ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
İzinsiz pankart asan 4 kişi gözaltına alındı
İzinsiz pankart asan 4 kişi gözaltına alındı
Erdoğan: ‘Vakıf medeniyetiyiz’
Erdoğan: ‘Vakıf medeniyetiyiz’
Kurtulmuş’tan vicdan, irfan ve hikmet vurgusu
Kurtulmuş’tan vicdan, irfan ve hikmet vurgusu
Gazze’de can kaybı 52 bin 760’ya yükseldi
Gazze’de can kaybı 52 bin 760’ya yükseldi
'Mekke Yolu' projesi uygulamada
'Mekke Yolu' projesi uygulamada
HABERLER>SAĞLIK-YAŞAM
15 Ekim 2009 Perşembe - 06:06

Esmer, engellilerden dua aldı

GHA/Palandöken Kaymakamlığı, bedensel engelli 2 kişiye akülü araba hediye etti. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Fonu’ndan satın alınan akülü arabalar, ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara, düzenlenen bir törenle verildi.

Esmer, engellilerden dua aldı

Palandöken Kaymakamlığı, bedensel engelli 2 kişiye akülü araba hediye etti. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Fonu’ndan satın alınan akülü arabalar, ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara, düzenlenen bir törenle verildi. Yaklaşık maliyeti 5 bin TL’yi bulan akülü arabaların, bedensel engelli vatandaşların talepleri doğrultusunda satın alındığını söyleyen Palandöken İlçe Kaymakamı Şenol Esmer, gelen talepler doğrultusunda engelli vatandaşların destekçisi olmaya devam edeceklerini kaydetti.
AKÜLÜ ARABASINA KAVUŞTU
Bedensel engelli 39 yaşındaki Temel Küçük ile 20 yaşındaki Yavuz Selim Kotan’ı, akülü arabaları verilirken İlçe Müftüsü Mustafa Baytar ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Özer de yalnız bırakmadı. Küçük ve Kotan’la bir süre sohbet eden Palandöken Kaymakamı Esmer, engelli vatandaşların, korunup gözetilmesi gereken kişiler olduklarını belirterek, “Engelli vatandaşlarımızın yanında olmamız, onların kendilerini toplumsal hayattan soyutlamamaları bağlamında büyük önem taşıyor. Bizlere düşen, gerektiği şeklide onlara destek olmak ve her birini topluma faydalı birer birey haline getirmektir.” diye konuştu.
Palandöken Kaymakamı Şenol Esmer, akülü araçların saatte 6 kilometre hız yapabildiğini belirterek, araçların şarj edildikten sonra 8 saat süreyle kullanılabildiğini dile getirdi. Arazi şartlarına uygun olarak tasarlanan akülü arabaların, her türlü yol ve zemine uyumlu olduğunu vurgulayan Esmer, “imkanlarımız doğrultusunda ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımıza bu araçlardan hediye edeceğiz.” dedi.
“RÜYALARIMIZ GERÇEK OLDU”
Palandöken Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Fonu’ndan akülü araba talebinde bulunan 39 yaşındaki Temel Küçük isimli vatandaş, İlçe Kaymakamı Şenol Esmer’in, akülü araba talebiyle çok yakından ilgilendiğini belirterek, “Sayın Kaymakamımızdan gördüğüm ilgi ve alaka beni o kadar çok memnun etti ki, sahipsiz olmadığımı işte o anda anladım. Kendisine minnettar olduğumu belirtmek istiyorum. Allah devletimize ve Sayın Kaymakamımıza zeval vermesin.” dedi.
ESMER’E DUA ETTİLER
20 yaşındaki Yavuz Selim Kotan ise, artık kendi kendine çalışan bir tekerlekli sandalye sahibi olduğu için kendisini çok şanslı hissettiğini ifade ederek, “Bu anı rüyamda bile görsem inanmazdım. O kadar çok mutluyum ki, bu mutluluğu yaşamama vesile olan Sayın Kaymakamımıza çok teşekkür ediyorum. Devletin bir yetkili olarak bizi zor bir durumdan kurtardı ya, Rabim de onu darda bırakmasın.” şeklinde konuştu.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Hastalara moral ziyareti
İHA/ Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr Fazlı ...
Eğitim’de Domuz gribi endişesi
Ankara’da bir ilköğretim okulunda baş gösteren domuz gribi, eğitim camiasını ...
Sigara yasağı ödülleri dağıtıldı
İHA/Erzurum'da Sağlık Müdürlüğü tarafından organize edilen ve İl Sağlık ...
 
Doğu’nun örnek köyü
Türkiye genelinde 'Dumansız Hava Sahası' hareketi genişletilerek devam ...
Çocuklarda göz sağlığına dikkat
Kızılay Tıp Merkezi Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Hakan Özkan, çocukların ...
Mevsim değişikliği sorun oluşturuyor
Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon ...
 
Kışı beklerken, yazı yaşıyoruz
Yaz boyunca aşırı yağışlardan gözünü açamayan Erzurum, Ekim ayının ikinci ...
Kekemeliğe kesin çözüm
Deprem, yangın, sel gibi doğal afetlerin yanı sıra trafik kazaları, sesle ...
Obezite yayılıyor
Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Türkçapar, Türkiye'nin ...
 
ERZURUM
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Atatürk Üniversitesi’nde akıl teri patenti geçti
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Trafikte ölüm sessizdir, istatistik bağırır
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Kurşun sıkarsan, sevinç dağılır kardeşim
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Herkesin putu kendine şirin...
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
İnancın Başarısı
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Asansör Takım Olmanın Alemi Var mı? Ve Erzurumspor Gerçeği
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva