ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Oltu'da yürekler milli coşkuda buluştu
Oltu'da yürekler milli coşkuda buluştu
Aşkale’de 19 Mayıs milli coşkuyla kutlandı
Aşkale’de 19 Mayıs milli coşkuyla kutlandı
Dadaşlar milli coşkuyu paylaştı
Dadaşlar milli coşkuyu paylaştı
19 Mayıs Bayrak Devir Teslim Töreni
19 Mayıs Bayrak Devir Teslim Töreni
Vali Baruş’tan 19 Mayıs mesajı
Vali Baruş’tan 19 Mayıs mesajı
HABERLER>SİYASET
5 Mart 2017 Pazar - 16:54

Öz: “Vesayetçiler akılları bulandırmaya çalışıyor”

Başkan Öz ve beraberindekilerin ilk durağı Şenkaya oldu

Öz: “Vesayetçiler akılları bulandırmaya çalışıyor”

Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin de dahilinde bulunan Anayasa değişikliği Halk Oylaması öncesinde Erzurum Ak parti İl Teşkilatının çalışmaları devam ediyor. İl Başkanı Mehmet Emin Öz, il yönetiminden Abdurrahman Tekintongaç, Onur Temiz, Hüseyin Bozkuş, Alparslan Şimşek, Yakup Yazıcı ve Ferdi Ödleş ile birlikte Erzurum’un Şenkaya ve Olur ilçelerine çıkarma yaptılar. İlçe başkanları ile birlikte vatandaşlarında ilgisiyle karşılanan il teşkilatı başkan ve üyeleri referandumda Evet oyunun önemine değindiler. Başkan Öz ve beraberindekilerin ilk durağı Şenkaya oldu. Ak Parti Erzurum İl Başkanı ve il yönetimini ilçeye girişte Ak Parti İlçe Başkanı Onur Aki, Şenkaya İlçe Belediye Başkanı Görbil Özcan ve partililer oldu. Karşılamanın ardından ilk olarak Şenkaya Halk Eğitim Salonunda partililere hitap etti. Ak partinin referandum seçimlerinde yeni bestelenen evet klibi ve 15 Temmuz Şehitlerini anlatan sine vizyon gösterisi izlendi. Salonda bulunan partililer ellerinde Cumhurbaşkanlığı Referandum halk oylamasını evet pankartları ile destek verdiler. Daha sonra Şenkaya İlçe Belediye Başkanı Görbil Özcan’ı makamında ziyaret ettiler.
ÖZ; VESAYETÇİLER AKILLARI BULANDIRMAYA ÇALIŞIYOR
Gittiği yerlerde bilhassa 1982 Anayasası'nda ki tıkanıklıklara dikkat çeken Ak Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, vesayet rejiminin kendi hazırladığı bu Anayasa'nın artık hükümlülüğünü yitirmesinden dolayı korku içinde olduklarına dikkat çekti. Vesayetçilerin yeni Anayasa'nın değişiminde tek adam gerekçesiyle milletin akıllarını bulandırma gayretinde olduğuna değinen Öz, "Milletimizin akıllarını bulandırmaya çalışıyorlar. 15 yıldır bu denemeleri hep boşa çıktı. Çünkü yıllarca zulümle yoklukla yönetilen halkımız 15 yıldır feraha ermiştir. Bunların hiçbir söylemi vatandaşın nazarında hükmünü kaybetmiştir. Şimdilerde de bazen artık parti amblemlerini de kaldırarak halka gitmek suretiyle ikna çabalarında olduklarını görüyoruz. Bu girişimleri de sonuçsuz kalacaktır. Kimileri de tek adam rejimi ile Recep Tayyip Erdoğan'dan sonra ne olacak deyip vatandaşa sorup zihinleri bulandırıyor. Oysa tıpkı saygıdeğer Cumhurbaşkanımızın dediği gibi Allah'ın takdiri dışında hiçbir şey olmaz. Allah ne dilerse o olur. Zira halkımız kimin bu ülkeye hizmet kiminin zillet olduğunu görmüştür" diye konuştu.
Ak Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz ve il yönetiminin bir sonraki uğrak yeri Erzurum’un Olur ilçesi oldu. Ak Parti Olur İlçe Başkanı Mevlüt Kaya, Ak Parti Olur Belediye Başkanı Tahsin Oktay ve partililer karşıladı. Halk Eğitim Binasında partililer karşıladı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından konuşmalar yapıldı. Konuşmaların ardından Olur İlçe Belediye Başkanı Tahsin Oktay’ı makamında ziyaret ettiler. Sohbette ilgi odağı 85 yaşındaki Mecit Çiftçi dede oldu. Mecit dedeyi dinledikten sonra gereken yardımın yapılması için not alındı. Belediye Başkanı Tahsin Oktay misafirlere Oltu taşı tespih hediye etti.

 
Güpegündüz banka soygunu girişimi
 
İl ekonomisinde Muhasebeciler Haftası gündemi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Taşkesenlioğlu: “ABD Fetullah Gülen’i öldürecek”
AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, “ABD bir gün Fetullah ...
Aydemir: 'Ölçümüz Sayın Cumhurbaşkanımızdır'
Milletvekili Aydemir, “Halkımız için öncelik istikrar ve güvendir. Ölçümüz ...
AK Parti'den Horasan çıkarması
AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, referandum çalışmalarına Horasan’da devam etti.
 
Aydemir: ‘Milyon Defa Milyon ‘Evet’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Anayasa değişikliğinin ...
Memur-Sen Kadınlar Komisyonu kararını açıkladı
Memur-Sen Kadınlar Komisyonu Başkanı Öçal: "Referandumda ‘Evet’ diyoruz" dedi
Sekmen, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni anlattı
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Hınıs ve Karaçoban’da muhtarlarla buluştu
 
Sertoğlu: 'Pasinler 'Evet' rekoru kıracak'
asinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, 16 Nisan’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ...
Kent Konseyi’nde Hüseyin Tanfer dönemi
Erzurum Kent Konseyi’nin ikinci genel kurulunda başkanlığa Hüseyin Tanfer getirildi.
Öz: “Vesayet anayasası miadını doldurmuştur”
Başkan Öz, referandumun önemine değindi. Yapılacak referandumla Türkiye'nin ...
 
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Güç, akıl ve adalet
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Erzincan’dan yükselen ses…
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Erzurum bir irfan otağıdır
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Dünya yeni masayı kuruyor
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Yeni çağın kavşağında Türk dünyası
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Tellinin Çiftelisi 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un 2026 Beklentileri:

Göçün durması
Hızlı Tren
Doğalgaz ve enerjide indirim
Stadyum
Direkt uçak seferlerinin artırılması
Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi
2. OSB’nin tam kapasiteye ulaşması
Yatay yapılaşmaya geçilmesi
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva