ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Kızıldağ’da feci kaza: 3 ölü, 6 yaralı
Kızıldağ’da feci kaza: 3 ölü, 6 yaralı
‘Kadın Hizmetleri Bölgesel İstişare Toplantısı’ yapıldı
‘Kadın Hizmetleri Bölgesel İstişare Toplantısı’ yapıldı
Ahlat Milli coşkuya hazırlanıyor
Ahlat Milli coşkuya hazırlanıyor
Atatürk Üniversitesinden Uzakdoğu açılımı
Atatürk Üniversitesinden Uzakdoğu açılımı
Horasan'da otobüs ile traktör çarpıştı: 8 yaralı
Horasan'da otobüs ile traktör çarpıştı: 8 yaralı
HABERLER>GUNCEL
13 Ekim 2006 Cuma - 00:00

Terminal mahallesinde toplu ulaşım sorunlu

Erzurum’un en eski ve kalabalık mahallelerinden biri olan Terminal Mahallesine, şehir merkezinden sadece bir otobüs gidiyor.

Terminal mahallesinde toplu ulaşım sorunlu

Terminal mahallesinde toplu ulaşım sorunlu Erzurum’un en eski ve kalabalık mahallelerinden biri olan Terminal Mahallesine, şehir merkezinden sadece bir otobüs gidiyor. Mahalle sakinleri ise, bu durumdan oldukça şikayetçi. Özellikle hastanelere gitmekte zorluk çektiklerini vurgulayan vatandaşlar, Başkan Küçükler’den ulaşımda destek istediler.. Erzurum’un en eski ve kalabalık mahallelerinden biri olan Terminal Mahallesine, şehir merkezinden sadece bir otobüs gidiyor. Mahalle sakinleri ise, bu durumdan oldukça şikayetçi. Özellikle hastanelere gitmekte zorluk çektiklerini vurgulayan vatandaşlar, Başkan Küçükler’den verdiği sözü yerine getirmesini istediler. Terminal Mahallesi yıllardan beri büyük sıkıntılarla boğuşmaya devam ediyor. Mahallenin şu günlerde en büyük sıkıntısı ise otobüs seferlerinin halen daha yapılmaması. Terminal Mahallesine geçmiş yıllardan bu yana sadece 3 numaralı otobüs gidiyor. Bu otobüste 1 saatte bir geldiği için mahalle sakinleri istedikleri saatte gidecekleri yerlere varamıyor. BAŞKAN SÖZ VERMİŞ Terminal Mahallesi Muhtarı Aziz Çakan, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’in, mahalleye otobüs seferi getirilmesi yönünde kendisine söz verdiğini belirterek, “Kurtderesinden geçen yol mutlaka Şükrüpaşa’ya bağlanmalıdır. Bu yol bağlandığında hem mahalle gelişir hem de otobüs seferleri getirilmiş olur. Başkan Ahmet Küçükler ile defalarca görüştüm. Bize söz verdi. Hat hazırlandığını söyledi. Halen daha bir gelişme yok. Mahallemizde yaşlı vatandaş sayımız bir hayli fazla. Özellikle hastanelere gidecek otobüs kaldırılması gerekli.” dedi. ÖZDEMİRDE BU MAHALEDE OTURUYOR Yıllardan beri mahalle sakinleri ve muhtar Aziz Çakan, otobüs istemelerine ve taleplerinin geri çevrilmesine rağmen, ilginç bir durum ortaya çıktı. Özel halk otobüsleri derneği başkanı Mahmut Özdemir’in, Terminal Mahallesinde ikamet ettiği açıklandı. Dernek başkanı Mahmut Özdemir’in, tüm otobüsler elinde olmasına rağmen, Terminal Mahallesine neden otobüs vermediği ise mahallelinin tepkisi topluyor. Mahalle sakinleri Başkan Küçükler’in yanı sıra, Mahmut Özdemir’in de konuya eğilmesini bekliyor. SULARDA NİTRAT BULUNUYOR Terminal Mahallesinin diğer bir sıkıntısı da musluk sularında nitrat oranının fazla olması. Muhtar Aziz Çakan, son zamanlarda suların çok bozuk aktığına dikkat çekerek, mahallelinin bu sebeplerden dolayı hastalandığını aktardı. ESKİ Genel Müdürü Vahit Kılınboz ile konu hakkında görüştüğünü dile getiren Aziz Çakan, kuyulardan kaynaklanan sıkıntı olduğunu kaydetti.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
THK’ DAN RAMAZAN YARDIMI
Türk Hava Kurumu Erzurum Şube Başkanlığı, Ramazan ayı dolayısıyla muhtaç ...
Vergi Dairesi Başkanı Karayel uyardı:
“Post cihazları amaç dışı kullanılmamalı” Vergi Dairesi Başkanı ...
Erzurum Müze Müdürlüğü izin verdi
Defineciler Erzincan’da kazı yaptı Erzincan merkeze bağlı Gümüştarla ...
 
Dar gelirli ailelerin kışlık yakacağı tezek
Erzurum'da soğukların kendini iyiden iyiye hissettirmesiyle bazı apartmanların ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
“TARİHE İFTİRA ATMAYIN” Erzurum Büyükşehir Belediye ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
KURTAR BİZİ SAYIN VALİM Erzurum'un Şenkaya İlçesi'nin Turnalı Köyü'nde ...
 
Erzurum Gazetesi Arşiv
SKANDAL Erzurum'un Güzelova Mahallesi'nde okulları onarımda olan ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
Bu da cin haritası Erzurum'un Dadaşkent Beldesi'nde doğal bitkilerden ...
Ahmet Özhan büyük ilgi gördü
İstanbul Bayrampaşa Belediyesi'nin "Doğudan Batıya Bayrampaşa'da Ramazan ...
 
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Töreli olmak
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Direnişin Başarısı
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Dilimizin Kaybolmakta Olan İncileri: Yanlış Söylenen Atasözleri ve Deyimler
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Bir Medeniyet Müessesesi Olarak Atatürk Üniversitesi
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Enver Paşa kimdi bilir misin?
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Medeniyet mi dediniz?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva