ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
DENEYAP Türkiye başvuruları devam ediyor
DENEYAP Türkiye başvuruları devam ediyor
Kudüs ve Gazze için yürüdüler
Kudüs ve Gazze için yürüdüler
Tarakçıoğlu ailesinin acı günü
Tarakçıoğlu ailesinin acı günü
İlber Ortaylı hayatını kaybetti
İlber Ortaylı hayatını kaybetti
AK Gençlerden dayanışma ve paylaşma etkinliği
AK Gençlerden dayanışma ve paylaşma etkinliği
HABERLER>GUNCEL
23 Şubat 2008 Cumartesi - 00:00

Hanımlar lokale kavuşturuluyor

ETSO hizmet binasının 3 ve 4’ücü katlarında yaptırılan Hanımlar Lokali, açılış için gün saymaya başladı.

Hanımlar lokale kavuşturuluyor

Hanımlar lokale kavuşturuluyor ETSO hizmet binasının 3 ve 4’ücü katlarında yaptırılan Hanımlar Lokali, açılış için gün saymaya başladı. Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan lokalde, kafeteryadan jimnastik salonuna, kreşten bilgisayar odasına kadar her türlü imkan bulunuyor. Büyükşehir Belediyesi’nin 300 bin YTL harcayarak yaptırdığı Hanımlar Lokali’nde, ev işlerinden kendilerine zaman ayırmak isteyen tüm bayanlara hizmet verilmesi planlanırken, ev hanımları, internette sörf yapıp, jimnastik salonunda spor yapma imkanı bulacak. Ev hanımları aynı zamanda, kendileri için hazırlanan özel oyun odasında da, satranç, dama, langırt ve tavla gibi oyunlar oynayabilecek. HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, ev hanımlarının büyük ilgisini çekecek olan lokalin açılması için tüm hazırlıkların tamamlandığını belirterek, “Hanımların canları artık sıkılmayacak. Çocuklarını alıp, lokalde hoş vakit geçirebilecekler” diye konuştular. Bayanları internette sörf yapmaya ve kütüphanede kitap okuyamaya davet eden yetkililer, lokalin, çocuklarla birlikte çekinmeden gelinebilecek bir yer olduğunu aktardılar. DOĞU ANADOLU’DA BİR İLK Kadınların boş vakitlerini geçirmesi için lokali bulunmaz bir nimet olarak değerlendiren belediye yetkilileri; “Doğu Anadolu Bölgesi’nde bir benzeri daha bulunmayan Kadınlar Lokali modern olarak dizayn edildi. En ince ayrıntısına kadar her şey düşünüldü. Kafeterya, oyun ve jimnastik salonları, dinlenme ve bilgisayar odaları, resim atölyeleri, duş kabinleri, kreş gibi benzersiz olan bu lokal, yakında hizmete açılacak. Kadınlar Lokali’nde 20 adet bilgisayarla internete bağlanacak olan ev hanımları, resim atölyesinde de, el becerilerini geliştirerek sanatsal etkinliklerde bulunabilecek” şeklinde konuştular. Kadınlar Lokali’nin alt katında bulunan Çocuk Kulübü’nde ise yine özel dalarda bilgisayar ve oyun odalarının yanında çocuklar için, çeşitli oyun ekipmanları bulunuyor. Belediye yetkilileri, “Ev hanımları gibi çocuklarımız da artık sokaklarda oynamak yerine kulübe gelerek internet veya diğer hizmetlerden sınırsızca yararlanabilecek” diye konuştular.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
“TAŞAMBARLAR 280 DAİRE EDER” Mİ?
Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin Taşambarlar için hazırladığı proje, ...
Öğretmenler kuş gribi konusunda bilgilendirildi
Tarım İl Müdürlüğü’nce öğretmenlere yönelik olarak düzenlenen eğitim ...
ATINÇ, “YENİ GÜZERGÂH” PROJESİNİ, HAYATA GEÇİRİYOR
Bakanlar Kurulu’nda imzaya açılan teklifle, en geç önümüzdeki ayın ...
 
EBU İSHAK VAKFI DUA ALIYOR
Erzurum’da yoksul ailelerin kara gün dostu olan Ebu İshak Vakfı, yardımlarını sürdürüyor.
“HAKSIZ REKABETİ ÖNLENDİ”
Erzurum’da ‘Bölge Müdürlüğü’ statüsünde faaliyet gösteren ...
YOKSUL ÇOCUKLARA “MONT”LU DESTEK
Erzurum Büyükşehir Belediyesi, aşırı soğuk hava şartlarını göz önüne alarak, ...
 
91 MİLYON YTL YEŞİL KART İÇİN HARCANDI
Erzurum Defterdarlığı yeşil karta ilişkin bir yıllık bilânçoyu açıkladı.
Yabani domuzla mücadelesi projesi hazırlandı
Yabani domuzların tarımsal ürünlere verdiği zararı azaltmak için ''Erzurum ...
Vakıflar Yasası iade edilmeli
Kamusen İl Temsilcisi Müfit Bayraktar, vakıflar yasa tasarısını eleştirerek, ...
 
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Savaşın Tamtamları
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Annem, Şehir Hastanesi ve Bir Teşekkür
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Büyükşehir Halk Pazarları ve Allah Korkusu
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Yapay Zeka İllet mi, Nimet mi?
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Özgür ülke olmanın ilk şartı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Kül Rengi Harita
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un 2026 Beklentileri:

Göçün durması
Hızlı Tren
Doğalgaz ve enerjide indirim
Stadyum
Direkt uçak seferlerinin artırılması
Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi
2. OSB’nin tam kapasiteye ulaşması
Yatay yapılaşmaya geçilmesi
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva