ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Karslı: 'İnsanlık kavramının içi boşaldı'
Karslı: 'İnsanlık kavramının içi boşaldı'
'Terörü milletimizin gündeminden çıkaracağız'
'Terörü milletimizin gündeminden çıkaracağız'
Eğitimde yükseliş OECD raporuna yansıdı
Eğitimde yükseliş OECD raporuna yansıdı
Erbaş: Kalbimizin yarısı Filistin olarak atıyor
Erbaş: Kalbimizin yarısı Filistin olarak atıyor
Ülkü Ocakları Koç'a destek verecek
Ülkü Ocakları Koç'a destek verecek
HABERLER>EKONOMİ
6 Mayıs 2009 Çarşamba - 02:53

SGK İlçelere açılıyor

GHA/Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Erzurum İl Müdürlüğü, ilçelerde teşkilatlanmak için atağa geçti. 8 Mayıs Cuma günü, Erzurum’un Oltu ilçesinde Sosyal Güvenlik Merkezi’ni hizmete açacak olan SGK, Pasinler, Hınıs, Horasan, Karayazı ve Tekman için de girişim başlattı.

SGK İlçelere açılıyor

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Erzurum İl Müdürlüğü, ilçelerde teşkilatlanmak için kollarını sıvadı. 8 Mayıs Cuma günü, Erzurum’un Oltu ilçesinde Sosyal Güvenlik Merkezi’ni hizmete açacak olan SGK, Pasinler, Hınıs, Horasan, Karayazı ve Tekman için de harekete geçti.
6 İLÇEDE YAPILANMA
SGK Erzurum İl Müdürü Hulusi Bumin, kurumun ilçelerde de teşkilatlanması için bir takım çalışmalar başlattıklarını söyledi. Erzurum’un şimdilik 6 ilçesinde Sosyal Güvenlik Merkezi açacaklarını kaydeden Bumin, ilk açılışı Olu ilçesinde gerçekleştireceklerini bildirdi. 8 Mayıs Cuma günü yapılacak olan açılışın ardından önümüzdeki bir ay içerisinde Pasinler ve Hınıs merkezlerini hizmete sokacaklarını açıklayan Bumin, “Gerekli yer temini yapıldıktan sonra Horasan, Karayazı, Tekman ve Pasinler’de de Sosyal Güvenlik Merkezi açacağız” dedi.
OLTU HİZMET BİNASI TESPİT EDİLDİ
Erzurum’un Oltu ilçesinde daha önceden sağlık ocağı olarak kullanılan binanın tadilattan geçirildiğini anlatan Hulusi Bumin, yapılan görüşmeler neticesinde bu binanın Oltu Sosyal Güvenlik Merkezi olarak hizmet vermesinin kararlaştırıldığını ifade etti. Bumin, tek katlı ve 7 odalı binada, ilden görevlendirmeleri yapılan 5 personelin çalışacağını ifade ederek, “8 Mayıs günü Oltu ilçemizde merkezimizi hizmete sokacağız. Bundan sonraki süreçte Oltu ilçesinde kurumumuza ait işlemler bu merkez eliyle yürütülecek” dedi.
HORASAN, KARAYAZI VE TEKMAN’DA SGM’LER İÇİN BİNA ARANIYOR
SGK Erzurum İl Müdürü Hulusi Bumin, Oltu ilçesinin hemen ardından önümüzdeki bir ay içerisinde Hınıs ve Pasinler için harekete geçeceklerini söyleyerek, söz konusu ilçelerde de yer temininin yapıldığını ifade etti.
Geriye kalan Tekman, Karayazı ve Horasan ilçelerinde ise, hizmetlerin verilmesine imkan sunacak olan bina aradıklarına dikkati çeken Bumin, “Söz konusu ilçelerimizde bina bulur bulmaz, gerekli görüşmeler yapılacak ve Sosyal Güvenlik Merkezleri, buralarda da hizmete sokulacaktır.” diye konuştu. Merkezler hizmete geçtikten sonra işlemlerin artık bu ilçelerden yürütüleceğini belirten Bumin, böylece hem işverenlerin, hem de Erzurum SGK İl Müdürlüğü’nün iş yükünün hafifletilmiş olacağını ifade etti. Bumin, “Artık mükelleflerimiz işlemlerini yürütmek için merkeze gelmek zorunda kalmayacaklar. Hem onlar zamandan kazanacak, hem de biz” dedi.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
selam 6 Mayıs 2009 Çarşamba 13:10

tortum yine yok bu baglık bahçelik ilçe ne hale geldi ilgisizlikten üvey evlatnı anlamadım slm

Yorumu oyla      7      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bu indirim Erzurum için yeter mi?
Doğalgaza yapılan yüzde 25 oranındaki indirim, 1 Mayıs’tan itibaren geçerli ...
TÜFE düştü..
TÜİK Nisan ayı TÜFE sonuçlarını açıkladı. Erzurum İstatistik Bölgesi’nde ...
STK’lardan lojistik merkez tepkisi
G.İSPİRLİ/ ERZURUM Gazetesi’nin gündeme getirdiği, 400 kişinin istihdam ...
 
Hınıslıoğlu Konsey Üyesi Seçildi...
Hafta sonu yapılan TOBB Genel Kurulunda yönetim kademeleri içinde yeralan ...
Çakıroğlu rekortmen oldu
İspir'de 2008 yılı kazançları üzerinden 2009 yılında verilen beyannamelere ...
Hayvancılıkta tercih değişti
AA/Erzurum Ziraat Odası Başkanı Mücahit Harmandar, bölgede küçükbaş hayvancılığın ...
 
Bal mevsimi başladı..
İlkbaharla birlikte arıcılık mevsimi de açıldı. Doğu Anadolu Bölgesinde ...
KOBİ’lerde Teşvik sükutu..
Doğu Anadolu Bölgesi’nin tüm illerinde olduğu gibi Erzurum’da da yeni ...
Borçlu esnafa icra şoku!
GHA/ Gülahmet Caddesi’nde bulunan Yeğenağa İş Merkezi’nde faaliyet gösteren ...
 
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Haritanın Yenilenmesi
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Aydemir yalnızca bir isim yahut soyisim midir?
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Artık verilerle dövüşen adamlar var!
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Yıkılsın, yok olsun böylesi bir dünya
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Töreli olmak
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Bir Medeniyet Müessesesi Olarak Atatürk Üniversitesi
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva