Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Sekmen'den Memiş'le Erzurum nostaljisi
Sekmen'den Memiş'le Erzurum nostaljisi
Naciye Ana dualarla uğurlandı
Naciye Ana dualarla uğurlandı
Ambulans kepçe ile çekilerek kurtarıldı
Ambulans kepçe ile çekilerek kurtarıldı
2 bin 300 rakımda zorlu karla mücadele çalışması
2 bin 300 rakımda zorlu karla mücadele çalışması
ETSO'dan girişimcilere bilgi desteği
ETSO'dan girişimcilere bilgi desteği
HABERLER>EĞİTİM
5 Kasım 2015 Perşembe - 10:16

Müftülükten Gençlik Merkezleri Projesi

Erzurum İl Müftü vekili Celal Büyük, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak’ı makamında ziyaret ederek üzerinde çalıştıkları sosyal projeler konusunda bilgi alış verişinde bulundu.

Müftülükten Gençlik Merkezleri Projesi

Erzurum İl Müftü vekili Celal Büyük, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak’ı makamında ziyaret ederek üzerinde çalıştıkları sosyal projeler konusunda bilgi alış verişinde bulundu.

İl Müftülüğü olarak il genelinde özellikle gençlere yönelik sosyal projeler başlattıklarını söyleyen İl Müftü vekili Büyük, “Erzurum iki Üniversitesi ve yaklaşık yüz elli bin öğrencisi ile özellikle bölgemizde merkezi bir konumdadır. Şehrimizde eğitim gören gençlerimizle yakından ilgilenmek, dini hayatlarının şekillenmesinde kendilerine rehberlik yapmak ve dini hayatımızın merkezi konumunda bulunan camilerimizle kendilerini buluşturmak amacıyla bir takım projeler geliştirmekteyiz. Bu projeleri gerçekleştirirken bazı paydaş kurumlarımızda vardır. Bunlardan biri de Atatürk Üniversitemizdir.” dedi.

Bu kapsamada kampus içinde bulunan üç camide gençlik merkezlerinin de kurulacağını söyleyen İl Müftü vekili Büyük, “İnşallah yakın zamanda üç kampus camimizde gençlerimizin namaz öncesi ve sonrası bir araya gelebilecekleri, bir taraftan dinlenirken diğer taraftan da ders çalışabilecekleri, internete girebilecekleri gençlik merkezleri kuracağız. Bu merkezlerde yine Üniversitemiz işbirliği ile gençlere yönelik dini ve kültürel hayatlarına katkı sağlayacak etkinlikler düzenlenecektir. “ dedi.

İl Müftülüğünün sosyal içerikli projelerinden çok memnun olduğunu söyleyen Rektör Prof. Dr. Hikmet Koçak ise “Sizleri tebrik ediyorum. Müftülüklerimiz daha çok sosyal içerikli projelerle gençlerimize ulaşmalıdır. Bu konuda Üniversite olarak size her türlü desteği vermeye hazırız. Gençlerimizin dini ve kültürel anlamda gelişimi hepimizin ortak kaygısıdır. Bu nedenle bu anlamda atılacak her tür güzel adıma destek olmak önemlidir. “ dedi.

Ziyaret sonunda İl Müftü vekili Celal Büyük tarafından Prof. Dr. Hikmet Koçak’a Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından oluşan bir takım hediye takdim etti.

 
Yaylım’da kaçak avcı operasyonu
 
16 terörist daha etkisiz hale getirildi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yüksek Öğretimde Narman sunumu
Narman Belediye Başkanı Ahmet Yücel İşleyen beraberindeki heyetler Atatürk ...
Küçük öğrencilerden büyük vefa
Prof. Dr. Celalettin Atamanalp, üniversitedeki görevlilerin çocukları ...
Rus Dili Yarışmasında ATAÜNİ farkı
Rus Dili Yarışmasına katılan Atatürk Üniversitesi toplam 7 derece ile ...
 
Erzurum’da eğitim denetlemesi
M.COŞKUN2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılı itibariyle temel liselere dönüşen ...
ETÜ’de ağaçlandırma seferberliği
Erzurum Teknik üniversitesi Kampüs alanında fidan dikimi yapıldı.
İlk dersi Akyel verecek
Atatürk Üniversitesi 2015-2016 Akademik Yıl açılış töreni 6 kasımda gerçekleştirilecek. ...
 
Demirbüken, öğrencileri hipnozla uyuttu
Atatürk Üniversitesi Kariyer Topluluğu’nun organizasyonuyla düzenlenen ...
Erzurum’un “Çocuk Kahramanlarını” unutmadılar
Erzurum Dadaşkent’te geleceğin Bilge insanlarını yetiştirmek amacıyla ...
İletişim’de Çevre seferberliği
Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde yaz tatili itibariyle başlayan ...
 
YAZARLAR
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Erzurum.. Ve Giden Gelmiyor, Acep Nedendir?
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Büyükşehir Halk Pazarları ve Allah Korkusu
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Sandala Mandala
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Yapay Zeka İllet mi, Nimet mi?
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Özgür ülke olmanın ilk şartı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Kül Rengi Harita
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un 2026 Beklentileri:

Göçün durması
Hızlı Tren
Doğalgaz ve enerjide indirim
Stadyum
Direkt uçak seferlerinin artırılması
Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi
2. OSB’nin tam kapasiteye ulaşması
Yatay yapılaşmaya geçilmesi
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva