ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Oltu'da gençler milli coşkuda yarıştı
Oltu'da gençler milli coşkuda yarıştı
Doğu Anadolu’da yürekler milli coşkuda buluştu
Doğu Anadolu’da yürekler milli coşkuda buluştu
Dadaşlardan milli duruş
Dadaşlardan milli duruş
Gençler Milli coşkuyu paylaştı
Gençler Milli coşkuyu paylaştı
Erzurum MEM’den 19 Mayıs mesajı
Erzurum MEM’den 19 Mayıs mesajı
HABERLER>EKONOMİ
28 Mayıs 2010 Cuma - 07:09

KUDAKA Erzurum’da konuşlanıyor

ERZURUM(GHA) – Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA)’nın hizmet binasındaki onarım çalışmalarında sona doğru yaklaşılıyor. Hizmet binası ile 10 daireli lojmanının onarımı ve çevre düzenlemesi çalışmalarının, ihale şartnamesi gereğince 1 Haziran’da bitirilmesi gerekirken, işin teslim tarihinin 25 Haziran’a kadar uzatıldığı bildirildi. Erzurum, Erzincan ve Bayburt illerini kapsayan Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA)’ya tahsis edilen Cumhuriyet Caddesi üzerindeki eski TEKEL binasında onarım çalışmalarında sona doğru yaklaşılıyor.

KUDAKA Erzurum’da konuşlanıyor

//ONARIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Mart ayında ihale edilen onarım işi, Bedir İnşaat isimli bir şirkete kalırken, onarım çalışmaları için toplam 649 bin TL tutarında bir kaynak kullanılacak. 1 Nisan tarihi itibariyle başlayan onarım işinin, ihale şartnamesine göre 60 gün sürmesi ve hizmet kompleksinin, 1 Haziran 2010 tarihi itibariyle tamamlanması gerekirken, projede yapılan bazı değişiklikler nedeniyle iş teslim süresinin 25 Haziran’a uzatıldığı öğrenildi. İşin kapsamı; “1 adet hizmet binası onarımı”, “1 adet 10 daireli lojman onarımı” ve “1 adet çevre tanzimi”nden oluşurken, onarım ve çevre düzenlemesi işi için Mart ayında toplam 6 inşaat firması teklif vermiş ve ihale ise, 649 bin TL bedelle, Bedir İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.’ne bırakılmıştı.
//TESLİM TARİHİ UZATILDI…
KUDAKA tarafından 19 Mart’ta gerçekleştirilen onarım işi ihalesi gereğince, yüklenici firma olan Bedir İnşaatın çalışmalara 1 Nisan itibariyle başladığını söyleyen şantiye yetkilileri, “Binanın içerisindeki kapı ve pencerelerin yanında, zemin ve duvar yüzeyleri de dahil olmak üzere fiziki görünüm baştan aşağı değiştirildi. Ayrıca hizmet binasıyla birlikte 10 daireli lojmanda da, yine aynı şekilde tepeden tırnağa restorasyonu yapılmış halde teslim edilecek. Binalardaki işlemler bittikten sonra, yine görsel anlamda oldukça çağdaş ve modern bir görüntüye sahip çevre tanzimi yapılacak. “ diye konuştular. 
İhale şartnamesi gereğince 1 Haziran’da onarım işi bitirilmiş halde teslim edilmesi gereken hizmet binasının, projede yapılan bazı değişiklikler nedeniyle en geç 25 Haziran’da teslim edilmiş olunacağını dile getiren konu ile ilgililer, şu anda binanın dış yüzeyinde çalışıldığını dile getirerek, iklim koşullarından kaynaklanan bir engel olmaması halinde, işin belirlenen tarihte sona erdirileceğini belirttiler.
 

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Borajet Trabzon’u Erzurum’a bağlayacak
Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Karadeniz Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı ...
Açlık sınırı 826 TL oldu
Türk-İş, mayıs ayında dört kişilik bir ailenin açlık sınırını 826,19, ...
Seyyar tezgahıyla 6 kişiyi geçindiriyor
ERZURUM (İHA) - İşsizliğin kol gezdiği Erzurum’da seyyar satıcılar zor ...
 
Konutta sert düşüş…
43.91 Türkiye'de son 6 aydır konut satışlarında artış gösteren bir bölge ...
Tüm mükellefler denetlenecek
Maliye Bakanı Şimşek, TBMM'ye sevk edilen yeni Vergi Yasa Tasarısı ile ...
SGK’dan kayıtdışı operasyonu
Kayıtdışı istihdamın önüne geçebilmek için seferberlik başlatan SGK Erzurum ...
 
Tarım’da Üniversite-Kamu işbirliği
ERZURUM(GHA) - Erzurum Tarım İl Müdürlüğü’nün ilçelerde görevlendirdiği ...
Vergi Dairelerinde değişim
ERZURUM(GHA) - Büyükşehir Belediyesi’nin sınırlarının genişlemesini sağlayan ...
Kariyer günleri sona erdi
ERZURUM (İHA) - Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi kariyer günleri ...
 
ERZURUM
YAZARLAR
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Zulme ortak olduğunun farkında mısın?
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Dolarla ölçülen cehennem
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Erzurumspor Elese de Elense de Kutlu ve Ekibine Minnettarız
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Şantajın Oyunu
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Atatürk Üniversitesi’nde akıl teri patenti geçti
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Trafikte ölüm sessizdir, istatistik bağırır
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva