ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Gözyaşı ve duayla uğurlandılar
Gözyaşı ve duayla uğurlandılar
Yıldırım düştü, 4 büyükbaş hayvan telef oldu
Yıldırım düştü, 4 büyükbaş hayvan telef oldu
Destici siyasi gündemi değerlendirdi
Destici siyasi gündemi değerlendirdi
Doğu Anadolu'da Doğa Hazineleri - 15: Munzur
Doğu Anadolu'da Doğa Hazineleri - 15: Munzur
Spor'da Ortopedi gündemi
Spor'da Ortopedi gündemi
HABERLER>SİYASET
11 Mart 2009 Çarşamba - 00:05

“Erzurumlu Sorunlarıyla Başbaşa”

Milliyetçi Hareket Partisi Yakutiye ilçe Başkanı Muhittin Çapadağ, ekonomik sorunların ciddi boyutlara ulaştığını, bu durumun toplumda psikolojik travmalara yol açabilecek hale geldiğini söyledi.

“Erzurumlu Sorunlarıyla Başbaşa”

Erzurum gibi yaşama maliyetinin yüksek olduğu, üretim ekonomisinin ise bulunmadığı ilde, ekonomik sorunların artış kaydetmesiyle birlikte göç olgusunun da arttığına işaret eden Çapadağ, “Diyarbakır’a uygulanan pozitif ayırımcılığın Erzurum’A uygulanmamasını bir haksızlık olarak değerlendirdi.
İl ekonomisindeki gerileme sürecinin kırılganlık haline geldiğini, Erzurum halkının yarınını göremez duruma düştüğünü ileri süren Çapadağ, vatandaşın iktidardan umudunu kestiğini, MHP’ye olan teveccühün ise arttığını iddia etti.
MHP’YE TEVECCÜH
Çapadağ, “29 Mart 2009 mahalli idareler seçimlerine 3 haftadan az bir süre kaldığı şu günlerde,Türkiye de ve Erzurum da MHP ye olan teveccüh,gün geçtikçe artmaya devam etmekte ve tek alternatif partinin Milliyetçi Hareket Partisi olduğuna inanılmaktadır.Bu tercihin geri planını tahlil ettiğimizde;halkımızın yaşadığı sıkıntıların vahim boyutlara ulaşmasının yanında,belediyecilik adına beklentilere cevap verilememesinin de önemli ölçüde payının büyük olduğunu görüyoruz.” dedi.
ERZURUM HAKKINI ARIYOR
Erzurum’la ilgili olarak sosyo ekonomik değerlendirmelerde bulunan Çapadağ şunları kaydetti: “ Meseleye Erzurum persfpektifinden baktığımızda ise,karşımıza çıkan tablonun ülke genelinde yaşanan sorunların bir aynası mesabesinde olduğunu görüyoruz.Buna halkımızı tatmin etmeyen belediyecilik hizmetlerini de eklediğinizde ,şehrin içler acısı durumunu çok daha net müşahade edebiliyoruz.12 bine yakın gecekondu,5000 civarı yıkık terk edilmiş ev,suyu kirletilmiş,morali bozulmuş ,insanı ihmal edilmiş bir Erzurum,iktidar partisine verdiği yüzde., 67 civarı oy potansiyelinin hakkını alamamıştır.’’elde bir’’ görülmenin sorgusunu çok ciddi olarak yapan Erzurumlu, 29 Mart ta öyle olmadığının ispatını yapacaktır.MHP kadrolarının samimiyetine,vizyonuna ve bu kadroların Erzurum a olan samimi aidiyet duygusuna güvenen,inanan Erzurumlu hemşehrilerimiz, Milliyetçi Hareket Partisini mahalli idarelerde iktidar edecektir.”
29 Mart mahalli idareler seçimlerinde ilk defa oy kullanacak olan seçmenlere de çağrıda bulunan Çapadağ, gençlerin mutlaka oy kullanarak siyasi tercihlerini ortaya koymalarını istedi.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Türk Tarımı Tasviye Sürecinde
GHA/ MHP Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Zeki Ertugay, AK Parti iktidarının ...
Meclis Üyeleri Vedalaştı
Ayhan TÜRKEZ/ İl Genel Meclisi üyeleri İl Genel Sekreteri Selami Altunok’un ...
El Ele Güzel Bir Aziziye
Ak Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Cengiz, “Biz başka siyasetçiler ...
 
Kırkpınar’dan Dayanışma Yemeği
Demokrat Partili iş adamı Melih Kırkpınar, düzenlediği yemekte Belediye ...
"29 Mart’ta Demokrasi Kazanacak"
Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Süleyman Soylu, Erzurum'da halkı selamladı, esnafı ziyaret etti.
Birdal Meclisle Vedalaştı
Palandöken Belediye Başkanı Cenap Köksal Birdal, 5 yıl görev yaptığı ...
 
“Kadın Ailenin Temelidir”
AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, ''Toplumsal yaşamın her ...
Vatandaşa Teşekkür
Türkiye'nin 6 yıl öncesine göre çok değiştiğini ifade eden Sağlık Bakanı ...
Daha Yapacak Çok İşimiz Var
AA/Sağlık Bakanı Recep Akdağ, ''Haftada 7, yılda 365 gün çalışıyoruz. ...
 
ERZURUM
YAZARLAR
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
İran’dan alınacak ders
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Zafer kimin?
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Bunun Adı Medeniyet mi Şimdi?
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Yapay Zeka'ya yazdırıp "Ben yazdım" demek!
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Medeni insanın çöple imtihanı
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Erzurumspor Elese de Elense de Kutlu ve Ekibine Minnettarız
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva