ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
'Her selamda bir vefa, her ziyarette bir değer'
'Her selamda bir vefa, her ziyarette bir değer'
Erdoğan, Mehmetçik ile telefonda bayramlaştı
Erdoğan, Mehmetçik ile telefonda bayramlaştı
Uzundere'de self servis kiraz toplama
Uzundere'de self servis kiraz toplama
Aydın AGİT Bölgesinde Terör Eğilimlerini değerlendirdi
Aydın AGİT Bölgesinde Terör Eğilimlerini değerlendirdi
Palandöken'de bıçaklı kavga: 1 yaralı
Palandöken'de bıçaklı kavga: 1 yaralı
HABERLER>GUNCEL
2 Temmuz 2005 Cumartesi - 00:00

POLİS MESLEK YÜKSEK OKULU 3. DÖNEM MEZUNLARINI VERDİ

201 GENÇ POLİS GÖREVE BAŞLADI Erzurum Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Erol Çöl, yalnızca mesleki bilgilerle donatılmış polis değil, iyi muhakeme edebilen ve değişen toplum şartlarına uyum sağlayabilen polislerin yetiştirmenin önemli olduğunu söyledi.

POLİS MESLEK YÜKSEK OKULU 3. DÖNEM MEZUNLARINI VERDİ

POLİS MESLEK YÜKSEK OKULU 3. DÖNEM MEZUNLARINI VERDİ 201 GENÇ POLİS GÖREVE BAŞLADI Erzurum Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Erol Çöl, yalnızca mesleki bilgilerle donatılmış polis değil, iyi muhakeme edebilen ve değişen toplum şartlarına uyum sağlayabilen polislerin yetiştirmenin önemli olduğunu söyledi. Erzurum Polis Meslek Yüksek Okulu'nda 3. dönem mezuniyet töreni düzenlendi. Törende konuşan Çöl, bilgi ve iletişim teknolojisindeki hızlı gelişimin, toplumları süratli değişime zorladığını ifade etti. Uluslararası polis teşkilatlarında da bu nedenle köklü değişiklikler yapıldığını kaydeden Çöl, Türkiye'de bu değişikliklerden en önemlisinin, polis eğitiminin artık yüksek okul düzeyinde verilmesi olduğunu söyledi. POLİSE YÜKSEK DÜZEYDE EĞİTİM VERİLİYOR Toplumsal hayatın sağlıklı bir şekilde devam edebilmesi için kamu düzeni ve huzurun önemli olduğuna dikkat çeken Çöl, şöyle devam etti: ''Bu düzeni sağlamakla görevli olan emniyet teşkilatı mensuplarının eğitimi çok önemlidir. Yalnızca mesleki bilgilerle donatılmış polisler değil, iyi muhakeme edebilen ve değişen toplum şartlarına uyum sağlayabilen polisler yetiştirmek önemlidir.'' Erzurum Valisi Celalettin Güvenç de, polis adaylarının, önceki dönem öğrencilerinden daha şanslı olduklarını, daha fazla imkanlar içinde eğitim aldıklarını söyledi. Türkiye'de ceza yargısı, polis ve jandarmanın görev ve yetkileri ile ilgili önemli değişiklikler yapıldığına işaret eden Güvenç, ''Görevinizde, yapacağınız uygulamalarda elbetteki öğrendiğiniz bu konulara dikkat edeceksiniz. Çünkü, bu ülkenin, kötü muamele ve karakollardaki bazı uygulamalar yüzünden dünya nezdinde ne kadar sıkıntı çektiğini hocalarınız sizlere anlatmıştır'' diye konuştu. Halk oyunları gösterilerinin sunulduğu törende, mezun olmaya hak kazanan 201 polis adayı yemin etti. AŞIRI SICAK POLİS ADAYINI BAYILTTI... Konuşmaların ardından dönem birincisi Metin Helvacı, yaş kütüğüne plaket çaktı. İlk 10'a giren öğrencilere protokol mensuplarınca diploma ve hediyeleri verildi ve geçit töreni yapıldı. Tören sonrası aileleriyle mezuniyet coşkusunu yaşayan genç polisler, şapkalarını havaya fırlatarak mesleğe ilk adımı atmanın sevincini yaşadı. Tören öncesi zeybek gösterisi yapan genç polisler, yemin törenine zeybek kıyafetleriyle katıldı. Geçit töreninde de arkadaşlarını zeybek kıyafetleriyle takip eden genç polisler, davetlilerden yoğun ilgi gördü. Öte yandan, tören sırasında aşırı sıcaktan bunalan polis adayı Ferit Toy, fenalık geçirerek bayıldı. Tören alanının dışına alınarak ilk müdahalesi yapılan Toy, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis adı Toy'un sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
14 Nisan 2014 Pazartesi 13:31

şeytanı görme sende o daima seninle ama ihlası devamlı okuyalım cünkü ihlas iman ettigin ılhın sıfatlarıdır hergüm mümkünse 100 keree okuyqlım

Yorumu oyla      7      5  
FATMA SAYLAN 10 Nisan 2014 Perşembe 10:06

OKULUMUZA GAZETENİZİ BEKLİYORUZ.İSMETPAŞA İLKOKULU

Yorumu oyla      7      5  
fatma saylan 10 Nisan 2014 Perşembe 10:01

sizi hep takip ediyorum KUTLUYORUM

Yorumu oyla      7      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
YAKUTİYE BELEDİYE BAŞKANI ATINÇ’TAN İLGİ ÇEKİCİ TESPİT:
SOKAKLARDA YÜN VE HALI YIKANMASI ASFALTI BOZUYOR Erzurum'un alt kademe ...
ERZURUM LİSESİ'NDE AYRAN AŞI ŞÖLENİ
Erzurum Lisesi'nin geleneksel 'Ayran Aşı Şöleni' yapıldı.
Piyasalara yaz durgunluğu hakim
Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Erzurum Şube Başkanı Zeki ...
 
Dadaşköy’den yayla şenliği
Dadaşköy Belediye Başkanlığı beldede yayla turizm etkinleri geliştirmek ...
Erzurum Tarımsal Araştırma Enstitüsü tarafından gerçekleştirilen
MERA ISLAH ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR Erzurum Doğu Anadolu Tarımsal Araştırma ...
KPSS HEYECANI BAŞLADI
A grubu ve öğretmenlik kadrolarına memur almak amacıyla düzenlenen 2005-Kamu ...
 
OLTU'DA SEL HASARA YOL AÇTI
Erzurum'un Oltu İlçesi'nde önceki gün akşam saatlerinde yağan sağanak ...
İNŞAAT TEMELİNE DÜŞEN ÇOCUK AĞIR YARALANDI
Erzurum'da yaklaşık 5 metre derinliğindeki inşaat temeline düşen çocuk, ...
ŞOFBEN ÇARPTI, BİR KİŞİ ÖLDÜ
Tekman İlçesi'nde elektrikli şofbenden çıkan akıma kapılan bir kişi öldü.
 
ERZURUM
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Adalet Meydanından Ekran Çağına
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Yeni bir sayfa, yeni bir Türkiye
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Yolun açık olsun ASELSAN
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Zulme ortak olduğunun farkında mısın?
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Dolarla ölçülen cehennem
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Erzurumspor Elese de Elense de Kutlu ve Ekibine Minnettarız
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva