ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Karayazı’da trafik kazası: 1 yaralı
Karayazı’da trafik kazası: 1 yaralı
Erzurum’da tarımda yeni bir dönem
Erzurum’da tarımda yeni bir dönem
KAÜ'de Türk Dünyası gündemi
KAÜ'de Türk Dünyası gündemi
Trendyol 1. Lig: Ümraniyespor: 1 - Sarıyer: 3
Trendyol 1. Lig: Ümraniyespor: 1 - Sarıyer: 3
Şimşek ekonomide beklentileri paylaştı
Şimşek ekonomide beklentileri paylaştı
HABERLER>BÖLGEDEN
18 Ekim 2025 Cumartesi - 11:42

Oltu'da 'Ben ve Ağacım' etkinliği

15-16 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen proje kapsamında, Oltu Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan İşletme Müdürlüğü’nün ağaçlandırma sahasında "Ben ve Ağacım" temalı bir fidan dikimi etkinliği düzenlendi.

Oltu da  Ben ve Ağacım  etkinliği

Oltu ilçesinde Karabekir İlkokulu tarafından yürütülen ve Polonya Ulusal Ajansı tarafından desteklenen "Recycling is My Smile at Nature" adlı Erasmus projesinin üçüncü uluslararası toplantısı, Polonya ve Litvanya’dan gelen proje ortaklarının katılımıyla Oltu’da gerçekleştirildi.
Proje hakkında bilgi veren Karabekir İlkokulu Müdürü Cemal Tanrıver, çevre kirliliği ve iklim değişikliği gibi küresel sorunlara dikkat çekerek, "Birçok insan bu sorunların ciddiyetinin farkında değil ya da bireysel olarak nasıl katkı sağlayacağını bilmiyor. Bu proje ile çevre bilinci, sıfır atık, geri dönüşüm ve doğa dostu yaşam konularında farkındalık oluşturmayı amaçlıyoruz" şeklinde konuştu.
"Ben ve ağacım" etkinliği düzenlendi
15-16 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen proje kapsamında, Oltu Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan İşletme Müdürlüğü’nün ağaçlandırma sahasında "Ben ve Ağacım" temalı bir fidan dikimi etkinliği düzenlendi. Etkinliğe proje ortaklarının yanı sıra öğrenciler, öğretmenler ve veliler de katıldı. Ayrıca kültürel etkinlikler kapsamında, misafir heyete Oltu’nun tarihi ve turistik yerleri gezdirildi, yöresel ürünler tanıtıldı. Oltu Kaymakamlığı'na bağlı Aile Destek Merkezi ziyaret edilerek, atıklardan el sanatlarıyla üretilen hediyelik eşyalar incelendi. Merkezin çevre temizliği ve aile ekonomisine olan katkısı vurgulandı.
Heyete cağ kebap ikramı yapıldı
Erasmus projesi kapsamında ilçeye gelen Polonya ve Litvanya heyeti, Oltu Kaymakamı Mustafa Çelik tarafından makamında kabul edildi. Kaymakam Çelik, konuklardan ülkelerindeki eğitim sistemi ile Türkiye’deki eğitim sistemi arasındaki farkları değerlendirmelerini istedi. Projenin Oltu’da başarıyla uygulanmasında desteklerini esirgemeyen İlçe Kaymakamı Mustafa Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhami Şahin ve Oltu Orman İşletme Müdürü Atakan Akalan’a teşekkür eden Müdür Tanrıver, "Bu proje, gelecek nesillere daha yaşanabilir, yeşil bir vatan bırakmak adına önemli bir adımdır" dedi.

 
KAÜ'de Türk Dünyası gündemi
 
Erzurum’da tarımda yeni bir dönem
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
KAÜ'de Türk Dünyası gündemi
Karabağ Zaferi’nin 5’inci yılı ve Azerbaycan’ın Bağımsızlık Bölümünün ...
Çiftçi, Tortum ve Uzundere'de incelemelerde bulundu
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak ...
Ağrı’da Gazze ve Aksa Tufanı’na destek yürüyüşü
Gazze’de süren saldırılara tepki gösteren binlerce kişi, Patnos’ta düzenlenen ...
 
Tekman’da Gazze için hayır çarşısı açıldı
Tekman ilçesinde Gazze’ye ulaştırılmak üzere hayır çarşısı düzenlendi.
Vanlı annelerin evlat nöbeti 110'uncu haftasında
Van'da terör örgütü PKK tarafından çocukları dağa kaçırılan ailelerin ...
Bahçeli Kışla köyü Gobat Örük Mahallesi yol bekliyor
Oltu ilçesine bağlı Bahçeli Kışla köyü Gobat Örük Mahallesi sakinleri, ...
 
Kars'ta buz hokeyi heyecanı
Kars'ta Olimpik Buz Sporları Salonu'nda buz hokeyi sezon açılışı maçı renkli görüntülere sahne oldu.
Ilgar Dağı tünelinde geri sayım
Ardahan'ın Posof ilçesinde Ilgar Dağı tünelinde çalışmalara devam ediliyor. Ardahan-Posof ...
Tercan’da muhtarlara yönelik toplantı düzenlendi
Tarım ve Orman Bakanlığı ve TÜİK arasında imzalanan "Genel Tarım Sayımına ...
 
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Yıldızların Kırpılanı
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Üç aşamalı yeni Ortadoğu… Biz hâlâ anlamadık mı?
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Filistin’in tapusu, Nâsıra’da bozuldu…
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Bir zamanlar “Ağabey” bile diyemiyorduk… Şimdi ortak tatbikat konuşuyoruz.
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Bölücübaşı çağrı yaptı… Ama Suriye kolu duymadı.
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Bir Medeniyet Müessesesi Olarak Atatürk Üniversitesi
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva