ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Bakan Tekin’den Diyarbakır annelerine destek
Bakan Tekin’den Diyarbakır annelerine destek
Hastaneler caddesinde trafik kazası: 1 yaralı
Hastaneler caddesinde trafik kazası: 1 yaralı
Erzurum’da FETÖ operasyonu
Erzurum’da FETÖ operasyonu
Şehit Yaşar dualarla uğurlandı
Şehit Yaşar dualarla uğurlandı
2  terörist teslim oldu
2  terörist teslim oldu
HABERLER>SİYASET
19 Eylül 2023 Salı - 06:44

'Büyük Türk Milleti zillet belediyeciliğine son verecek'

Büyükataman, ‘Cumhur İttifakı olarak büyük bir heyecan ve uyum içerisinde iş birliğimizi sürdürecek, vatandaşlarımızı merkezi yönetimle uyumlu, üretken belediyeciliğe Allah’ın izniyle kavuşturacağız.’ dedi

 Büyük Türk Milleti zillet belediyeciliğine son verecek

Büyükataman, ‘Cumhur İttifakı olarak büyük bir heyecan ve uyum içerisinde iş birliğimizi sürdürecek, vatandaşlarımızı merkezi yönetimle uyumlu, üretken belediyeciliğe Allah’ın izniyle kavuşturacağız.’ dedi
 Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir Başkanlığı’nın 14’ncü Olağan Kongresi yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimlerde MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli tarafından daha önce ataması gerçekleştirilen Niyazi Tunç başkanlığa getirildi.
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman’ın da katıldığı MHP Balıkesir İl Kongresi yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Kongre Divan Başkanlığı’nın belirlenmesiyle başlayan kongrede daha sonra parti yönetimi oy birliği ile aklandı. Yeni dönemde MHP İl Başkanı olarak Niyazi Tunç ve ekibi seçilirken, 2024 yılında yapılacak yerel seçimlerin önemine değinildi. MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman kongrede yaptığı konuşmada 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın başarısının devam etmesi için gece gündüz çalışacaklarını söyledi.
Büyükataman: “Milliyetçi Hareket Partisi 54 yıldır milliyetçiliğin ana damarı olmuştur”
Kongreye katılan MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman ise konuşmasında yerel seçimlerin önemine dikkat çekti. Büyükataman şunları kaydetti: “Milliyetçi Hareket Partisi 9 Şubat 1969’da Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in önderliğinde başlayan yolculuğunu tam 54 yıldır milliyetçiliğin tek damarı ve Türk milliyetçilerinin tek çatısı olarak siyaset sahnesinde sürdürmektedir. Yarım asrı geçen bu sürede Türk milliyetçileri zorlu imtihanlardan geçmiş, fırtınalı yılların seçim şartlarına karşı şanlı mücadeleler vererek bugünlere ulaşmıştır. Milliyetçi Hareket Partisi ömrünü büyük Türk milletine adayan, ülkemizin bekası için yeri geldiğinde şehadeti göze alan Türk Devleti’nin varlığını ebediyete kadar sürdürmesi için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır, ilkeli dava insanlarının kutlu ocağı olmuştur. Milliyetçi Hareket Partisi olarak ümitsizliği yok eden bir inancı, eskimeyen bir heyecanı, bozulmayan bir duruyu temsil ediyor ve bundan gurur duyuyoruz. Bundan sonra da Büyük Türkiye hedeflerimizden bir an bile vaz geçmeden Türk milletine duyduğumuz eşsiz sevgi ve emsalsiz bağlılıkla mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın.
“MHP Türkiye’nin bekasına yönelik tehditlere karşı mukavemetin yıkılmaz kalesidir”
Milliyetçi Hareket Partisi gönül köprüleri kurmaya devam edecektir. Ayrışmaya ve bozgunculuğa geçit vermeden şanlı mazimize yakışan bir şekilde kongre sürecini tamamlayacaktır. Yakın geçmişte şahit olduğumuz gibi aramıza fitne tohumları ekerek, surlarımızda gedik açmaya çalışanlar mutlaka olacaktır. Balıkesir kutlu davamıza ihanet edip satanlara karşı dün nasıl dimdik durduysa inanıyorum ki bundan sonra da öyle duracak ve zilletin ipiyle karanlık kuyulara inenlere hadlerini bildirmeye devam edecektir. Türk milletine hasımlık besleyen bu çevrelerin Milliyetçi Hareket Partisi üzerinden kirli hesaplar yapması tabi ki asla tesadüfi değildir. Milliyetçi Hareket Partisi Türk milletinin bizatihi kendisi, Türkiye Cumhuriyeti’nin yılmaz savunucusudur. Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye’nin bekasına yönelik tehditlere karşı milli mukavemetin yıkılmayan ve yıkılmayacak kalesidir. Milliyetçi Hareket Partisi hiçbir zaman ihanete geçit, ayrışmaya izin vermeyecek, birliği ve kardeşliğiyle fitne çarkının mutlaka dişlerini kıracaktır.
“Zillet İttifakının yönetiminde hizmetten yoksun kalan şehirler kurtarılmalıdır”
Türk milleti 14 ve 28 Mayıs’ta seçimini Cumhur İttifakından yana yapmış, geleceğine hamd olsun sahip çıkmıştır. Seçimlerden sonra Altılı Masanın kavgalarının iyice ayyuka çıkması milletimizin kararının ne derece doğru olduğunu göstermiştir. Zillet ittifakı ortakları bugün kendileri bile “Allah memleketi bizden korumuş” diyerek içinde bulundukları durumu itiraf etmektedirler. Zillet ittifakının ülkemize ve milletimize faydası yoktur ve bundan sonra da olmayacağı açıkça ortadadır. Ancak ne yazık ki 2019 seçimlerinden bu yana başta Ankara, İstanbul ve İzmir olmak üzere muhalefetin elinde bulunan birçok belediye yönetim krizi içerisindedir. Zilletin gölgesi altındaki belediyelerin beceriksizliklerinden dolayı çok sayıda ilimiz altyapı yetersizliğinin pençesinde kıvranmakta, kaynakların doğru kullanılmaması sebebiyle hak ettiği yatırımı alamamakta, en hafif doğa olaylarının afete dönüşmesiyle yaşanabilir bir kenet olmaktan ne yazık ki bu illerimiz çıkmaktadır. CHP ve HDP başta olmak üzere zillet ittifakının yönetiminde hizmetten yoksun kalan şehirlerimiz bir an önce milli iradenin kararıyla kurtarılmalıdır. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin de ifade ettiği gibi “Türk ve Türkiye Yüzyılı hedeflerine seri ve selametle vasıl olabilmenin stratejik formülü merkezden yerele tek yürek olmuş Türkiye’nin oluşmasına ve ortayı çıkmasına bağlıdır.” Kaybedecek zamanımız yoktur. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler seçimlerinde yüksek bir başarıya ulaşmak ve zilletin ipini tamamen silip atmak için hiç durmadan hep beraber çalışmak zorundayız. Cumhur İttifakı olarak büyük bir heyecan ve uyum içerisinde iş birliğimizi sürdürecek, vatandaşlarımızı merkezi yönetimle uyumlu, üretken belediyeciliğe Allah’ın izniyle kavuşturacağız. İnanıyorum ki Büyük Türk Milleti 14 ve 28 Mayıs’ta verdiği kararının bir kez daha arkasında duracak, zillet belediyeciliğine son verecektir. Milliyetçi Hareket Partisi olarak yerelde iktidar, ülkede istikrar anlayışıyla Mahalli İdareler Seçiminde Cumhur’un zaferi için var gücümüzle çalışacak., bir an bile kimsenin kuşkusu olmasın ki durmayacağız.
“2024'e doğru Diyar Diyar Anadolu”
Bu anlamda Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin talimatları çerçevesinde 2024’e Doğru Diyar Diyar Anadolu temasıyla yerel seçimlere hazırlık sürecini başlattık. Allah’ın izniyle 31 Mart 2024’de yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinde şehirlerimiz Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’ncü yılına yakışır hizmet anlayışına Cumhur İttifakı’nın zaferiyle ulaşacaktır.”

 

 
İsim ve fotoğrafını kullanarak dolandırıcılık yaptılar
 
Ahıska Türklerine vefa
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sekmen ilçeler arası ulaşım ağını değerlendirdi
Erzurum şehir merkezini yeni ulaşım ağlarıyla donatan Erzurum Büyükşehir ...
Uçar: ‘Ahilik milli terbiye sistemimizdir’
Uçar, Ahilik geleneğinin; kardeşlik, yardımseverlik, ticari ve sosyal ...
Cumhur ittifakında tebrik trafiği
Erzurum AK Parti yönetimi, kongrede güven tazeleyen MHP İl Başkanı Yurdagül ...
 
Yumaklı: 'AK Parti yoluna devam edecek'
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, AK Parti Kütahya Genişletilmiş ...
AK Parti’den yerel seçim eğitimi
AK Parti’de Yerel Yönetimlerde Yenilikçi Sosyal Politikalar çalıştayı düzenlenecek.
Çelik’ten Kılıçdaroğlu’na tepki
Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun "Erdoğan küresel güçlere ...
 
Küçükoğlu: ‘Atatürk Üniversitesi ortak değerimiz’
Ak Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, Atatürk Üniversitesi Rektörü ...
Göktaş: 'AK Parti bir icraat partisidir'
Göktaş, önümüzde çok önemli bir yerel seçim olduğunu hatırlatarak, “Van’da ...
Yurdagül güven tazeledi
MHP Erzurum İl Başkanlığı 14. Olağan Kongresi, Kazım Karabekir Kapalı ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Şarkışla
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Güvenin Verilmeyeni
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva