Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Meteoroloji’den Erzurum için kar ve fırtına uyarısı
Meteoroloji’den Erzurum için kar ve fırtına uyarısı
Özbalta: Güzel bir galibiyet oldu
Özbalta: Güzel bir galibiyet oldu
Otyakmaz: Hak etmediğimiz bir yenilgi aldık
Otyakmaz: Hak etmediğimiz bir yenilgi aldık
Erzurumspor zirve iddiasını sürdürdü: 0 - 2
Erzurumspor zirve iddiasını sürdürdü: 0 - 2
Çıldır Gölü'nde atlı kızak heyecanı başladı
Çıldır Gölü'nde atlı kızak heyecanı başladı
HABERLER>SİYASET
12 Kasım 2010 Cuma - 07:15

Kent Konseyi'nden yeşil adım

Yakutiye Belediyesi Kent Konseyi Çevre Grubu, Ziyaeddin Fahri Fındıkoğlu ilköğretim okulu bahçesini ağaçlarla donattı. Kent Konseyi Çalışma Grubu üyesi ve İl Çevre Orman Müdürü Muammer Toraman, küçük yaşta ağaç dikme alışkanlığının gelecek açısından önemli olduğunu söyledi.

Kent Konseyi nden yeşil adım

İlhami İBİŞ/ERZURUM gazetesi
Yakutiye Belediyesi Kent Konseyi Çevre Grubu, Ziyaeddin Fahri Fındıkoğlu ilköğretim okulu bahçesini ağaçlarla donattı. Kent Konseyi Çalışma Grubu üyesi ve İl Çevre Orman Müdürü Muammer Toraman, küçük yaşta ağaç dikme alışkanlığının gelecek açısından önemli olduğunu söyledi.
//OKUL BAHÇELERİ AĞAÇLANDIRILIYOR
Yakutiye Kent Konseyi Çevre Grubu üyeleri Muammer Toraman, Doç. Dr. Halim Ulaş, Işıl Bedirhanoğlu, Nazan Soysal ile Şebnem Güneş Ziyaeddin Fahri Fındıkoğlu İlköğretim okulu bahçesinde ağaç dikimi gerçekleştirdiler. Huş, leylak ve çam fidanı dikimine TEMA grubu da katıldı. İl Çevre ve Orman Müdürü Muammer Toraman, Yakutiye Kent Konseyi’nin en hazırlı işlerinden olan fidan dikiminin anlamlı olduğunu belirtti. Okullarda çocuklar ile fidanı ve ağacı buluşturmanın gelecek açısından anlamlı olduğunu söyledi. Toraman, “Çocuklar ağaç dikerek, bazen de yanlışlıkla kırarak ağaçla buluşacaklar. Biz çocuklarımızı ağaçla buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.
Aynı zamanda TEMA il temsilcisi olan Işıl Bedirhanoğlu, Doç. Dr. Halim Ulaş, Yakutiye Kent Konseyi Çevre Grubu olarak butür etkinliklerden dolayı mutluluk duyduklarını söylediler. Ziyaeddin Fahri Fındıkoğlu ilköğretim okulu bahçesine Kent Konseyi üyeleri, TEMA Vakfı gönüllüleri ve okul müdürü ile öğrencileri birlikte 70 dolayında huş, leylak, çam fidanını birlikte diktiler. Okul bahçelerine fidan dikilmesinin memnuniyetini yaşayan Ziyaeddin Fahri Fındıkoğlu İlköğretim Okulu Müdürü Zafer Tarman, Yakutiye Kent Konseyi’ne teşekkür etti.
//OKULLARIN BELEDİYEDEN BEKLENTİLERİ
Okul Müdürü Zafer Tarman, Yakutiye Belediyesi tarafından okul bahçelerinde çevre düzenlemesi ve çimlenme çalışmasının yapıldığını, Kent Konseyinin ise bahçeyi ağaçlandırdığını söyledi. Tarman, “Okulumuzun birçok sorununu çözdük. Birçok konuda bize Yakutiye Belediyesinin katkıları oldu. Yalnızca okul bahçemizde asfaltımız yok. Birçok kuruma başvurmamıza rağmen şimdiye kadar sonuç alamadık. Okul bahçemizi de asfaltla buluşturursak sorunumuz kalmamış olacak” dedi.
 

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘Universiade 2011, Büyük Prestij’
Yürüttükleri projelerin en önemlisinin Üniversiad Kış Oyunları olduğunu ...
DP’den tanıtım çağrısı
Demokrat Parti (DP) Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Vahit Bingöl, 2011 ...
Kıdemli muhtardan duygusal veda
Erzurum’da Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği’ne 20 yıl boyunca başkanlık ...
 
Bulutlar'dan Kentsel dönüşüm başarısı
Palandöken Belediyesi, kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde, Rus pazarını ...
“Kış Olimpiyatlarına talip olacağız”
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, medya TV’de Erzurum’u anlattı.
Demirdöğen’den rektörlük seçimleri önerisi
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından üzerinde çalışılan rektörlük seçimleriyle ...
 
Öğrenciler sandık başına gittiler
Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Yönergesi doğrultusunda okullarda ...
İl Genel Meclisi’nin gündemi yoğun
Erzurum İl Genel Meclisi 2010 Kasım dönemi toplantılarına dün de devam edildi.
HAS Parti teşkilatlanma yarışında
HAS Parti’nin Erzurum İl Başkanlığı’na getirilen Kümbet, 11 ilçede teşkilatlandıklarını ...
 
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Büyükşehir Halk Pazarları ve Allah Korkusu
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Sandala Mandala
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Yapay Zeka İllet mi, Nimet mi?
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Özgür ülke olmanın ilk şartı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Kül Rengi Harita
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Bir tanktan fazlası
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un 2026 Beklentileri:

Göçün durması
Hızlı Tren
Doğalgaz ve enerjide indirim
Stadyum
Direkt uçak seferlerinin artırılması
Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi
2. OSB’nin tam kapasiteye ulaşması
Yatay yapılaşmaya geçilmesi
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva