ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum 2024 FİNTÜRK-3 verileri açıklandı
Erzurum 2024 FİNTÜRK-3 verileri açıklandı
Erzurum’da 4 ayda 774 kaza, 5 ölü
Erzurum’da 4 ayda 774 kaza, 5 ölü
Taraftar ‘Kutlu’ diyor
Taraftar ‘Kutlu’ diyor
TRENDYOL 1. Ligde veda haftası
TRENDYOL 1. Ligde veda haftası
Trendyol 1. Lig'de son haftanın programı açıklandı
Trendyol 1. Lig'de son haftanın programı açıklandı
HABERLER>SİYASET
2 Mart 2014 Pazar - 12:30

Sekmen: ‘Tecrübemizi konuşturmaya geliyoruz’

AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen, Kardelen TV’de yayınlanan Seçim Pazarı Programı’nda seçim çalışmalarını anlattı, projelerini sıraladı.

Sekmen: ‘Tecrübemizi konuşturmaya geliyoruz’

ERZURUM (İHA) - AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen, Seçim Pazarı Programı’nda seçim çalışmalarını anlattı, projelerini sıraladı.

AK Parti Adayı Mehmet Sekmen, Erzurum’da modern belediyecilik hizmetleri için seçmenin AK Parti’ye desteğini sürdürmesini istedi.

İÇME SUYU ŞEBEKESİNİ YENİLEYECEĞİZ

 Yaklaşık iki saat süren programda gazetecilerin ve seçmenlerin sorularını cevaplandıran AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sekmen, “İçme suyu şebekesini yenileyeceğiz. Göreve geldikten hemen sonra bunun çalışmasını başlatacağız. Büyük bir fuar merkezi, 10 bin metrekare kapalı alana sahip bir fuar ve kongre merkezini hizmete sıkacağız. Hayvan Borsası projemizi derhal uygulamaya koyacağız. Spor kompleksleri, sosyal donatılarla Erzurum’u modern bir kent haline getireceğiz. Çözüm bekleyen problemleri aciliyet sırasına koyarak tek tek çözüme kavuşturacağız” dedi.

 TECRÜBEMİZİ KONUŞTURMAYA GELİYORUZ

İl genelindeki büyük köylerde semt konağı, köy odası, düğün salonu, taziye odası, bilgi odası ve kütüphaneler oluşturacaklarını anlatan Sekmen, “Biz ekibimizle ilçelerimizde bir taraftan seçim çalışmasını yürütürken, bir taraftan da sorunların tespitini yapıyoruz. Seçmenden isteğimiz bizlere destek vermeleridir. Biz bütün ilçelerimize ve köylerimize sahip çıkacağız. Bütün taşra belediyeleri ile işbirliği içerisinde olacağız. Her ilçede hangi işten başlayacağımızı biliyoruz. Buz tecrübemizi konuşturmaya geliyoruz. Bizim daha önceki belediye başkanlığı dönemlerinde yaptıklarımız ortada. Sorunlara vakıfız ve çözüm yollarını biliyoruz buna gücümüz de altyapımızda vardır. Sorunları biliyoruz. Bu sorunların çözümü bizde bunu da açıkça ifade ediyoruz” diye konuştu.

 MAHALLEBAŞI BÖLGESİNİ YENİDEN CANLANDIRACAĞIZ

 Yeni bir sanayi bölgesi oluşturulacak. Marangozlar için böyle bir bölge oluşturuluyor. Mutlaka site şeklinde bir bölgede yapılandırılacak. Bugün mevcut yerleri de onlarla birlikte değerlendirerek çözüm yolu üreteceğiz. Mahallebaşı’nda geçmişte semt garajı vardı kaldırıldı. Bu bölgenin yeniden hareketlenmesi için gerekli çalışmaları gerçekleştireceğiz. Bu bölgede yapılan Süt Ürünleri çarşısını bölgede bu alanda faaliyet gösteren esnafımıza tahsis noktasında çalışmalarımızı zaman kaybeden gerçekleştireceğiz. Bölgenin yeniden cazibe merkezine dönüşmesi noktasında ne gerekiyorsa yapacağız. Ulaşım noktasında bu bölgeyle birlikte tüm bölgelerin ulaşım noktasındaki sıkıntılarını gidereceğiz. Hurdacılar acil olarak kent merkezinin dışına taşınacak. Bu esnafın taleplerini dinledim ve gereğini hemen yaparak bu esnafı şehir merkezinin dışına taşımış olacağız.

 ULAŞIM MASTER PLANI YAPILACAK

 Sekmen daha sonra şunları kaydetti; “Ulaşım Master planı yaparak bu noktada yapılması gereken çalışmaları değerlendireceğiz. Erzurum’da hafif raylı bir sistem düşünülebilir. Mevcut tren hattı değerlendirilebilir. Bunun fizibilitelerini yaparak değerlendireceğiz. Mevcut ulaşım sistemini işler ve vatandaşın sıkıntısını ortadan kaldırmak noktasında yapılması gerekenleri zaman kaybeden yapacağız.”

ŞEHRİ AYDINLATACAĞIZ

 Gazetecilerin şehrin karanlık olduğu yönündeki sorusu üzerine Sekmen, “Bu konuda farklı bir çalışma planlıyoruz. Led ışıklarla şehri hem ışıklandırıp hem de modern bir görünüme kavuşturacağız. Erzurum ışıl ışıl olacak. Erzurum’da bazı kamu binalarını ve merkezi caddeleri farklı şekilde aydınlatacağız. Şehrin genelinde dinlenme alanları, parklar, yeşil alanlar spor alanları oluşturacağız. Bunlar çok cüzi bedellerle yapılacak olan hizmetler.” dedi.

 
TZOB Kuraklık Risk Tahmin Raporu açıklandı
 
20 sporcu Erzurum Kızağı’nda yarıştı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
sadrettin atalay 2 Mart 2014 Pazar 20:55

MEHMET BEY ,GERÇEKTEN ÇOK TECRÜBELİ ERZURUM İÇİN BÜYÜK BİR FIRSATTIR. AYRICA AKP YÖNETİMİNDE VE BAŞBAKANA ÇOK YAKIN BİRİSİ OLDUĞUNU BİLİYORUM.BÜYÜK PROJELERİ GERÇEKLEŞTİREBİLECEK BİR VİZYONU VAR.ERZURUMUN KÖKLÜ BİR DEĞİŞİMİ İÇİN HER ERZURUMLU DESTEK VERMELİ VE BU MESELE PARTİDEN ÖTE BİR ŞEYDİR.

Yorumu oyla      8      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başbakan’a destek için Türkiye turuna çıkıyor
2010 yılında DSP’nin genel başkanlığına aday olan Erol Özavcı, Başbakan ...
SP adaylarını tanıtacak
Tüm ilçelerde aday göstererek seçimlere iddialı giren Saadet Partisi Belediye ...
Sekmen’den Belediyecilikte Erzurum Modeli sözü
AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen Uzundere İlçe ...
 
Orhan, işadamlarıyla istişare etti
MÜSİAD Erzurum Şubesi Gençlik Kurulu (GENÇ MÜSİAD), AK Parti Aziziye Belediye ...
Sekmen’e halaylı karşılama
AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen seçim ...
Sekmen Projelerini anlattı, destek istedi
AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen bugün ...
 
Korkut: ‘Elbette Millet, Elbette Hizmet’
Korkut, "Şükür çok büyük teveccüh görüyoruz. Hizmet veren bir belediye ...
Sekmen Büyükşehir Yasası'nı anlattı
AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen İspir ...
Çalık, hizmet öngörülerini anlattı
İspir’in düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü münasebetiyle İspir’e ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva