İbni Sina İ.Ö. Danone Kupası Maçlarına Hazırlanıyor
Mart ayında Erzurum’da yapılacak olan Minikler Danone Kupası karşılaşmaları, ilköğretim okullarını hareketlendirdi. İbni Sina İlköğretim Okulu Futbol Takımı da, iki ay sora düzenlenecek olan müsabakalar için şimdiden kollarını sıvadı. Erzurum’da gerçekleştirilecek olan karşılaşmalarda dereceye giren takımlardan bir oyuncunun,
HAZIRLIK ÖDNEMİ SÜRÜYOR
Danone Karması’na girmeye hak kazanacağı öğrenilirken, hazırlık çalışmalarını sürdüren İbni Sina İlköğretim Okulu Futbol Takımı, hazırlık maçı yaptığı Mehmetçik İlköğretim Okulu’nu 6-2’lik bir skorla mağlup etti.
VOLEYBOL’DA HEDEF İL BİRİNCİLİĞİ
Öte yandan yine İbni Sina İlköğretim Okulu Yıldız ve Minikler Kız Voleybol Takımı da, gözünü il birinciliğine dikti. Doğu Anadolu Grup müsabakaları ve Türkiye Yarı Final karşılaşmalarında tüm kupaları kapmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen minik voleybolcular, amaçlarının bu müsabakalarda göz doldurup, büyük takımların kadrolarına girmek olduğunu söylediler.