ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
TOBB Kasım ayı Erzurum verilerini açıkladı
TOBB Kasım ayı Erzurum verilerini açıkladı
Jandarmadan huzurlu okul uygulaması
Jandarmadan huzurlu okul uygulaması
Tır dorsesinde 14 düzensiz göçmen yakalandı
Tır dorsesinde 14 düzensiz göçmen yakalandı
'Aşıklık geleneği üzerine uygulamalı Türk dili eğitimi' projesi
'Aşıklık geleneği üzerine uygulamalı Türk dili eğitimi" projesi
Sarıkamış Şehitleri dualarla anıldı
Sarıkamış Şehitleri dualarla anıldı
HABERLER>GUNCEL
6 Şubat 2006 Pazartesi - 00:00

LOKOMOTİFLER, HANGARA KAVUŞUYOR

Devlet Demir Yolları Erzurum Gar Müdürlüğü'nce yapılan yazılı açıklamada, lokomotiflerin barındırılması için işyeri imkanlarıyla çalışmalara başlanıldığı bildirildi.

LOKOMOTİFLER, HANGARA KAVUŞUYOR

LOKOMOTİFLER, HANGARA KAVUŞUYOR Devlet Demir Yolları Erzurum Gar Müdürlüğü'nce yapılan yazılı açıklamada, lokomotiflerin barındırılması için işyeri imkanlarıyla çalışmalara başlanıldığı bildirildi. GAR MÜDÜRÜ BAŞAR AÇIKLAMA YAPTI Erzurum Garı'nda bulunan 5 adet lokomotifin donmaya karşı önlem olarak 24 saat boyunca çalıştırıldığı ve 8 adet lokomotifin ise park edileceği 500 metre karelik hangara ödenek yokluğundan kalorifer tesisatı kurulamadığı ve bu yüzden lokomotiflerin boşuna çalıştırıldığı yönünde çıkan haberler üzerine açıklama yapıldı. YENİLEME ÇALIŞMALARI BAŞLADI Erzurum Gar Müdürlüğü'nce İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü aracılığıyla yapılan açıklamada, "Tüm işyerlerimizdeki lokomotiflerimizin uzun süre çalıştırılmaması için antifriz uygulaması yapılarak DE lokomotiflerimizin gereksiz çalışmaları önlenmekte olup, trenlerinse sevklerinden önce lokomotiflerimizin 2 saat önceden çalıştırılarak trenlerin emniyetli sevkleri temin edilmektedir. Erzurum Gar hizmetleri ve tren işletmeciliği için maksimum iş kapasitesine göre, 4 lokomotiften fazla lokomotif kullanılmamaktadır" denildi. MÜDÜRLÜK, ŞEFLİK DÜZEYİNE İNDİRİLMİŞTİ Erzurum Vagon Bakım Onarım Atölyesi Müdürlüğü, yük ve yolcu taşıması planlarına göre 2004 yılından itibaren iş hacmi azaldığından Vagon Bakım Servis Şefliği'ne indirildiği kaydedilen açıklamada, "Depo Müdürlüğü binası, ısıtma sistemi mevcut bulunan Vagon Bakım Onarım Atölyesi'ne taşınması planlanmıştır. Ancak Erzurum Büyükşehir Belediyesince koordineli olarak başlatılacak olan gar ve çevresi düzenleme ve imar planlarının sonucuna göre hareket edilecektir. Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nce, Erzurum Gar düzenlemesinde mevcut depo binasının yerinin değiştirilmesi çalışmaları devam etmekte olup, yer tespiti ayrıca yapılacaktır" ifadelerine yer verildi. Açıklamada ayrıca, "Mevcut depo müdürlüğü binasında bulunan kapıların yenilenmesi ve hangar içerisinde lokomotiflerin barındırılması için işyeri imkanları ile çalışmalara başlanılmış olup, mevcut kapıların yenilenmesi işi 06.02.2006 tarihine kadar tamamlanacaktır" denildi.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
FIRIN İŞÇİLERİ HAK ARAYIŞINDA
Öz Gıda İş Sendikasına bağlı işçiler haklarını aramak için birleştiler. ...
Öğretmen atamaları için Başvurular bugün sona eriyor
Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) 20 bin kadroya öğretmen ataması için ...
TÜİK ENFLASYON RAKAMLARINI AÇIKLADI
ZAMLI BAŞLANGIÇ TRA1 Erzurum, Erzincan, Bayburt istatistik bölgesinde ...
 
Erzurum Gazetesi Arşiv
Başkan Küçükler’den Avrupa basınına tepki; “MANEVİ DEĞERLERE ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
KOTAN'I ''ŞU ÇILGIN TÜRKLER''LE HATIRLADIK Nafiz Kotan'ın geçen ...
Diyanet İşleri Sendikasından
DANİMARKA VE NORVEÇ MALLARINA BOYKOT ÇAĞRISI Diyanet Sen Şube Başkanı ...
 
"KURTLAR VADİSİ-IRAK"A BÜYÜK İLGİ
Türkiye'nin bir çok ilinde önceki gün vizyona giren "Kurtlar Vadisi-Irak" ...
Yol İş Sendikası 2 Nolu Şube Başkanı Daşkaya:
AB ölçütünde yaşam kalitesi istiyoruz Yol İş Sendikası 2 Nolu Şube Başkanı ...
OCAK 2006'DA
İŞKUR 58 KİŞİYİ İŞE YERLEŞTİRDİ İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden ...
 
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Haddinizin Hadsizliği
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Özgür ülke olmanın ilk şartı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Kül Rengi Harita
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Bir tanktan fazlası
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurumspor'a borcunuzu ödeyin!
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Bir Medeniyet Müessesesi Olarak Atatürk Üniversitesi
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva