ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Judo’da ETÜ farkı
Judo’da ETÜ farkı
Atatürk Üniversitesinde 2 yeni bölüm açılıyor
Atatürk Üniversitesinde 2 yeni bölüm açılıyor
Erzurum’da bağımsız denetim şirketi kuruldu
Erzurum’da bağımsız denetim şirketi kuruldu
ESKİ’den su israfına karşı seferberlik
ESKİ’den su israfına karşı seferberlik
Erzurum çiftçisine makine desteği
Erzurum çiftçisine makine desteği
HABERLER>SEÇİME DOĞRU
11 Ocak 2009 Pazar - 17:41

AK Parti İlçe Adayları Açıklandı

AK Parti Erzurum teşkilatı geniş katılımlı bir toplantıyla merkez ilçe ve ilçe belediye başkan adaylarını açıklayarak seçim startını verdi. Palandöken Belediye Başkanlığı için Orhan Bulutlar, Yakutiye Belediye Başkanlığı için Ali Korkut, Aziziye Belediye Başkanlığı için ise Fatih Cengiz'in isimleri aday olarak açıklandı. Aday tanıtım toplantısına Sağlık Bakanı Recep Akdağ da katıldı.

AK Parti  İlçe Adayları Açıklandı

TANITIM TOPLANTISINA BAKAN AKDAĞ DA KATILDI

AK Parti, Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin ardından merakla beklenen merkez ilçe ve ilçe belediye başkan adaylarını geniş katılımlı bir toplantıyla açıkladı. Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Tokat Milletvekili ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Ayalan ve Milletvekillerinin katılımıyla tam bir gövde gösterisine dönüşen toplantıda AK Parti İl Başkanı Hüseyin Tanfer, birlik ve beraberlik mesajı verdi.
TANFER İDDİALI KONUŞTU

Teşkilat olarak 81 ilde ilk beşte yer alarak büyük bir başarıya imza attıklarını belirten Tanfer, "6 yıllık iktidarımız döneminde girdiğimiz tüm yerel ve genel seçimlerde bayrağı her zaman zirveye taşıdık. Önümüzdeki 29 Mart seçimlerinde de Türkiye'de teşkilat olup birinciliği elde ederek AK Parti bayrağını zirvede tutmaya devam edeceğiz" dedi.
KÜÇÜKLER’DEN BİRLİK MESAJI

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler ise hizmete kaldıkları yerden devam edeceklerini belirtti. Bugüne kadar görevde bulunan başkanlarla hep beraber Erzurum'a güzellik sunmaya çalıştıklarını ifade eden Başkan Küçükler, "Ancak yeni bir seçim sürecine girmiş bulunuyoruz. Yeni bir heyecan ve adaylık süreci gerçekleştirdik. Tüm aday adayları bizim için çok değerlidir. Ancak bunların içerisinden sadece bir tanesi seçildi ve aday olarak gösterildi. Aday olarak gösterilen yeni arkadaşlarımıza diğer
arkadaşlarımız destek olmalıdır. Gün dargınlık değil, birlik ve beraberlik günüdür" şeklinde konuştu.
AKDAĞ:İLKLERE İMZA ATTIK

AK Parti olarak Türkiye'de yapılan hizmetlerle bir ilke imza attıkları açıklayan Sağlık Bakanı Recep Akdağ ise 6 yılda vatandaşları hayal ettikleri bir Türkiye'ye kavuştuklarını belirtti. AK Parti iktidarının 29 Mart yerel seçimlerinden yine zaferle ayrılacağını da ifade eden Akdağ, tüm adaylara başarılar diledi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Ayalan ise konuşmasında siyasetin zor bir zanaat olduğunu belirterek, "Siyaset er kişinin işidir. AK Parti olarak halkımıza hizmete devam edeceğiz. Bugün bir kısım belediye başkanımızla yola devam ederken, bir kısım belediyede ise nöbet değişimi yaparak hizmet yolunda aynı şevk ve heyecanla yürümeye devam ediyoruz" diye konuştu.
Toplantıda daha sonra ilçe belediye başkan adayları tek tek anons edilerek kürsüye çağırıldı. Başkan adayları toplantı sonunda birlikte fotoğraf çektirdi.
ERZURUM'DA AK PARTİ'NİN BAŞKAN ADAYLARI
Büyükşehir Belediyesi: Ahmet Küçükler
Yakutiye Belediyesi: Ali Korkut
Palandöken Belediyesi: Orhan Bulutlar
Aziziye Belediyesi: Fatih Cengiz
Aşkale Belediyesi Ahmet Yaptırmış
Çat Belediyesi: Mirza Kurt
Hınıs Belediyesi: Ali Eren
Horasan Belediyesi: Abdulhatem Bastem
İspir Belediyesi: Osman Çakır
Köprüköy Belediyesi: Osman Belli
Oltu Belediyesi: İbrahim Ziyrek
Olur Belediyesi: Rüstem Polat
Pasinler Belediyesi: Ünsal Sertoğlu
Pazaryolu Belediyesi: Recep Kaplan
Şenkaya Belediyesi: Görbil Özcan
Tekman Belediyesi: Yakup Doğan
Tortum Belediyesi: Hasan Çakmak
Uzundere Belediyesi: Halis Özsoy
Karaçoban Belediyesi: Sedat Gümüş
Karayazı Belediyesi: Seyfettin Keleş
Narman Belediyesi: Sacit Yılmaz

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Mamoç 2 Şubat 2009 Pazartesi 00:41

Erzurum da kim bir sonra gelen partiye borç bırakmadan taş taş üzerine koyup hizmet etmişse ve Erzurum iller arasında bir kademe yükseltmişse Allah ondan razı olsun. Erzurum'un en büyük sorunu otopark. Yapılan yeni binaların altının otopark olmasını şart koysun. Belediye İnternette yorum sayfası açıp halkın yorumlarını alsın.

Yorumu oyla      6      4  
Mamoç 2 Şubat 2009 Pazartesi 00:21

Yayınlanan yorumlara okuyorumda ben ak partiye oy vermiştim gibi laflar edip sonra şikayet ediyorlar bunların hiçbiri bir kere ak partili değil. Erzurum TC karulduğundan beri hep geri gitti. Meclise hiç adam gönderdikmi ki hizmet gelsin. Gördüğüm kadarıyla ilk defa ak parti zamanında geldi. Gençliğim Ülkücülükle geçti zarardan başka birşey görmedim. 15 Günde 500 TL'lik doğalgazı yakan Erzurum'lu lafı ne kadar aptalca inanmak mümkün değil. Yoksa bu adam sarayda mı yaşıyor.

Yorumu oyla      6      4  
memduh 14 Ocak 2009 Çarşamba 11:15

hay ağzına sağlık kardeşim. ne güzel anlatmışsınız doğru katılıyorum ağlayana meme vermezler. bunlar zaten erzurumu ve dadaşları hep çantada keklik olarak gördüler. benim kanıma dokunuyor bu durum. biz ne zaman itiraz eden tepke gösteren ve hakkını isteyen bir şehir olacağız. ben bu satten sonra artık erzurumdan göç etmeyi düşünmeye başladım. çünkü sinem doldu artık çekemiyorum, kanıma dokunuyor kabbulenemiyorum yapılanları. milli mücaedeleye öncülük etmiş bir şehir kendini siyasetçi zannedenlerin elinde oyuncağa döndü. yok arkadaş benim dadaşlık gururum bunu kaldırmıyor isyan ediyorum

Yorumu oyla      6      4  
uzaktanyakına 13 Ocak 2009 Salı 18:31

Erzurum, 35 sene once Turkiyenin 7.buyk sehiri ekonomisi,sanayisi olan şehir ancak buhale getirilir. Ya bu siyasilerin Dunyadan haberi yok,yada millet yalakalığından derdini bunlara anlatamıyor. İş yok,guç yok bu millet ne yapacak,Erzurum da otopark yapmışlar,Allah Akıl fikir versin , kışın -30 derecelerde buz pisti olarak kullanırlar artık. Kavşak yapmışlar -40 derecede kaydırırlar artık. Erzuruma onların yerine şimdiden bir metro başlatılsaydı hiç olmazsa kışın millet +10 derecelerde ısıtmasız seyahat ederlerdi.Bu harcanan paralarlada birkısmı yapılmış olur 10 sene içinde yer altı metrosu ve yeraltı çarşıları ile erzurumlu _40 derece soguktan + 10 derece sıcakta yolculuk eder gezerdi. Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler de Mevlamın verdiği ilimden yararlanmayınca da Mevlam neylesin. 15 gunde 500 ytl dogalgaz parası odeyen Dadaşlar neylesin. Otobüslere dolup 1000 otobusle Isatnbula göçüyoruz dese 45 000 kişi bak o zaman doğalgaz parasıda iner Erzuruma bakılır. Ağlamayan çocuğa meme vermezler.Dadaşlar da ağlamayı bilmez.Bu işte böyle gider.

Yorumu oyla      7      4  
Memduh 12 Ocak 2009 Pazartesi 23:36

erzurumdaki kaleni tarumar ettin ak parti bravo sana. yemedim içmedim bu parti için çalıştım ama hakkımı helal ektmiyorum. bir memlekete ancak bu kadar kötülük yapılırdı. bu satten sonra benden uzak olunda gidin kime yakın olursanız olun sizi allaha havale ediyorum.

Yorumu oyla      6      4  
karma 12 Ocak 2009 Pazartesi 16:32

Şu ana kadar 52 aday adyının içinde belki de isimleri hiç duyulmayan kişileri aday yaptılar.Eskilerle yola devam kararı alınsa idi bence daha çok oy toplanırdı; Erzurum'un kaderi bu olsa gerek ama şu inançtayım parti tabanı bu duruma çok tepkili Muhyettin Bey seçimde kan kaybını görünce kafasını nereye vuracak merak ediyorum.....

Yorumu oyla      6      4  
kaan 12 Ocak 2009 Pazartesi 13:41

BUNLAR KİM? Ali Korku, Orhan Bulutlar ve FatihCengiz... Allah Allah bunlar nerden çıktı? kimin adamlrı? Ben Ak parti erzurum teşkilatının bunları nasl hazmettiğini merak ediyorum.Gerçi onlarda pragmatik bir yapıya sahipler ama bukadar olmaz? Şahsım şimdiye kadar akpatiye oy verdim bunları boykot edip oyumu ve etkinliğimi bizim değerlerimizi(Erzurum) taşıyan (parti öneli değil) partiye verecem. Tüm Erzrumlularında tepkilerini göstermeleri gerekir. Saygılarımla..

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
SP Karar Aşamasında
Yaklaşan yerel seçimler öncesinde siyasi partilerdeki aday ve aday adaylığı ...
AK Parti Tortum’da Temayül Belirledi
AK Parti Erzurum'un Tortum ilçesine bağlı 4 belde belediye başkanı için temayül yoklaması yaptı.
CHP’de Katılım Töreni
Yaklaşan yerel seçimler öncesi siyasi partiler arasındaki transferler ...
 
Hanoğlu, Projelerini Anlattı
AK Parti Kandili Belediye Başkan aday adayı Dursun Hanoğlu, seçilmesi ...
AK Adaylar Temayül Sınavı Verdi
AK Parti Erzurum'da 9 ilçede başkan aday adayları için temayül yoklaması ...
Küçükler’e Pankartlı Destek
Başbakan Erdoğan tarafından, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’in ...
 
AK Parti On İlçe Adayını Belirledi
AK Parti İl Başkanı Hüseyin Tanfer, Başbakan Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda, ...
Küçükler’e Tebrik Yağıyor
AK Parti İl Teşkilatı’nda da kendisini bekleyen partililerce karşılanan ...
Küçükler'e Coşkulu Karşılama
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ''Yola devam'' ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva