Fuhuş’a büyük darbe
Erzurum'da emniyet ekipleri tarafından düzenlenen "fuhuş" operasyonunda, aralarında öğretmen ve hemşirelerin de bulunduğu yabancı uyruklu 25 kadın yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ahlak Masası ekiplerinin dün öğle saatlerinde Kongre Caddesi'ndeki çeşitli otellere düzenledikleri baskınlarda fuhuş yaptıkları iddiasıyla Azeybeycan, Gürcistan, Rus uyruklu 25 kadın ile kadınlara yer temin ettikleri ve fuhuşa aracı oldukları gerekçesiyle 3 otel işletmecisi yakalandı.
OTEL İŞLETMECİLERİ TUTUKLANDI
Dün adliyeye çıkarılan 3 otel işletmecisi tutuklanarak cezaevine gönderilirken, yakalanan kadınlar bugün Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Kontrol sonrasında aralarında öğretmen ve hemşirelerin de bulunduğu kadınlardan bazılarında hastalık teşhis edilirken, kadınlar polis aracına bindirilerek Gürcükapı Karakolu'na götürüldü. Bu sırada kadınlar yüzlerini çantalarıyla kapatırken, ülkesinde öğretmenlik yaptığı iddia edilen kadının, "Öğretmenim size ne" demesi dikkat çekti.
Öte yandan, kadınların işlemler sonrasında sınır dışı edilecekleri bildirildi.