KILIÇ’TAN DERNEKLERE
BEYANNAME UYARISI
Dernek ve biriliklerin 2005 yılı beyanname verme süresi 31 Nisan’da sona eriyor.Dernekler İl Müdürü Feyzullah Kılıç, beyanname verme süresinin 31 Nisan’a kadar devam edeceğini belirterek, beyanname vermeyen dernek ve birliklere 549 YTL para cezası uygulanacağını söyledi.
Dernek ve birliklerin 2005 yılı beyanname verme süresi başladı. Dernekler ve birliklerin beyanname verme süresinin 31 Nisan’a kadar devam edeceği bildirilirken beyanname vermeyen derneklere 549 YTL para cezası uygulanacağı bildirildi.
DERNEKLERE SÜRE UYARISI
Dernekler İl Müdürü Feyzullah Kılıç, derneklerin beyanname verme süresine uymaların isteyerek, bu konudaki matbu evrakın, dernekler il müdürlüğünden temin edileceği gibi internet adresinden de edinilebileceğini açıkladı.
504 DERNEK BULUNUYOR
Erzurum’da yaklaşık 504 dernek bulunduğunu hatırlatan Kılıç, “Dernekler her yıl verdikleri beyannameler konusunda 2005 yılında da beyanname vermeleri gerekiyor. Beyannamenin vaktinde verilmesi gerekiyor. Bu konudaki formu, il müdürlüğümüzden alınabileceği gibi wwww. dernekler. gov. tr adresinden de edilinebilir. Ayrıca yönetmelikte ek olarak da beyannameye ilişkin matbu evrak veriyoruz” dedi.