ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum'da milli coşku zirve yaptı
Erzurum'da milli coşku zirve yaptı
2026 FIFA Dünya Kupası: İsviçre: 2 - Cezayir: 1
2026 FIFA Dünya Kupası: İsviçre: 2 - Cezayir: 1
ATAUNİV’den Güney Kore yaklaşımı
ATAUNİV’den Güney Kore yaklaşımı
Erzurum'da dolandırıcılık operasyonu: 3 tutuklama
Erzurum'da dolandırıcılık operasyonu: 3 tutuklama
Bakan Göktaş Erzincan'da
Bakan Göktaş Erzincan'da
HABERLER>ASAYİŞ
25 Mayıs 2023 Perşembe - 16:01

Şehit annesinden tepki

Nihat Kılıçoğulları - Mehmet Emin Kızılca- Şehit Paker’in annesi Sevgi Taşdemir, bazı siyasetçilerin son zamanlardaki çıkışlarının kendilerini üzdüğünü belirterek, "Bir koltuk için vatanına hainlik edenlere hakkımızı helal etmiyoruz. ' dedi

Şehit annesinden tepki

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 2016 yılında terör örgütü PKK'ya yönelik hendek operasyonunda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Selçuk Paker’in annesi Sevgi Taşdemir, bazı siyasetçilerin son zamanlardaki çıkışlarının kendilerini üzdüğünü belirterek, "Bir koltuk için vatanına hainlik edenlere hakkımızı helal etmiyoruz. Biz vatan sağ olsun diyoruz, onlar Öcalan'a, Selahattin’e özgürlük diyorlar” dedi.
Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 2016 yılında terör örgütü PKK'ya yönelik hendek operasyonunda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Selçuk Paker’in annesi Sevgi Taşdemir, oğlunun şehadeti çok istediğini belirterek, “Oğlum Selçuk hendek operasyonlarında şehit oldu. Rabbime şükür oğluma şehadet nasip oldu. Allah bana da şehit annesi olmayı nasip etti. Ezanımız susmasın, bayrağımız inmesin diye nice şehitlerimiz oldu, olmaya da devam edecek. Benim oğlum Selçuk’ta vatana feda olsun. Ama son dönemlerde ortaya çıkan kimi terör destekçileri, biz şehit ailelerini çok üzüyor. Acı üstüne acı yaşıyoruz. Biz kaybettiğimiz evlatlarımız noktasında asla pişmanlık yaşamadık. Selahattin Demirtaş’a özgürlük, Abdullah Öcalan’ın zincirlerini kıracağını söyleyenler var. Bunların isimlerini zikretmek ve hakaret etmek istemiyorum. Bizim evlatlarımızın kanı üzerinden siyaset yapanlar var. Onlara haklarımızı helal etmek istemiyorum. Milliyetçilik vatanını sevmektir, devletini sevmektir, şehidini sevmektir. Bunu anlamak istemiyorlar ve bizim kanacağımızı sanıyorlar. Asla aldanmayacağız” dedi.
Selahattin Demirtaş’a özgürlük isteyenlere seslendiğini belirten Taşdemir, “Benim evladım 11 aylık evli ve eşi 2 aylık hamileydi. Selahattin Demirtaş’a özgürlük vereceklerini söyleyenler, benim evladımı topraktan çıkarıp da bana kavuşturabilecekler mi? Benim oğlum hendek operasyonlarında şehit oldu. Bu olayların fitilini ateşleyen Selahattin Demirtaş idi. Rabbim onlara gün yüzü göstermesin. Birileri özerklik vereceğini söylüyor. Kime sormuşlar? Hangi şehit annesi ile konuşmuşlar. Biz bu toprakların bağımsızlığı için evlatlarımızı şehit verdik. Sadece benim oğlum değil. Kimin toprağını kime veriyorsunuz? Kayyumları kaldıracaklarmış. Bunlar neyin peşinde? Bir koltuk için vatanına hainlik edenlere hakkımızı helal etmiyoruz. Biz vatan sağ olsun diyoruz, onlar Öcalan'a, Selahattin’e özgürlük diyorlar” diye konuştu.

 
Aydemir: ’Haydi Dadaşlar, lidere vefa zamanı’
 
Organlarıyla Erzurum’da bir kişiye umut oldu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Jandarmadan terör örgütüne darbe
Hatay'da jandarma tarafından yapılan operasyonda, Amanoslar'da bölücü ...
Polis aranan 6 şahsı yakaladı
Erzurum’da polisin yaptığı denetim ve aramalarda 6 kişi yakalandı.
Şehit Sarıgül’e vefa
Van'ın Çaldıran ilçesinde 24 Mayıs 2016 tarihinde teröristlerce düzenlenen ...
 
Muş anaları HDP ve PKK'yı lanetledi
Muş’ta çocuklarının terör örgütü PKK tarafından kandırılarak dağa kaçırılmasından ...
33 şehit asker dualarla anıldı
Bingöl’de 24 Mayıs 1993’te 33 askerin şehit edildiği olayda bölücü terör ...
Hakkari’de annelerin evlat nöbeti devam ediyor
Hakkari'de çocukları terör örgütü PKK tarafından kaçırılan ailelerin eylemi ...
 
Jandarmadan uyuşturucuya geçit yok
Uyuşturucu tacirlerine yönelik yürütülen operasyonlarda şüpheli 11 kişi ...
PKK operasyonu: 23 gözaltı
2 ilde düzenlenen operasyonda, bölücü terör örgütü adına kendilerini 'Ateşin ...
Anaların nöbeti bin 359’uncu gününde
Çocuklarının terör örgütü PKK mensuplarınca dağa kaçırıldığını iddia eden ...
 
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Yapılanmanın Yenisi
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Dadaşlık yalnızca bir folklor unsuru değildir
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Elekten geçirmek!
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kadir İnanır'ın ardından
Talat Paşa Aydemir
Talat Paşa Aydemir
Sağlıkta yeni yönetmelik
Osman Şanalan
Osman Şanalan
Buhara’dan Hive’ye, Hokand’dan Bugüne: Kaybettiğimiz Sadece Toprak Değildi
ERZURUM GAZETESİ
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un 2026 Beklentileri:

Göçün durması
Hızlı Tren
Doğalgaz ve enerjide indirim
Stadyum
Direkt uçak seferlerinin artırılması
Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi
2. OSB’nin tam kapasiteye ulaşması
Yatay yapılaşmaya geçilmesi
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva