ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Uçar, ailelerin heyecanına ortak oldu
Uçar, ailelerin heyecanına ortak oldu
Toplum sağlığı adına iş birliği
Toplum sağlığı adına iş birliği
Erzurum’da YKS heyecanı yaşandı
Erzurum’da YKS heyecanı yaşandı
Erzurum'da alışveriş festivali açıldı
Erzurum'da alışveriş festivali açıldı
Vatandaş sordu, Sekmen yanıtladı
Vatandaş sordu, Sekmen yanıtladı
HABERLER>SAĞLIK-YAŞAM
14 Mart 2013 Perşembe - 17:13

KHB’de 14 Mart kutlaması

Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Korkut ve Adalet Bakanlığı H.T. Eğitim Merkezi Başkanı Hakim Ünal Bingül, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Kamu Hastaneler Birliği Erzurum Genel Sekreteri Prof. Dr. Fazlı Erdoğan’a bir nezaket ziyaretinde bulunarak karanfil verdiler.

KHB’de 14 Mart kutlaması

ERZURUM (İHA) - Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut ve Adalet Bakanlığı Hüseyin Turgut Eğitim Merkezi Başkanı Hakim Ünal Bingül, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’yle Kamu Hastaneler Birliği Erzurum Genel Sekreteri Prof. Dr. Fazlı Erdoğan’a bir nezaket ziyaretinde bulunarak kırmızı karanfil verdiler.
14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla sağlık kuruluşlarına bir takım ziyaretler gerçekleştirdiklerini ifade eden Yakutiye Belediye Başkanı Korkut ile Adalet Bakanlığı Hüseyin Turgut Eğitim Merkezi Başkanı Bingül bu özel günde sağlık çalışanlarının yanlarında olduklarını belirtmek ve kendilerine teşekkür etmek istediklerini dile söylediler. Sağlık çalışanlarının zor bir o kadar da özverili bir meslek icra ettiğine dikkat çeken başkanlar, yaşanılan bazı zorluklara rağmen sağlık çalışanlarının en iyi şekilde görevlerini yerine getirmeye çalıştıklarını sözlerine eklediler.
Gerçekleşen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Kamu Hastaneler Birliği Erzurum Genel Sekreteri Prof. Dr. Fazlı Erdoğan kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra, sivil toplum temsilcilerinin de bu anlamlı günde yanlarında olmalarından dolayı büyük mutluluk yaşadıklarını ifade ederek; “Sayın Belediye Başkanımız Ali Korkut ve Hüseyin Turgut Eğitim Merkezi Başkanı Hakim sayın Ünal Bingül Beyefendilere teşekkür ediyorum. Bu güzel ve anlamlı günde nazik bir ziyaret gerçekleştirerek yoğun çalışma tempomuzun yükünü bir nebze olsun hafiflettiler. Gerek kendileri gerekse Erzurum’un güzide kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra sivil toplum örgütlerinden de çok sayıda tebrik mesajı aldık. Kendilerine bu nazik davranışlarından dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyaret sonrası, Adalet Bakanlığı Hüseyin Turgut Eğitim Merkezi Başkanı Hakim Ünal Bingül KHB Erzurum Genel Sekreteri Prof Dr. Fazlı Erdoğan’a bir plaket takdim ederken, Yakutiye Belediye Başkanı Asli Korkut ise hastanedeki polikliniklerde görev yapan doktorları tek tek ziyaret ederek beraberinde getirdiği karanfilleri takdim etti.”
 

 
‘Hattın Sultanları’
 
CHP şehitler için mevlid okutuyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yaylalı’dan Tıp Bayramı mesajı
Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı 14 Mart ...
‘Türkiye sağlıkta örnek ülke’
Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, "Türkiye sağlık alanında ...
Kent merkezinde su baskını!..
Erzurum’da dün gece saatlerinde etkili olan yağmur ve eriyen kar suları, ...
 
Ören: “Hekimlik peygamber mesleği”
Prof Dr. Durkaya Ören Tıp Bayramı’nın 1919 tarihinden itibaren kutlanmaya ...
ATAÜNİ'de hayat buldu
Kalp rahatsızlığının son evresinde olan 66 yaşındaki Ethem Yapar, İstanbul’dan ...
Komşu ülkelere sağlık hizmeti
Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Tıp Fakültesi Araştırma ...
 
İtfaiyeden güvercin seferberliği
Oltu ilçesinde Atatürk Caddesi Köprübaşı mevkiinde, iş merkezinin çatı ...
Harlem shake dansına ilginç yaklaşım
Erzurum’da yerel bir kanalda komedi programı yapan 'Bilal Tavlak’la Makara ...
Yine ayı saldırısı: 1 yaralı
Oltu ilçesinde koyunlarını otlatan çoban ayı saldırısına uğradı.
 
YAZARLAR
Talat Paşa Aydemir
Talat Paşa Aydemir
Kudretin Tel Aviv Kürsülerindeki İtirafı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Buhara’dan Hive’ye, Hokand’dan Bugüne: Kaybettiğimiz Sadece Toprak Değildi
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Canınız sağ olsun çocuklar
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Devletler iyi niyetle değil, ihtiyatla ayakta kalır.
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
"Nazik ziyaretleri için teşekkür ederim..."
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
ErzurumTürk Medeniyetinin Zirvesidir
ERZURUM GAZETESİ
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un 2026 Beklentileri:

Göçün durması
Hızlı Tren
Doğalgaz ve enerjide indirim
Stadyum
Direkt uçak seferlerinin artırılması
Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi
2. OSB’nin tam kapasiteye ulaşması
Yatay yapılaşmaya geçilmesi
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva