ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji
Zigana Dağı’na mevsimin ilk karı düştü
Zigana Dağı’na mevsimin ilk karı düştü
Âkif'in Ülküsü Yüzyılın Öyküsü
Âkif'in Ülküsü Yüzyılın Öyküsü
Tekin il Müdürlerine seslendi
Tekin il Müdürlerine seslendi
KUDAKA’dan başvuru süresi açıklaması
KUDAKA’dan başvuru süresi açıklaması
Tır ile minibüs çarpıştı: 9 ölü, 5 yaralı
Tır ile minibüs çarpıştı: 9 ölü, 5 yaralı
HABERLER>GUNCEL
13 Mayıs 2008 Salı - 00:00

VALİ GÜVENÇ 175 ÖĞRETMENİ ÖDÜLLENDİRDİ

Manisa Valiliği’ne atanan Celalettin Güvenç, Erzurum’dan ayrılmadan önce başarılı çalışmalarda bulunduklarını belirlediği 175 öğretmene takdir verdiğini belirtti.

VALİ GÜVENÇ 175 ÖĞRETMENİ ÖDÜLLENDİRDİ

VALİ GÜVENÇ 175 ÖĞRETMENİ ÖDÜLLENDİRDİ Manisa Valiliği’ne atanan Celalettin Güvenç, Erzurum’dan ayrılmadan önce başarılı çalışmalarda bulunduklarını belirlediği 175 öğretmene takdir verdiğini belirtti. Erzurum’da görev yaptığı 3 yıl 8 ay boyunca, gezdiği okul ve kurumlardaki personellerden edindiği izlenimler sonucu 175 kişiye ayırım gözetmeksizin takdir verdiğini belirten Vali Güvenç, bunların teşvik amaçlı olduğunu dile getirdi. TAKDİR ALAN ÖĞRETMENLERİN SENDİKA DAĞILIMI Takdir alan öğretmenlerin bağlı bulundukları sendikaları da açıklayan Vali Güvenç, “Valilik makamınca tarafımdan verilen takdirname sayısı sendikalara göre dağılımı şu şekildedir. Eğitim-Bir Sen 67, Türk Eğitim Sen 32, Tem-Sen 10, Bes-Sen 2, Eğitim-Sen 2, Teç-sen 1 ve herhangi bir sendikaya üyeliği bulunmayan 61 kişidir. “ dedi. Takdir verilen kişi sayısının 175 olduğunu belirten Vali Güvenç, görev yaptığı 3 yıl 8 ay boyunca, gezdiği okul ve kurumlardaki personellerden edindiği izlenimler neticesinde ayrım gözetmeksizin verildiğini ifade etti. BAŞARIYI TALTİF Takdirnamenin kelime anlamında olduğu gibi 657 sayılı yasada da valinin inisiyatifine bırakılmış, çalışan ve başarılı olan amir ve memurlara verilen teşvik amaçlı bir belge olduğunu ifade eden Vali Güvenç, yaptığı yazılı açıklamada şunları ifade etti; “Diğer birçok kurumdaki personele de aynı ölçülerde verilmiştir. Halen de uygun görülen personellere takdirname yazılmaktadır. İddia edildiği gibi öğretmenler arasında herhangi bir ayrım söz konusu değildir. Diğer dairelerde çalışanlara da aynı şekilde takdirnameler verilmiştir. Verilen takdirnamelerden bu durum çok açık bir şekilde anlaşılmaktadır. Unutulmamalıdır ki, takdirname verme yetkisi 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununa göre Valilik Makamı’na aittir.”

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ENGELİLERDEN SPORTİF YATIRIM GİRİŞİMİ
2011 Kış Oyunları hazırlık sürecine, Erzurum’daki engelliler de dahil oluyor.
Türk Eğitim-Sen Erzurum 1 Nolu Şube Başkanı Bayraktar:
“ÖSS SİSTEMİ DEĞİŞTİRİLMELİ” Türk Eğitim-Sen Erzurum 1 Nolu ...
ÖSS'DE YENİ SİSTEME DOĞRU...
YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan, üniversiteye giriş için tek aşamalı ...
 
SINAV STRESİ UNUTKANLIĞA YOL AÇIYOR
Anadolu liseleri ve kolej sınavlarına hazırlanan ilköğretim okulu öğrencilerinde, ...
YAZAR YAVUZ, FELSEFE SİSTEMİNİ ANLATTI
Bilkent Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Yazar Hilmi Yavuz, Üniversite Kitabevi'nde ...
İLETİŞİM FAKÜLTESİ 1. KARİYER GÜNLERİ BAŞLADI
Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi´nin organize ettiği ‘1. ...
 
GSG ÖĞRENCİLERİ KARMA RESİM SERGİSİ AÇTI
Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) 2,3 ve 4’üncü ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
ERZURUM’UN TANSİYONUNU ÖLÇTÜLER Türk Hipertansiyon ve Böbrek ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
ERZURUM SAĞLIKÇILARI AĞIRLADI Tansiyon ölçümünde Erzurum Gazetesine stant kuruldu
 
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyuncakcının Oyunları
Osman Şanalan
Osman Şanalan
Bütçedeki rakamdan vatandaşın hayatına
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Bir şelalenin ötesindeki zenginlik
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Sütün kıymeti, emeğin hakkı
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Dadaşlığın Raconu Ya da..
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Doğu Türkistan, Pamir Türkleri, Gönül Coğrafyamız ve Aydın’ın Tespitleri
ERZURUM GAZETESİ
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un Önceliği:

Yüksek Hızlı Tren
Doğalgaz ve Enerjide indirim
İstihdam oluşturacak yatırımlar
Göçü durduracak acil eylem planı
DAP’ın Erzurum’a yoğunlaşması
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva