ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Tek karede iki mevsim
Tek karede iki mevsim
Erzurumspor puan rekoru kırdı
Erzurumspor puan rekoru kırdı
Hacı Kutlu Bey’in türbesi tarihe ışık tuttu
Hacı Kutlu Bey’in türbesi tarihe ışık tuttu
Emniyetten huzur ve asayiş uygulaması
Emniyetten huzur ve asayiş uygulaması
Kurban pazarlarında hareketlilik
Kurban pazarlarında hareketlilik
HABERLER>SAĞLIK-YAŞAM
11 Mayıs 2026 Pazartesi - 12:29

Tarıkdaroğlu ailesinin mutlu günü

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu'nun oğlu Melih Yaşar için sünnet düğünü düzenlendi.

Tarıkdaroğlu ailesinin mutlu günü

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu'nun oğlu Melih Yaşar için sünnet düğünü düzenlendi.
Erzurum Hilton Otel'de gerçekleştirilen tören, siyaset, bürokrasi ve iş dünyasından önemli isimleri bir araya getirdi. Betül-Zafer Tarıkdaroğlu çiftinin biricik evladı Melih Yaşar'ın sünnet merasimine; Erzurum Valisi Aydın Baruş, AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu, Yakutiye Kaymakamı Tuncay Kaldırım, İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun, Jandarma Albay Hakan Uğurlu, Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, Tortum Belediye Başkanı Muammer Yiğider, Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, Uzundere Belediye Başkanı Halis Özsoy, MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül ile çok sayıda davetli katıldı.
Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan sünnet düğününde Melih Yaşar, babaannesi Firdevs Tarıkdaroğlu ile dedesi Yaşar Tarıkdaroğlu'nun elini öperek davetlilerle yakından ilgilendi. Düğün boyunca misafirlerini tek tek karşılayan Tarıkdaroğlu ailesi, Erzurum'un köklü misafirperverlik geleneğini bir kez daha gözler önüne serdi. Sünnet düğününe katılan Erzurum Valisi Aydın Baruş, "Zafer Tarıkdaroğlu ile kıymetli eşi Betül Hanım'ın evladı Melih Yaşar'ın sünnet düğününe katılarak bu anlamlı günlerinde mutluluklarına ortak olduk. Melih Yaşar'a sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir ömür diliyorum" ifadelerini kullandı.
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ise, "Kıymetli Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcımız Zafer Tarıkdaroğlu Bey'in erkekliğe adım atan biricik evladı Melih Yaşar oğlumuzla bir araya gelmekten mutluluk duyduk. Evladımıza sağlıklı, huzurlu ve hayırlı bir ömür diliyor, Allah'tan damatlığını da görmeyi nasip etmesini temenni ediyorum" dedi.
Betül-Zafer Tarıkdaroğlu çifti ise yaptıkları açıklamada, "Biricik oğlumuzun sünnet merasiminde bizleri yalnız bırakmayarak sevincimize ortak olan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Oğlumuzun erkekliğe ilk adım attığı bu özel günde yanımızda olmanız bizlere güç verdi. Allah daha nice güzel günleri birlikte yaşamayı nasip etsin" ifadelerine yer verdi.

 
Emniyetten huzur ve asayiş uygulaması
 
Hacı Kutlu Bey’in türbesi tarihe ışık tuttu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Şehit ve Gazi annelerine minnettarız'
TDED Erzurum Şubesi Kadın Komisyonu "Hüma Hatun Dost Meclisi" 10 Mayıs ...
TSD beklentilerini paylaştı
Türkiye Sakatlar Derneği Erzurum Şubesi tarafından Engelliler Haftası ...
Şehit ve Gazi Annelerine vefa
Erzurum Kent Konseyi Kadın Meclisi, Anneler Günü dolayısıyla şehit ve ...
 
'Anneler Günü ama ben hiç mutlu olamadım'
Erzurum'da yaşayan 48 yaşındaki Dilek Eraçıkar, doğuştan otizmli iki çocuğunu ...
Göçerlerin zorlu yolculuğu
Çermik ilçesi İkiçeltik Mahallesi'nden Doğu Anadolu Bölgesinde Bingöl, ...
Hayatını 3 engelli oğluna adadı
Sakarya'nın Hendek ilçesinde annelerini bir yıl önce kaybeden doğuştan ...
 
Tanfer: 'Anneler geleceğimizin mimarıdır'
Erzurum Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer, Anneler Gününedeniyle bir ...
Down sendromlu çocuğu olan anneden 2 istek
Erzurum'da yaşayan 52 yaşındaki Nuran Sağlam, 20 yaşındaki Down sendromlu ...
Doğum izni 16 haftadan 24 haftaya çıkarıldı
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, doğum izninin 16 haftadan ...
 
YAZARLAR
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Erzurum'un ruhu
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Erzurumspor Dükkanı" daha güzel olur
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
1048 Pasinler Zaferi Komutanı İbrahim Yınal'ı nasihatleri ışığında rahmetle anıyoruz
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Bozkurt Sembolünün inanılmaz gücü
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Sessizce azalıyoruz...
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Vietnam Benzeşmesi
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un 2026 Beklentileri:

Göçün durması
Hızlı Tren
Doğalgaz ve enerjide indirim
Stadyum
Direkt uçak seferlerinin artırılması
Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi
2. OSB’nin tam kapasiteye ulaşması
Yatay yapılaşmaya geçilmesi
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva