Fedakâr doktor hastanın hayatı kurtardı
Mide kanaması sonucu kan kaybeden Cahide Olpak, Numune Hastanesi acil servisinde kan bulunamadığı için hayati tehlike yaşarken, aynı hastanenin doktorlarından. Salih Gödekli Cahide Olpak’a kan vererek, hayatını kurtardı.
Mide kanaması sonucu Numune Hastanesinde tedavi altına alınan 41 yaşındaki Cahide Olpak, kan bulunamaması sonucu hayati tehlike yaşadı. Hastanın durumunu öğrenen Numune Hastanesi doktorlarından Salih Gödekli, iznini yarıda bırakarak, hastaneye döndü ve Olpak için gerekli olan kanı verdi.
HAYATIMI GÖDEKLİYE BORÇLUYUM
Ani geçirdiği mide kanamasıyla hastaneye kaldırıldığını belirten Cahide Olpak, Mide kanaması sonuca kandaki hemoglobin oranının asgari düzeye indiğini ifade etti.
Geçirdiğ hastalıktan n sonra Numune Hastanesine gittiğini belirten Olpak, “Rahatsızlandığım gün Numune Hastanesi acil servine gittim. Orada Uzman doktor olmadığını doktorların izinli olduğunu söylediler bu arada kan kaybetmeye devam ediyordum. Daha sonra başka bir özel hastaneye gittim orada da doktor olmadığını gece nöbetçileri bulunmadığı söylendi.. Bunun üzerine son çare olarak tekrar Numune Hastanesine gitmek zorunda kaldım. O sırada Doktor Salih Gödekli’ye acil bir hasta olduğu iletildi iznini yarıda bırakarak, hastaneye geldi ve bana kan verdi. Hayatımı Doktor Salih Gödekli’ye borçluyum. Ona teşekkürlerimi iletiyorum. Bütün sağlık personeli, bu durumdan dersler çıkarmalıdır” diye konuştu.