ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Yakutiye’de Geleneksel Türk El Sanatları Karma Sergisi açıldı
Yakutiye’de Geleneksel Türk El Sanatları Karma Sergisi açıldı
Vali Çiftçi’ye Gençlik Haftası brifingi sunuldu
Vali Çiftçi’ye Gençlik Haftası brifingi sunuldu
Mehmetçik olmanın gururunu yaşadılar
Mehmetçik olmanın gururunu yaşadılar
ASHM’den ‘80’ler 90’lar Müzik Festivali’
ASHM’den ‘80’ler 90’lar Müzik Festivali’
Haşıloğlu dualarla uğurlandı
Haşıloğlu dualarla uğurlandı
HABERLER>EKONOMİ
26 Haziran 2010 Cumartesi - 01:49

MMO eğitim ataklarını sürdürüyor

ERZURUM(GHA) –Makina Mühendisleri Odası (MMO) Erzurum İl Temsilciliği, Meslek İçi Eğitim Merkezi (MİEM) seminerlerini başlattı. Mühendislik hizmetlerinin kaliteli biçimde verilebilmesi amacıyla başlatılan seminerler, dönüşümlü olarak Ağustos ayına kadar devam edecek.

MMO eğitim ataklarını sürdürüyor

//MESLEK İÇİ EĞİTİM
Makina Mühendisleri Odası (MMO) Erzurum İl Temsilciliği, mühendislik hizmetlerinin kaliteli biçimde yürütülmesi, hem teknik, hem de mevzuatlara ilişkin bilgilerin güncellenmesi amacıyla Meslek İçi Eğitim Merkezi (MİEM) seminerlerini başlattıklarını bildirdi. Erzurum’da mühendislik yapan meslek mensuplarının katılımıyla yürütülen seminerlerin sonunda, üyelere puan verileceğini kaydeden Furunci, bu puanların, mühendislerin belge vizelerini yapabilmeleri için zorunlu olduğunu belirterek, “Eğitimler, dönüşümlü olarak Ağustos ayına kadar devam edecek. Seminerler sayesinde hem üyelerimizin meslek odamızla olan ilişkileri geliştirilmiş olunacak, hem de tecrübe paylaşımı sağlanacak.” dedi. Furunci, MMO bünyesinde görev yapan tecrübeli mühendisler aracılığıyla seminere katılan meslek mensuplarına verilecek eğitimlerin, aynı zamanda sunulan mühendislik hizmetlerinin de kalite kazanmasına imkan sunacağını ifade etti.
//MÜHENDİSLİK HİZMETLERİNE ÇAĞDAŞ VİZYON
Öte yandan MMO Erzurum İl Temsilcisi Furunci, bir süre önce yangın tesisatı mühendis yetkilendirme kursu ve hemen ardından da, LPG dönüşümü konusunda firma yetkililerine yönelik eğitimler verdiklerini hatırlatarak, MMO Erzurum İl Temsilciliği’nin, hem meslek mensuplarına; hem de çeşitli sektörlere yönelik olarak Erzurum’da en fazla eğitim veren meslek kuruluşu haline geldiğini kaydetti.
Furunci, üyelerin gerek kanun, yönetmelik ve mevzuat, gerekse mesleki incelikler noktasında lüzumlu görülen eğitimleri almış olmalarına büyük önem gösterdiklerini dile getirerek, “Eğitim faaliyetleri, bizim ‘olmazsa olmaz’ prensiplerimiz arasında yer alıyor. Bu bakımdan mesleki eğitimleri odamız çatısı altında bir gelenek haline getirmek ve açtığımız kurslara yenilerini eklemeyi hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı. Mühendislik hizmetlerinin, yaşam alanlarının neredeyse tamamına hakim olduğuna dikkati çeken Furunci, bunun bilincinde bir meslek kuruluşu olarak, hizmetlere kalite ve vizyon kazandırma arayışlarını sürdüreceklerini sözlerine ekledi.
 

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Şirketleşme farkı…
Bu yılın ilk beş ayında şirketleşme sayısı bakımından Doğu Anadolu illeri ...
Çiftçi borçlarına yeni yaklaşım
Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Yönetim Kurulu’nun 25 ...
Erzurum arıcılıkta model şehir olacak
ERZURUM(GHA) – Arıcılık ve bal üreticiliğinde yıldızını giderek parlatan ...
 
SGK’dan kayıtdışılık operasyonu
ERZURUM(GHA) – Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Erzurum İl Müdürlüğü, apartman ...
Esnaf kışa hasret kaldı
ERZURUM(GHA) – Piyasalarda yaşanan durgunluk, Erzurum’daki internet ...
DSİ’den yaz atağı
ERZURUM (GHA) – Devlet Su İşleri 8. Bölge Müdürlüğü, 2010 yılı yaz sezonu ...
 
Beker’in uyarıları gerçek oldu
Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) Doğu Anadolu Bölgesi Uzmanı ...
ZMO’dan haksız rekabet tepkisi
ERZURUM(GHA) – Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO) Erzurum Şube Başkanı Okan ...
Piyasa denetimine eğitim yaklaşımı
OKTAY FANİ(İHA) - Sanayi ve Ticaret Bakanlığı’nın 23 – 25 Haziran 2010 ...
 
ERZURUM
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Erzurumspor Elese de Elense de Kutlu ve Ekibine Minnettarız
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Şantajın Oyunu
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Atatürk Üniversitesi’nde akıl teri patenti geçti
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Trafikte ölüm sessizdir, istatistik bağırır
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Kurşun sıkarsan, sevinç dağılır kardeşim
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Herkesin putu kendine şirin...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva