ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Uçar, ailelerin heyecanına ortak oldu
Uçar, ailelerin heyecanına ortak oldu
Toplum sağlığı adına iş birliği
Toplum sağlığı adına iş birliği
Erzurum’da YKS heyecanı yaşandı
Erzurum’da YKS heyecanı yaşandı
Erzurum'da alışveriş festivali açıldı
Erzurum'da alışveriş festivali açıldı
Vatandaş sordu, Sekmen yanıtladı
Vatandaş sordu, Sekmen yanıtladı
HABERLER>EKONOMİ
4 Mayıs 2026 Pazartesi - 17:14

Fırat ESOB vizyonunu açıkladı

Fırat, "Ayağı yere basan projelerle esnafımıza hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Esnafımızın hiçbir konuda mağdur edilmesine izin vermeyeceğiz. Hep birlikte çalışarak haklarını savunmaya devam edeceğiz" dedi.

Fırat ESOB vizyonunu açıkladı

Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (EESOB) başkanlık seçiminde mevcut başkan Rasim Fırat, 7’nci kez güven tazeleyerek yeniden seçildi.
Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) Hizmet Binası’nda yoğun katılımla gerçekleştirilen 32. Olağan Genel Kurul’un divan başkanlığını Ahmet Aydan yaptı. Seçimlere mevcut Başkan Rasim Fırat’ın yanı sıra Yücel Karakaya ve Hikmet Karaca aday olarak katıldı.
Genel kurulda 291 delegeden 283’ü oy kullandı. Yapılan oylamada Rasim Fırat 130 oy alarak yeniden başkanlığa seçilirken, Yücel Karakaya 122, Hikmet Karaca ise 31 oy aldı.
"Seçimler sosyal medya ile değil, gönüllere girmekle kazanılıyor"
Seçim sonuçlarının ardından teşekkür konuşması yapan Başkan Rasim Fırat, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Fırat, "Emek ve alın teri, ülkemizin kalkınmasındaki en temel güçtür. Üreten, çalışan ve ekonomimize katkı sağlayan tüm çalışanlarımızın emeği her türlü takdirin üzerindedir. Bu başarı yalnızca bana değil, ekip arkadaşlarıma ve Erzurum’a aittir" dedi.
Seçimlerin gönüllere dokunarak kazanıldığını ifade eden Fırat, "Seçimler sosyal medya ya da son anda ortaya atılan gerçekçi olmayan vaatlerle kazanılmaz. Seçimler, gönüllere girerek kazanılır. Biz de ekip arkadaşlarımızla birlikte gönüllere dokunarak bu seçimi 7’nci kez kazandık. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.
"Ayağı yere basan projelerle hizmet etmeye devam edeceğiz"
Gerçekçi ve uygulanabilir projelerle hareket ettiklerini vurgulayan Fırat, "Hiçbir zaman yapılmayacak vaatlerde bulunmadık. Yapabileceğimiz sözleri verdik. Esnafımız da bize güvendiği için destek verdi. Bu başarının sırrı, insanların gönüllerine girmektir" ifadelerini kullandı.
Esnaf ve sanatkârlara hizmet etmeye devam edeceklerini belirten Fırat, "Ayağı yere basan projelerle esnafımıza hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Esnafımızın hiçbir konuda mağdur edilmesine izin vermeyeceğiz. Hep birlikte çalışarak haklarını savunmaya devam edeceğiz" dedi.
2002 yılında göreve başladıklarını hatırlatan Fırat, "24 yılı geride bıraktık. Bugün 4 yıl daha görev yapma sorumluluğu bize verildi. Hiç kimseye kırgınlığım yoktur. Ben tüm esnaf ve sanatkâr teşkilatlarının başkanıyım. Bundan sonra da esnaf ve sanatkârlarımızın sorunlarına daha fazla odaklanarak çözüm üretmek için gayret edeceğim" şeklinde konuştu.
Rasim Fırat başkanlığındaki yönetim kurulu ise Ersal Yılmaz, Raci Çavuşoğlu, Gülsün Musaoğlu, Fuat Yılmaz, Selim Alak ve Necmettin Şöğütlü’den oluştu.

 
En farklı yenilgiyi Erzurumspor yaşattı
 
Firari 2 hükümlü yakalandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Musaoğlu, bir ilki gerçekleştirdi
Oltu Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ümmühan Gülsüm Musaoğlu, Doğu ...
Nisan ayı TÜFE en'leri açıklandı
Nisan ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla birlikte fiyatı en çok ...
Nisan'da yıllık enflasyon yüzde 32,37 oldu
Nisan ayında tüketici fiyat endeksi (TÜFE) yıllık yüzde 32,37 olurken, aylık yüzde 4,18 arttı.
 
ESOB başkanını seçti
Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Olağan Genel Kurulu’nda mevcut ...
TZOB, üretici - market fiyat değişimini değerlendirdi
Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, üretici ...
Baruş ve Sekmen'den yatırım denetlemesi
Vali Aydın Baruş, Mehmet Sekmen ile birlikte ÇETAŞ ve bölgede faaliyet ...
 
Emekçiler beklentilerini paylaştı
Hizmet-İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Erdoğan Çelik, 1 Mayıs Emek ve ...
Dış ticaret açığı Mart ayında yüzde 56 arttı
Mart ayında dış ticaret açığı bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 56 ...
Defterdarlıktan Baruş'a 2025 brifingi
Erzurum Defterdarlığı Strateji Müdürlüğü verilerine göre; Erzurum’da 2025 ...
 
YAZARLAR
Talat Paşa Aydemir
Talat Paşa Aydemir
Kudretin Tel Aviv Kürsülerindeki İtirafı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Buhara’dan Hive’ye, Hokand’dan Bugüne: Kaybettiğimiz Sadece Toprak Değildi
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Canınız sağ olsun çocuklar
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Devletler iyi niyetle değil, ihtiyatla ayakta kalır.
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
"Nazik ziyaretleri için teşekkür ederim..."
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
ErzurumTürk Medeniyetinin Zirvesidir
ERZURUM GAZETESİ
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un 2026 Beklentileri:

Göçün durması
Hızlı Tren
Doğalgaz ve enerjide indirim
Stadyum
Direkt uçak seferlerinin artırılması
Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi
2. OSB’nin tam kapasiteye ulaşması
Yatay yapılaşmaya geçilmesi
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva