ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Oltu'da ADEM Projesi sergisi
Oltu'da ADEM Projesi sergisi
Karayazı’da ‘Ters Lale Festivali’ günceli
Karayazı’da ‘Ters Lale Festivali’ günceli
MHP’den TFF’ye sert tepki
MHP’den TFF’ye sert tepki
Kotanlı’dan 1 Mayıs açıklaması
Kotanlı’dan 1 Mayıs açıklaması
Erzurum’dan 2 futbolcu milli takım kadrosunda
Erzurum’dan 2 futbolcu milli takım kadrosunda
HABERLER>GUNCEL
14 Ağustos 2009 Cuma - 03:36

Tetik’ten istismar uyarısı…

GHA/Erzurum Şehit Aileleri Derneği Başkanı Tetik, vatandaşları istismarcılara karşı uyardı. Başkan Tetik, Ramazan ayında insanlardan şehit ve gazi yakınları adına para toplamak isteyen gruplara karşı dikkatli olunması çağrısında bulundu.

Tetik’ten istismar uyarısı…

Erzurum Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hatem Tetik, vatandaşları istismarcılara karşı uyardı.
Yaklaşan Ramazan ayı, şehit ve gazi ailelerini istismar ederek yolunu bulanların iştahını kabartırken, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hatem Tetik’ten uyarı geldi. Başkan Hatem Tetik, Ramazan ayında insanlardan şehit ve gazi yakınları adına para toplamak isteyen gruplara karşı dikkatli olunması çağrısında bulundu.
ŞEHİT AİLELERİNİN ADINI KULLANIYORLAR
Türkiye’deki hiçbir derneğin, şehit ya da gazi yakınları adına para toplama gibi bir girişiminin olmayacağına dikkati çeken Başkan Hatem Tetik, “Edindiğimiz bilgilere göre, Ramazan ayında bu gruplar yeniden gün yüzüne çıkacaklar. Halkımızın merhamet duygularını ve mübarek Ramazan ayını istismar etmeye niyetli olan bu kişi veya kişilere karşı dikkatli olunmasını istiyoruz. Biz hiç kimseye ve hiçbir gruba, şehit yakınları için para toplamaları yönünde bir görev vermedik, böyle bir talepte de bulunmayız.” diye konuştu. Özellikle güvenlik güçlerinin bu konuda hassasiyet göstermesini arzu ettiklerini anlatan Hatem Tetik, geçmiş yıllarda bu tür olaylarla karşılaştıklarını hatırlatarak, “Geçtiğimiz yıl bu yönde çeşitli girişimlerde bulunulmuştu. Bir takım insanlar, ellerindeki asılsız makbuzlarla şehit ve gazi yakınları için para toplamaya kalkışmışlardı. Uyarıyoruz, vatandaşlarımız böyle aldatmacalara sakın itibar etmesinler.” dedi.
TETİK: İHTİYAÇ SAHİBİ ŞEHİT YAKINLARI RAMAZAN’DA UNUTULMASIN!
Erzurum Şehit Aileleri Derneği olarak, ihtiyaç sahibi olan şehit ailelerine kendi imkanlarıyla yardım etmeye çalıştıklarına vurgu yapan Hatem Tetik, “Geçtiğimiz yıl Ramazan ayında Erzurum Valiliği kanalıyla 23 şehit ailesine 2’şer ton kömür yardımı yapıldı. Ayrıca 41 ailemize de, 200’er TL’lik nakit yardımda bulunuldu. İhtiyaç sahibi şehit ailelerimize, gıda ve giyim yardımları da ulaştırıldı.” şeklinde konuştu.
VALİLİKTEN BEKLENTİ
İhtiyaç sahibi ailelerin sevindirilmesi anlamında bu Ramazan ayında Erzurum Valiliği’nin desteğini arzuladıklarını ifade eden Başkan Hatem Tetik, “Sayın Valimiz, geçtiğimiz yıl büyük bir hassasiyet göstererek, ihtiyaç sahibi şehit yakınlarını unutmamıştı. Kendisinin aynı duyarlılığı bu Ramazan ayında da göstermesini arzu ediyoruz. Aynı şekilde Büyükşehir Belediye Başkanımızın da, şehit yakınlarına yardım eli uzatacağına inanıyoruz.” diye konuştu. İhtiyaç sahibi şehit yakınlarını rencide etmeden ve onları incitmeden yapılacak her türlü yardıma kapılarını açtıklarını bildiren Hatem Tetik, hayırsever vatandaşlardan da bu yönde destek beklediklerini sözlerine ekledi.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bayındırlık hamlesi
GHA/Atatürk Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrencilerin barındırıldığı ...
Kamu çalışanları “zam” bekliyor
Memur-Sen Erzurum İl temsilcisi Dindi, “2010 yılı için talep ettiğimiz ...
Ekmekleri için yürüyecekler
GHA/ Sigara yasaklarını protesto eden kahvehaneciler, miting yapmaya ...
 
Alt yapı hüsranı..
Tebrizkapı'da yaşanan yol çökme olayı, Erzurum'da altyapı sorununu yeniden ...
Kırgızlara sevgi gösterisi
Kırgızistan’dan yürüyerek gelen 34 kişilik hac kafilesi, Erzurum’da ilgi ...
Şentürk, Erzurum’da rekora hazırlanacak
1,5 Yıl Önce Güney Afrikalı Bir Görme Engellinin 269 Km. Hıza Ulaştığı ...
 
Oltu, 'Yıldırım Olayı'nı tartışıyor
CİHAN- ERZURUM/Erzurum'un Oltu İlçesi'ne ataması yapılan Sivaslı Kaymakamı ...
Sivaslı, Kaymakamına Sahip Çıktı
Dansözlü veda gecesiyle eleştirilere hedef olan Uşak'ın Sivaslı ilçesi ...
Tekman’da şaşırtıcı olay
Erzurum'un Tekman İlçesi'nde üzerinde Allah yazılı balık görenleri şaşırttı.
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
İnancın Başarısı
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Bir yumrukta çürüyen vicdan
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Asansör Takım Olmanın Alemi Var mı? Ve Erzurumspor Gerçeği
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Dadaş Tahsin Bayramoğlu’nun ardından
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Türk Milleti: Medeniyetin Evrensel Mimarları
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurum’un Dirilişi yahut 107 Yılın Çığlığı
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva