerini bedava, öğrenciler indirimli taşınacak” diye konutu.

 PROF. DR. AKDAĞ: “BU MEMLEKETİ ÇAPULCULARA BIRAKMAYACAĞIZ”

Pasinler’de toplanan kalabalığa seslenen Akdağ da konuşmasında şunları kaydetti; “Bugün karşınıza şuanda da belediye başkanınız olan ve bir dönem daha bizlerin belediye başkan adayı olan Ünsal Bey ve Mehmet Sekmen ile buraya geldik. Hasankale buradan şunu gösterdi ki bu memleketi çapulculara bırakmayacağız. Artık Pasinler İlçemizde büyükşehir belediyesi sınırlarına geçti. Bundan sonra Pasinler için hizmetler katlanarak gelecek. Pasinler’e getirdiğimiz hastaneyle, yollarıyla, yer altı çalışmaları daha hızlı bir şekilde yapılacak. MHP’den aday olan kardeşlerimiz sizlere gelip oy isteyecekler. Siz onlara hizmetsizliğin bedelini sormayacak mısınız. Ak Parti iktidarı gelmeden önce Pasinler’de MHP iktidarı döneminde kümes kadar bir hastaneyle hizmet verdiriyorlardı sizler bunun hesabını sormayacak mısınız? Elbette benim Hasankalelim sandıkta bunun hesabını soracaktır.”

Akdağ, daha sonra şunları söyledi; “Türkiye’nin üzerinde yeni bir oyun oynayamaya başladılar. Hatırlayın Mayıs ayında gezi diye bir oyunla üzerimize geldiler. Çapulcular orada neler ettiler. Ama biz Hasankale’yi çapulculara yedirmeyeceğiz. Biraz önce söyledim Türkiye’nin başına yeni oyun oynuyorlar diye. Uydurulmuş kasetlerle, uydurulmuş haberlerle memleketteki istikrarı bozsunlar. Koalisyon hükümeti kurdursunlar, dertleri istedikleri bu. Pasinler, Erzurum ve Türkiye buna izin verecek mi? Vermeyeceğiz tabi ve bunlarla birlikte kim hareket ediyorsa, onlara elbette ki siz CHP’lilerle bu memleketi bölmek isteyenler hareket ediyorsunuz diyip oy vermeyeceksiniz” şeklinde konuştu.

 
‘Erzurum’u yeterince bilmiyoruz’
 
Talipoğlu’ndan “Dişe Dokunur Bir Hikaye”
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
haber 3 Mart 2014 Pazartesi 15:32

Adana da 315 akp genç MHP ye geçmiştir hayırlı uğurlu olsun

Yorumu oyla      10      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
SP adaylarını tanıttı
Yerel seçimler öncesinde çalışmalarına devam eden Saadet Partisi (SP) ...
Erzurum’da 482 bin 761 seçmen oy verecek
MAHMUT AKDAĞ-ÖZEL-Yüksek Seçim Kurulu iller seçmen ve sandık sayılarını ...
İl Genel Meclisi son kez toplanacak
MAHMUT AKDAĞ-Erzurum İl Genel Meclisi Mart ayında son kez toplanacak.
 
‘Milletle gelen milletle gider’
Başbakan Erdoğan, “Kasetle gelenler, kasetle giderler. Milletle gelenler, ...
‘Türkiye’nin eti Erzurum’da üretilecek’
Sekmen, "Türkiye’nin eti Erzurum’da üretilecek. Erzurum’un eti ve sütü ...
‘Allah’tan korkun’
Kılıç, “Bu ülkede yolsuzluktan söz edenler Allah’tan korkun ya!, hiç mi ...
 
Tongüç’ten şok açıklama
Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç, ”Hiç bir zümre ...
AK Parti adaylarından 24 saat seçim mesaisi
AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Sekmen, Aziziye ...
Sekmen: ‘Tecrübemizi konuşturmaya geliyoruz’
AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen, Kardelen ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Şarkışla
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Güvenin Verilmeyeni
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva