ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Şehit Yaşar törenle memleketine uğurlandı
Şehit Yaşar törenle memleketine uğurlandı
'İsrail ile ihracat ve ithalat tamamen durduruldu'
'İsrail ile ihracat ve ithalat tamamen durduruldu'
542 düzensiz göçmen yakalandı
542 düzensiz göçmen yakalandı
Eğitimci Samancı: 'Aile herşeydir'
Eğitimci Samancı: 'Aile herşeydir'
Erzurum’da son 15 yılda 3 bin 382 şirket kuruldu
Erzurum’da son 15 yılda 3 bin 382 şirket kuruldu
HABERLER>SİYASET
10 Eylül 2023 Pazar - 17:21

Yurdagül güven tazeledi

MHP Erzurum İl Başkanlığı 14. Olağan Kongresi, Kazım Karabekir Kapalı Stadı’nda teşkilat mensupları ve delegelerin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi, Yurdagül kongrede güven tazeledi

Yurdagül güven tazeledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kamil Aydın, Türkiye’nin aydınlık geleceği için nefislerini bir kenara koyduklarını ve Cumhur İttifakı olarak millete hizmeti esas aldıklarını söyleyerek, “Aş ve iş konusunda kim elini taşın altına koyarsa ondan Allah razı olsun” dedi.

MHP Erzurum İl Başkanlığı 14. Olağan Kongresi, Kazım Karabekir Kapalı Stadı’nda teşkilat mensupları ve delegelerin yoğun katılımı ile başladı. Kongreye Cumhur İttifakı bileşenlerinin il başkanları başta olmak üzere birçok davetli katıldı. Mehter Marşı ile başlayan kongrede MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin gönderdiği mesaj okundu. Bahçeli mesajında, “Aranızda olamasam da kalbimin sizlerle beraber çarptığını özellikle bilmenizi istiyorum. Tarih ve coğrafyayı birbirine bağlayan, Cumhuriyet’in yeni yüzyılında yeni bir Türk destanı yazmak ve bunu da yaşatmak azminde olan bir irade hamdolsun sivrilmiş, serpilmiş ve seri halde çalışmaya koyulmuştur. Bu iradenin kaynağı hem millettir hem de kutlu ecdadımızın bizlere miras bıraktığı ülkülerdir. Türkiye’nin ayağından çekiştirmeyi, iç çekişmelere gömülmesini, sanal korkuluklara ve sahte korkulara boyun eğmesini projelendiren ilkellerin, bu projeye sponsorluk ve piyonluk yapan işbirlikçilerin sonu gelmiş, nihayet devri kapanmıştır. Türk ve Türkiye Yüzyılı hedefinin gerçekleşmesiyle gelecek nesiller muasır, muzaffer ve müreffeh bir ülkede güvenle ve onurla yaşayacaklardır. 100’ncü yıldönümüne ulaştığımız Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. Bugün atacağımız her hayırlı adım önümüzdeki yeni yüzyılı imar ve ihya edecektir. Bugün yapacağımız her fedakârlık yeni yüzyılın süper güç Türkiye’sinin çatısını örecek, sütunlarını dikecektir. Milliyetçi Hareket Partisi’nin siyaset felsefesinin özü ve öznesi insandır. Daha mutlu, daha huzurlu, daha güvenli, daha zengin, daha iyi hayat şartlarına ulaşmış insan gayemizden, aynı şekilde toplum ve millet amacımızdan taviz vermeden haklı ve hürriyet merkezli mücadelemizi istikrarlı şekilde sürdürmekte kararlıyız” dedi.

“Büyük zaferler büyük adımlarla olur”

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kamil Aydın, konuşmasında ülkenin aydınlık ve güçlü yarınlara emin adımlarla yürümesi için her zaman dimdik ayakta duracaklarını belirterek, “Büyük zaferlerin, büyük başarıların hikayesine baktığımızda büyük zaferlerle başarılar güçlü bir ayakla tezahür eder, sonuca ulaşır. Bunun birincisi hayal etmektir. Özellikle gençlere seslenmek istiyorum. Ülkü Ocakları'nda bunları öğrendik biz. Tekrar etmek istiyoruz. Sloganlara sığınmadan, davranışlarımıza yansıtmak için söylüyorum. Yetmişli yıllarda bir lise öğrencisiydik. Şurada Erzurum Lisesi Ülkü Ocakları adına şurada oturdum ve bir Bozkurtlar gecesinde bir hayal kurdum. Bir gün bu salonda acaba daha ne tür bir konuşma yaparım diye. Allah bugün bana burada Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı olarak Erzurum Milletvekili olarak, 2009’dan bu yana Merkez Yönetim Kurulu üyesi olarak bir konuşma yapmayı nasip etti. Rabbime hamdüsenalar olsun. Hayal edince bir şey gerçekleşir. Ama yeter ki bir şeyi hayal edersiniz. Milliyetçi Hareket Partisi'nin elli dört yıllık mazisine baktığımız zaman güçlü bir silsileyi görürsünüz. Biz Cumhur İttifakı olarak Milliyetçi Hareket Partisi'nin liderinin, sayın genel başkanımızın söylediği gibi 'Hadi oradan. Biz başbakanlık derdinde, bireysel çıkar peşinde değiliz' duruşunun gururunu yaşıyoruz. Ve onun arkasından yürümeye devam edeceğiz” dedi.

"Kutlu yürüyüşte küskünlük yok, sen ben yok"

MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül ise, kötülerden, kötülükten, kötü niyetlerden yakınıp durmak yerine taraflarını fazilet timsali olmaktan yana kullanacaklarını, ferasetle sivrilip, fedakarlık kültürüyle serpileceklerini belirterek, "Yakınlaştıkça uzaklaşan, uzak kaldıkça cazibesini ve çekim alanını genişleten ülkülerimiz, bizi biz yapan, bizi Türk tarihine bağlayan, Türk-İslam ruhuyla kaynaştıran hayat iksirimiz değil midir? Biz kutlu ceddimizin yaşadığı dönemin ertesi günüyüz. Onların emanetçisiyiz, onların izinden yürüyoruz. Yürümeyen varmış, inkar edenler oluyormuş, bizim için vız gelir, herkes kanına, kendisine yakışır şekilde duracak ve davranacaktır. Tarihe bakınız, Türklüğün karşılaştığı her zorluk yeni bir diriliş hamlesine kaynak olmuştur. Izdıraplı her dönemin ardından kutlu yükselişler yaşanmıştır. Çünkü ruh sağlamdır, maya sağlamdır, mizaç sağlamdır, fikir sağlamdır, duruş sağlamdır, şuur sağlamdır, kan ise çok sağlamdır. Mete Han’dan Alparslan’a, Atilla’dan Osman Gazi’ye, Fatih’ten Mustafa Kemal’e uzanan muzaffer ve müstesna isimler Türk’ün dünya üzerindeki zafer tuğunu kaldıran kahramanlardır. Bizim yolumuzu bu kahramanlar aydınlatırken, zilletin yolunu merhum Hüseyin Nihal Atsız’ın dediği gibi, dalkavuklar aralamaktadır. Fakat bu yol, yol değildir. Bu yolun sonu yoktur. Değerli ülküdaşlarım; Biz diyen yüreklerin kutlu yürüyüşünde küskünlük yok, sen ben yok. Özellikle hepinizin bilmesini istiyorum ki; Ülkünün ülkücüyle buluşması, suyun çorak toprakla buluşması gibidir. Ülkünün ülkücüyle buluşması, hasretin vuslatla örtüşmesi gibidir. Ülkünün ülkücüyle buluşması ruhun tenle, hilalin yıldızla, nehrin okyanusla kavuşması gibidir” diye konuştu.

Bu arada kongrede MHP’ye 300'e yakın katılım olduğu ifade edildi. İstifa ederek partiye katılan eski İYİ Parti Belediye Meclis üyeleri başta olmak üzere partiye katılanlara rozetleri takıldı. Yapılan seçimlerde 600 delegenin 591’nin oyunu alan Adem Yurdagül, yeniden MHP Erzurum İl Başkanlığı’na seçildi.

 
Asker ressamlardan resim sergisi
 
 Gülerci Kerkük gerçeğini paylaştı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erbakan ekonomiyi değerlendirdi
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin Erzurum İl ...
Sekmen’den İspir ve Pazaryolu buluşması
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen İspir ve Pazaryolu’nda vatandaşlarla bir araya geldi.
Güler AK Belediyeciliği gündeme taşıdı
AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, İstanbul'da AK Parti döneminde yüzde ...
 
YRP yerel seçimlere tek başına girecek
Yeniden Refah Partisi Seçim İşleri Başkanı Cengiz Zor, partisinin 31 Mart ...
Yılmaz yerel seçim sürecini ele aldı
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Türkiye’de muhalefetin ...
Kurtulmuş Türkiye’nin Afrika yaklaşımını paylaştı
Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cezayir Cumhurbaşkanı ...
 
Yılmaz: 'Biz 2024 seçimlerine çoktan hazırlandık'
Türkiye nüfusunun 11,5 milyonu AK Parti üyesi olduğunun altını çizen Yılmaz, ...
Kurtulmuş: 'Türkiye mazlumların umudu’
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Başkasından medet umacak, başkasından ulufe ...
Uçar Zabıta Haftası’nı kutladı
Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, teşkilat mensuplarını kutladı ve ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Şarkışla
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Güvenin Verilmeyeni
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva