ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Oltu’da zeytin üretimine destek
Oltu’da zeytin üretimine destek
Aktaş ailesi yasta
Aktaş ailesi yasta
Erzurum’un 3 aylık şirketleşme seyri açıklandı
Erzurum’un 3 aylık şirketleşme seyri açıklandı
Erzurum 5’inci sıraya yükseldi
Erzurum 5’inci sıraya yükseldi
Humanis’ten Ankara’da dev Atatürk sergisi
Humanis’ten Ankara’da dev Atatürk sergisi
HABERLER>SEÇİME DOĞRU
2 Ocak 2009 Cuma - 19:18

Küçükler’e Tebrik Yağıyor

AK Parti İl Teşkilatı’nda da kendisini bekleyen partililerce karşılanan Başkan Ahmet Küçükler, TBMM İdare Amiri Muhyettin Aksak ve İl Başkanı Hüseyin Tanfer’le birlikte habercilerin karşısına geçti.

Küçükler’e Tebrik Yağıyor

AÇILIŞ KONUŞMASINI TANFER YAPTI

AK Parti Erzurum İl Başkanı Hüseyin Tanfer, Başbakan Erdoğan’ın ‘yola devam’ kararı aldığı Ahmet Küçükler’i tebrik ederek söze başladı. Tanfer, aday belirleme sürecinde teşkilatların, kamuoyunun ve partililerin görüşlerinin sorulduğunu belirterek, “Sayın Başbakanımız yapılan bu araştırmalar, temayül sonuçları, bakanımız ve milletvekillerimizin desteği, teşkilatların görüşleri doğrultusunda son kararı vermiş ve Ahmet Küçükler’le yola devam edilmesi kararı almıştır” dedi.

“YOLU AÇIK OLSUN”

 Başbakan Erdoğan’ın, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’in yaptığı hizmetleri her fırsatta dile getirdiğini anlatarak, “Başbakanımız, Ahmet Küçükler’le bir 5 yıl daha yola devam etme kararı almıştır. Yaptığı hizmetlerden, yapacağı hizmetlerden dolayı yolu açık olsun. Ben Ahmet Küçükler Erzurum halkına, Erzurum halkını da Allah’a emanet ediyorum” diye konuştu.

DİĞER ADAY ADAYLARINA TEŞEKKÜR

İl Başkanı Tanfer, Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday adayı olan diğer partililere de teşekkür etti. Tanfer, “Büyükşehir için 12 aday adayı başvurusu yapılmıştır. Arkadaşları tebrik ediyorum. Hepsinin gayesini hizmet etme arzusu oluşturmuştur. Bu beraberlik ve yarış bundan sonra da devam edecektir” şeklinde konuştu.

Tanfer, Başbakan Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda, Aşkale, İspir, Köprüköy, Oltu, Horasan, Olur, Pazaryolu,  Şenkaya, Tortum, Tekman ve Uzundere ilçeleri için de ‘yola devam’ edileceğini açıklayarak, alınan bu kararın, Erzurum’a ve ülkeye hayırlı olması temennisinde bulundu.

AKSAK, KÜÇÜKLER’E METHİYELER YAĞDIRDI  

TBMM İdare Amiri ve Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, “Sayın Başbakan’ımızın Erzurum’a çok selamları var” diyerek başladığı konuşmasını, İsrail’i kınayarak sürdürdü. Filistin’in Gazze kentindeki katliamı hatırlatan Aksak, “Burnumuzun direğini sızlatan bir olay oldu bu. Umuyoruz yetkililer, ilgililer, İsrail’in bu yaptıklarının altında kalmayacaktırlar. Bu kan da duracaktır, Başbakan’ımızın bu konuda ciddi çalışmaları vardır” dedi.

KÜÇÜKLER ÖZELLİKLİ BİR İNSAN

Başbakan Erdoğan’ın ‘yola devam’ kararı aldığı Küçükler’i metheden Aksak, “Ahmet kardeşimiz özellikleri olan bir kardeşimiz. Türkiye’nin en genç Büyükşehir Belediye Başkanı, bu herkese nasip olmaz. Ayrıca kendisi iki fakülte mezunu. Bugün gençlerimiz bir fakülteyi bile bitirmekte güçlük çekiyor. Ahmet kardeşimiz, Erzurum’a çok hizmetler verdi. Katı Atık Tesisi, İçme Suyu, otoparklar, altgeçitler, bunları herkes biliyor.” diye konuştu.

Küçükler’in, iki dönem üst üste belediye başkanlığı yaparak Erzurum’da bir ilke imza atacağını belirten Aksak, “Başkanımız bu dönemde edindiği tecrübeleri bundan sonraki döneme aktaracak. Ahmet kardeşimiz bunun hesabını yapıyor. Erzurum’a nasıl çok daha faydalı olabilirimin hesabını yapıyor. Tüm belediye başkanlarımız hizmete devam edecektir. Bundan eminiz” dedi.

KÜÇÜKLER’DEN TEŞEKKÜR

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler ise, bir dönemi geri bırakmaya hazırlandıklarına dikkati çekerek, yeni dönemin ve yeni yılın hayırlara vesile olması dileklerinde bulundu. Küçükler, İsrail’in Gazze’de gerçekleştirdiği katliamı kınadığını ifade ederek, “İnşallah kanın dökülmediği, çocukların katledilmediği bir 2009 yılı yaşarız” şeklinde konuştu.

Küçükler, “Sayın Genel Başkanımızın, Başbakanımızın belirttiği üzere AK Parti’nin adayı olarak huzurunuzdayım. Bizleri bu göreve layık gördüğü için Sayın Başbakanımıza teşekkür ediyorum. Başbakanımız, Erzurum’a karşı taşıdığı güzel duyguları, tüm dünyaya ve Türkiye’ye ilan etti. Bundan gurur duydum, mutlu oldum. Başbakanımız Erzurum’a çok önem veriyor, bunu her fırsatta dile getiriyor. Başbakanımızın yanı sıra, bizi bu göreve layık gören genel başkan yardımcımıza, sağlık bakanımıza, milletvekillerimize, parti teşkilatıma, ilçe teşkilatları ve yönetimlerine özellikle şükranlarımı arz ediyorum” şeklinde konuştu.

“ERZURUM’U, AK PARTİ’YE EN FAZLA OY VEREN TÜRKİYE’NİN BİRİNCİ İLİ YAPALIM!”

Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Ahmet Küçükler, 5 yıl boyunca teşkilatla birlikte çok güzel hizmetler verildiğini kaydederek, bu hizmetlerin üstelik kaynaklar düşmesine rağmen verildiğini dile getirdi. Küçükler, “Çünkü bu hizmetlerin arkasında samimiyet vardı, ciddiyet vardı. her şeyden önce bizim arkamızda parti teşkilatımız vardı” dedi.

Erzurum’da yaşayan herkesin AK Partili olduğunu vurgulayan Küçükler, “Biz 2009 mart seçimini kendi partililerimizle, kardeşlerimizle yapacağız. Çünkü hamdolsun Erzurum’da herkes AK Partili. Biz kardeşlerimizle yarışa girdik. Bu yarışa giren ağabeylerime, teşekkür ediyorum, başarılar diliyorum. Biz vatandaş varız. Yine omuz omuza hizmet için yarışacağız. Biz makam ve mevki peşinde değiliz. Biz dua alabilmek muradındayız. Çalışmamızı hep böyle sürdürdük. Bu şehri Doğu’nun Paris’i yapmaya, 2011’de Erzurum’a bir dünya markası şehir haline getirmek için yola çıktık. Zaten Sayın Başbakanımız da bu duygularla bize ‘durmak yok, yola devam’ dediler ve bizi sizlere gönderdiler” diye konuştu.

Erzurum’un, AK Parti’ye en fazla oy veren Türkiye’nin ikinci olduğuna işaret eden Küçükler, “Sizden bir istirhamım var. Bugüne kadar yapılan tüm seçimlerde Erzurum Türkiye’nin hep ikinci ili oldu. Bu seçimde Erzurum’u, AK parti’ye en fazla desteği veren Türkiye’nin birinci ili yapalım” dedi.

 

 

 

 

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Küçükler'e Coşkulu Karşılama
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ''Yola devam'' ...
Gözler MHP’ye Çevrildi
AK Parti’nin, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’le ‘yola ...
Yılmaz Palandöken'e Aday adayı Oldu
Diş Hekimi Mahmut Yılmaz, AK Parti’den Palandöken Belediye Başkanlığı’na ...
 
“İlkleri Yaptık, Sıra Erzurum’da”
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na AK Parti’den yeniden aday gösterilen ...
Saydın ikinci Kez Görev İstiyor
Çat Belediye Başkanı Şibli Saydın, ERZURUM gazetesini ziyaret ederek, ...
Yaylalı Aday Adaylığını Açıkladı
Dadaşkent Belediye Başkanı Vahdettin Yaylalı, AK Parti’den Aziziye Belediye ...
 
Eğitimci Zeynal aday adayı oldu
Emekli Fizik öğretmeni Eğitimci Yazar Abdurrahman Zeynal, Aziziye Belediye ...
AK Partinin adayı KÜÇÜKLER
Başbakan açıkladı...
Yeşilyurt, Palandöken’e Aday Adayı Oldu
AK Parti Erzurum İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Yeşilyurt, Palandöken ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva