ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum güne kar ile uyandı
Erzurum güne kar ile uyandı
8 maçın 3’ünü Erzurum 3’ünü Bandırma kazandı
8 maçın 3’ünü Erzurum 3’ünü Bandırma kazandı
Erzurum Doğum İstatistikleri açıklandı
Erzurum Doğum İstatistikleri açıklandı
Gazze'de can kaybı 52 bin 908’e yükseldi
Gazze'de can kaybı 52 bin 908’e yükseldi
İhracat birim değer endeksi yüzde 1,8 arttı
İhracat birim değer endeksi yüzde 1,8 arttı
HABERLER>GUNCEL
29 Mart 2008 Cumartesi - 00:00

Ulaşıma Zam Gündemde

Erzurum Özel Halk Otobüsleri Derneği’ne mensup olan otobüs sahipleri, şehir içi ulaşım ücretlerine yapılmasını istedikleri artışı görüşmek üzere Pazar günü olağanüstü zirve toplantısı yapacak.

Ulaşıma Zam Gündemde

Ulaşıma Zam Gündemde Erzurum Özel Halk Otobüsleri Derneği’ne mensup olan otobüs sahipleri, şehir içi ulaşım ücretlerine yapılmasını istedikleri artışı görüşmek üzere Pazar günü olağanüstü zirve toplantısı yapacak. 300 üyenin katılımıyla Yoncalık Sevk İdare Merkezi’nde gerçekleştirilecek toplantıda, ulaşım ücretlerine zam yapılması konusuyla birlikte, sektörlerini ilgilendiren çeşitli hususları görüşecek olan otobüs sahipleri, alacakları kararları ise yeni haftayla birlikte uygulamaya geçirecek. ZAM TALEBİ BAŞKAN KÜÇÜKLER’E İLETİLECEK Erzurum Özel Halk Otobüsleri Derneği Başkanı Ömer Ata, uzun zamandan beri şehir içi ulaşıma zam yapılması yönünde taleplerinin bulunduğunu anımsatarak, “Pazar günü tüm otobüs sahipleriyle bir araya gelecek ve bu zam konusunu artık bir karara bağlayacağız.” dedi. Üyelerle yapılacak olan istişarenin ardından Pazartesi günü Büyükşehir Belediyesi’ni yolunu tutacaklarını açıklayan Ata, alınan zam kararının, Başkan Küçükler’e sunulacağını ve bir an önce hayata geçirileceğini dile getirdi. Sektörün sıkıntılı bir süreç içerisinde geçtiğini ve artık bu sorunların çözüme kavuşturulması gerektiğini anlatan Ömer Ata, Pazar günü gerçekleştirecekleri toplantıda, yaz sezonunda yapılması planlanan çalışmaları da masaya yatıracaklarını belirtti. HALK OTOBÜSLERİNDE PARALI BİNİŞLERE SON VERİLİYOR Öte yandan yeni yılla birlikte uygulanmasına başlanılan “Akılı Bilet Sistemi”nin Nisan ayından itibaren artık tamamen oturtulacağını söyleyen Özel Halk Otobüsleri Derneği Başkanı Ata, “Nisan ayının ilk haftasından itibaren artık otobüslerimizde muavin uygulaması sona ermiş olacak. Bu tarihten sonra vatandaşlarımız satın alacakları akıllı kartlarla ulaşım hizmetlerinden istifade edebilecek. Akıllı kartı bulunmayan vatandaşlarımız için de, tek yönlü binişler için jeton satışı yapılacak” şeklinde konuştu. Ömer Ata, sisteme geçiş ve uygulanma sürecinde vatandaşların karşılaşmış olduğu sıkıntıları da rapor haline getirdiklerini, gerçekleştirecekleri toplantıda bu detayları da gündeme getireceklerini vurgulayarak, “Pazar günü toplayacağımız zirve, şehir içi ulaşım sektörünün içinde bulunduğu sorunları çözme bağlamında önemli bir adım olacaktır” dedi.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sol Ayağım 3” Resim Sergisi Sona Erdi
Doğuştan engelli olduğu için ellerini kullanamayan, ancak sol ayağıyla ...
Fuhuş Operasyonunda 2 Tutuklama
Erzurum’da ”Fuhuşa Teşvik Aracılık ve Yer Temin Etmek” suçundan 2 kişi tutuklandı.
Dikyar Köyü Derneği’nden Yardım Atağı
Uzundere Dikyar köyü Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği’nce 2007 ...
 
Bahar Geldi Polenlere Dikkat!
Baharla birlikte polen mevsimi de geldi. Alerjisi olanlar özellikle sabah ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
Kültürümüze Yabancılaşıyoruz Erzurum sosyo ekonomik problemlerinin ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Cindilli TOBB Sağduyuya Çağrı ...
 
Erzurum Gazetesi Arşiv
Erzurum “Barbaşını” Yitirdi Milli Folklorcu Sedat ...
Türkü Paşa’sından Tepki:
Trt Erzurum Radyosu Kapatılmamalı Yaklaşık 6 senedir hastalıkla mücadele ...
Tom, Şefkat Evi'ni Ziyaret Etti
Erzurum Emniyet Müdürü Ali Tom, Yakutiye Belediyesi Şefkat Evi'ne her ...
 
ERZURUM
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Şantajın Oyunu
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Atatürk Üniversitesi’nde akıl teri patenti geçti
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Trafikte ölüm sessizdir, istatistik bağırır
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Kurşun sıkarsan, sevinç dağılır kardeşim
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Herkesin putu kendine şirin...
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Asansör Takım Olmanın Alemi Var mı? Ve Erzurumspor Gerçeği
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva